Reklama

Reklama

Vought News Network s hrdostí uvádí nový pořad #HodinkaPravdy! Moderátorka Firecracker a její slavní hosté odhalí při živé šestihodinové premiéře mimo jiné i adrenochromové večírky Starlight! (Prime Video)

Recenze (40)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scéna “střikej” je vrcholná ukázka toho kam se Hošani za ty roky posunuli: 1) děj nikam neposouvá (to že je HL magor víme od první řady). 2) scénu je třeba vystavět úchylně nebo perverzně (samotné gore už je málo šokující). 3) je zcela zásadní, aby plac byl genderově i rasově precizně vyvážený a různorodý (každé etnikum na planetě se musí v jednom záběru najít). 4) kauzalita scény je vrcholem idiocie (jako fakt budu trápit a zesměšňovat super-dítě, když mě může kdykoliv rozložit na atomy? Vždyť takhle z toho vychází HL vlastně jako kladný hrdina, co bere jen spravedlnost do vlastních rukou!). Takže celkově pouze čistá hra na efekt bez jakéhokoliv významu pro děj. ()

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jasný důkaz, že The Boys mají stále co nabídnout a neztrácejí dech. Větší nespokojenost s touhle epizodou si dokáži vysvětlit jen dvěma způsoby: a) Kdo chce psát bít, hůl si vždy najde, za b) někdo nedokáže překousnout to, že seriál dál pokračuje v utahování si z pravicového extremismu (nicméně, The Boys si dělají srandu z i krajní levice, takže je nikdo nemůže objektivně obvinit z toho, že jsou nejsou fér v případě rýpání do jednotlivých pólů politického spektra). ()

Reklama

Nathaniell 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podle mě tenhle díl takovým nenápadným způsobem ovládla Kimiko (Karen Fukuhara). Její skvělé herectví beze slov nemělo chybu a ačkoliv se toho v tomto díle odehrálo opravdu set sakra hodně, právě Kimiko svými vstupy získala moji největší pozornost. Tu postavu mám opravdu hodně rád. Vlastně je to moje nejoblíbenější ženská postava. :-) 5* ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě lepší než jakákoliv epizoda předešlé série, která mi každým dílem této série, jenž se každým dílem vrací k strarému dobrému modelu hodně keců na úkor násilí rovná se setsakra dobrý díl, připadá o něco více horší (i když stále nadprůměrný televizní projekt). Tenhle díl nijak extra nespěchá a když dojde na násilí (tak až na tu jednu scénu s Kimiko, která je přeci jen nějak komediální), tak je sakra opodstatněné a šokující (závěr dílu mluví za vše - jako i konec linky této epizody). Díl, který dokazuje tu promyšlenost a genialitu tvůrců, kde každý detail má detail a jejich psychologické/lidské vnímaní je prostě (na Ameriku, lol) nadstandartní a opravdu nad každou věcí přemýšlejí. A linka s Homelanderem o tom přesně je (vyříkání si křivd). A zcela upřímně, Sister Sage je strašně zajímavá postava (ano, tahle postava má neuvěřitelný potenciál a opravdu mě zajímá, jak skončí). Plus na závěr, lobotomie tam dává perfektní význam (i když to je zatím nejnechutnější věc z celého seriálu (prstění žaber či sex s chobotnicí fakt tak strašný nebyly, jak všichni říkají...). ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

wow! dokonalá epizoda. dozvěděli jsme se hodně šokujících věcí. colin ví, co je frenchie zač, starlight byla odhalena.. ale hughie to řekl nejlíp - i když on byl táta, ona je ta, co rozhoduje o svým těle. bylo to těžký rozhodnutí a poslední scéna s ní to dokazuje. bylo mi jí tak líto. homelander opět celý od krve! mňam. taky se mi líbilo, jak sister sage dostala od deepa lobotomii. strašně vtipný, protože někdy si říkám, jestli nějaký hloupí lidi taky neměli lobotomii. "I have another Flavortown for you. My pussy." ()

Galerie (1)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama