Reklama

Reklama

Letos v prosinci zažijte ve VoughtCoin Aréně příběh Vánoc tak, jak má být vyprávěn... na ledě! Vought představuje Vought na ledě! Vstupenky jsou již nyní k dostání na VoughtNaLede.com! (Prime Video)

Recenze (19)

Malyszs 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No... Jakožto hardcore fanoušek The Boys jsem lehce zklamanej. Je to over all celkem good, má to všechno, co by to mít mělo, jen je to všechno o level níž, než 3. série. A přibyla tady spousta zbytečných sraček, který to kazí... Hlavně takový klišé situace, kterým se The Boys vždycky buď vyhnuli, nebo to zaobalili do nějakýho neskutečně funny vtipu. Nejvíc mě serou zbytečně over the top situace, který musí všichni přežít, i když to nedává vůbec smysl. ZBYTEČNÝ. Celou první sérii se Homelanderovi vyhýbali obloukem. Doslova když byl v okruhu 5km, tak museli pozastavit úplně cokoliv, protože by všichni pochcípali. Tady Hughie Homelanderovi prostě uteče (pak mu teda s tím útěkem někdo pomůže, ale still), a Homelander po něm pak ani nepátrá. Nejde mu zabít rodinu, nejde zabít nikoho. Nechá to být. Kromě toho je to ale fakt dobrý. Politika, vztahy (Frenchie mě teda překvapil, ale vyklubalo se z toho dobrý dilema), vtipný to je, všechno super. Linka se Sage je top. V The Boys byl fakt, že lidi jsou ovce co uvěří každé sračce, vždycky velkou součástí děje. Udělat z toho hlavní zápletku, to byl nejlepší nápad co mohli tvůrci dostat. Lidi jsou prostě totálně vymaštění kokoti. Truth con byl jedna z nejgeniálnějších věcí, co jsem kdy viděl.  Pokud se v dalších dílech zlepší tyhle naprosto zbytečný hovadiny, bude 4. série totálně nařachaná. Potenciál tam je neskutečnej. Ale na první a třetí sérii už to mít po tomhle startu asi nebude (možná). Lepší než druhá bude určitě. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Who wants their balls CRUSHED?!" ".....meeee". :) A-Train, tichy pomocnik. :) Z troch doterajsich epizod rozhodne najlepsia a to vdaka scenaru, ale i tak mi tam chybaju originalnejsie napady. Ono je to fajn prelozit obcas vtipnou brutalitkou, ale ked sa to naduziva je to poznat. Homelander "iduci na ZACIATOK" moze byt azda vskriesenim ducha serie. Snad to nepoondia. 65% ()

Reklama

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už mě to moc nebaví. Jasně, celé to je jen satira na americkou politickou situaci, ale když jsme se pohybovali v mantinelech metafory, bylo vše v pohodě. Ale když tvůrci začnou zesměšňovat názorové odpůrce tím, že jejich argumenty dávají do úst směšným a karikaturním postavám, přijde mi to za hranou ať už s nimi souhlasím nebo ne. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V popředí teď figuruje veřejná špína na Starlight, chcete-li Annie January, a to mě upřímně nesedí jako linka, co by se měla táhnout více díly a působit jako stěžejní. Sice se do toho semtam naznačí i osobní démoni ostatních postav, ale z téhle epizody jde cítit, jako kdyby měla 4. sérka fungovat jako přemostění do té poslední. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S každým dílem mi i více docházejí slova, co k tomu vlastně ještě nového říci, abych se neustále neopakoval. Asi stý hon na Huggieho od nejmnocnější bytosti na světě už snad nemá smysl ani zmiňovat. Opravdu někdo čekal, že Se Hughovi něco stane? A vlastně kdysi ta nejsilnější stránka seriálu (brutalita), mi přijde vůbec teď tou nejslabší, nejfádnější a na sílu cpanou do každého dílu. Scéna na ledovém kluzišti byla zbytečná. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • V úvodu epizody zazní úryvek písně I Wanna Rock (1984) od Twisted Sister. Při pečení sušenek hraje „Sunshine, Lollipops And Rainbows“ od Lesley Gore a ve 22. minutě hraje „La nuit le jour“ od Les Terribles. (Duoscop)

Reklama

Reklama