Reklama

Reklama

Vought News Network s hrdostí uvádí nový pořad #HodinkaPravdy! Moderátorka Firecracker a její slavní hosté odhalí při živé šestihodinové premiéře mimo jiné i adrenochromové večírky Starlight! (Prime Video)

Recenze (33)

B.Wilde 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Okay, souhlas... zatím nejlepší epizoda série. Bylo rozhodně zajímavé vidět, kdo napomohl tomu, že se z Homelandera stalo, co se stalo. Scény z laboratoře byly rozhodně znepokojivé. A musím ocenit, že to nebyl jen další "masakr na efekt", ale mělo to v sobě i hlubší pointu. A nevěřím, že to říkám... ale zápletka kolem Frenchieho a Colina mi začíná připadat zajímavá, ač mi to v ději přišlo vhozeno z ničeho nic a zbytečné. Z čeho jsem ale zklamaná je to, že mi tady Billy připadá zatím všechny díly tak nějak do počtu. Co se to děje? ()

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jasný důkaz, že The Boys mají stále co nabídnout a neztrácejí dech. Větší nespokojenost s touhle epizodou si dokáži vysvětlit jen dvěma způsoby: a) Kdo chce psát bít, hůl si vždy najde, za b) někdo nedokáže překousnout to, že seriál dál pokračuje v utahování si z pravicového extremismu (nicméně, The Boys si dělají srandu z i krajní levice, takže je nikdo nemůže objektivně obvinit z toho, že jsou nejsou fér v případě rýpání do jednotlivých pólů politického spektra). ()

Reklama

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klobouk dolů, jak dokážou Homelanderovi i po čtyřech řadách dávat stále další a další vrstvu a rozhodně to nenudí. Bohužel to je asi jediné pozitivum celé epizody. "Předělaná" Starlight je snímána ze snesitelných úhlů, abychom tu plastickou změnu neviděli v plné palbě. Její dějová linka je ale tou nejnudnější a obecně mě ta hra na oběť se Starlight po čtyřech řadách opravdu nebaví. A samozřejmě tu musíme mít další vlnu nechuťáren, kdy snad ani jedna postava nemůže být sexuálně nudná a dovolím si použít slovo "normální". Ta zvrhlost je příšerná a to, že se to líbí ostatním, vypovídá něco o naší společnosti. ()

theSaint 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První kvalitnější epizoda v této unylé sérii. Trochu to dalo zavzpomínat na kvalitu sérií předešlých. Zařídil to samozřejmě Homelander. Zatím jinak bída s nouzí. Udělat nutně v sérii 4 z Frenchiho teplouše je vkustku progresivistické a celý děj to posouvá neskutečně dopředu. Starlight vypadá neskutečně podivně a zestárle, jako by prodělala nepovedenou plastiku v okolí očí. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato řada je poněkud atypická...nemáme pořádného záporáka, nedochází k větší interakci mezi postavami, dějová linka je téměř neviditelná a víc se šťouráme v postavách. Přesto se tvůrcům povedlo vykřesat z toho nemastna, neslana maximum. Minimálně co se týče násilí, překvapivých ujeťáren(lobotomie), zamícháním kartami...odpovídá tato epa vysokým standardům, na které jsou fanové zvyklí. A co je nejlepší...pořád to má rezervy, resp. je to rozehráno tak, že se můžeme dočkat parádního vyvrcholení. Takže i když je to obsahově rozhárané, dějové linky jsou spíš několik pospojovaných sekcí, konečně spokojenost. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama