Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Probíhá VoughtExpo a Vought představuje nové filmy do svých filmových fází. Homelander se mezitím po svém pokouší pomoci Ryanovi s jeho cílem, co chce v životě dělat. Banda hledá za pomoci Stana Edgara virus, který dokáže nakazit a zničit superhrdiny. A Hughie se s jeho matkou musí vypořádat s otcem, jenž je po uzdravení Véčkem zmaten. (FrankSusta)

(více)

Recenze (20)

FrankSusta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tadyta epizoda mi upřímně vadila tím, že jako kdyby říkala: ''Hele, co všechno dokážeme.'' A o tom The Boys být nemají. Linka s ovcemi je zábavná, ale tak nějak nepřehledná a možná moc natahovaná - za to může ta vědecká linka. Scény s Homelanderem samozřejmě super, ale asi jich bylo nějak málo či nevím co, že nedokázali zapůsobit na to úplné maximum (i když ten potenciál vždy měly, jen to nebylo dotáhnuté do konce). Jediné, co za mě fungovalo na maximum, je linka z nemocnice (i se střízlivým pohledem na eutanázii). ()

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel úroveň seriálu ve čtvrté řadě dramaticky klesá a už mě ani nebaví se na to dívat. Roztříštěné nezajímavé linky, vývoj postav na bodě mrazu a jediné, co graduje, je přísun krve a nechutností. Dokonalé alegorické zrcadlo poté nastavuje scéna, v níž se Starlight zarmouceně dívá na staré fotky sebe sama - nejenže se tím (ač asi nevědomky) vysmívá svému zpackanému ksichtu, ale zároveň dává se slzou v oku vzpomenout na zlaté časy Bandy, kdy uměla kombinovat přiměřenou dávku násilí s actually dobrým scénářem. ()

Reklama

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E05 konečně přináší posun, feel jako dřív. Objevují se postavy, momenty, co mají nějaký skutečný vývoj, potom, co tvůrci spíše promrdali půlku série nějakým pachtěním se figurky konečně posouvají. Spoilers >> Hughieho otec sice ožije, ale zároveň nechtěně masakruje lidi v nemocnici, protože prochází stěnami a objekty a zjevuje se v dalších lidech, ty tím odpravuje... má výpadky paměti a v celkem emocionálním postupném climaxu a závěru epizody je Hughie nucen ho uspat a rozloučit se tak s ním nadobro, za asistence svojí znovuobjevené mámy. 'The Boys' mezitím chtějí udělat deal se Stanem Edgarem a tak ho vytáhnou z lochu, aby jim pomohl najít virus, který zabíjí supes, přičemž se spojí s Neuman (která chce znovunalézt muže svého srdce, otce svojí dcery) a dostanou se na farmu, kde se testování vymklo kontrole (ovce, králící, slepice, V se dostal do vody, místo je jako warzone). Mezitím se vraždami spíše traumatizovaný Homelander snaží soustředit na Ryana a to, co jeho syn doopravdy chce dělat, jelikož pro ně nic není nemožné. Ryan se začne pomalu učit čeho je schopen, co dokáže, k čemu může lidi přinutit. Stejně jako ochutnává milkshake, ochutnává i moc. Tady je zvláštní ta dynamika, kdy člověk kolikrát neví, morálně, jestli je horší to, co dělá Butcher, nebo Homelander. Ashley mezitím pokryje A-Traina (jelikož jinak by šla dolů s ním) a tak hodí vinu na to, kdo je krysa na týpka, kterýmu cpala dřív do zadku anal beats. Frenchie nedává svoje pocity viny a tak se rozhodne přiznat k vraždám na policii. Mezitím se ukáže na konci, že Butcher indeed is a cunt, protože ze situace ve farmě unese Sameera (Neuman's bf), aby, nahlodán Joem Kesslerem, který okolo Butchera konstantně krouží a chce ho přinutit jít ostřeji a nenechat příležitost zničit supes uletět, použili Sameera k tomu, aby jim vytvořil víc virusu. Tohle byla legitimně dobrá epizoda, kde mi přišlo, že se věci konečně posouvají a dějí. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bizár na farmě a masakr v nemocnici. Vampyrovečkin Shaun a dost vostrý kuřecí, muselo skalní fandy potěšit, na druhou stranu to byla poněkud pofidérní sešlost s podivným průběhem. V nemocnici to atmosférou nesedělo k tomu zbytku, ale chápu proč to tam bylo. Tato epizoda byla vcelku bohatá na události, ale dramaturgicky je podivně nekompaktní. Na druhou stranu, co by kdo pořád chtěl? S každou další řadou se násobí očekávání namlsaných fanoušků, ale ono to donekonečna nahoru šroubovat nejde. I proto vítám zvěsti o ukončování seriálu. Ono už v této řadě vše spěje k nějakému masakru, který nepochybně několik silných postav nepustí do té poslední, takže čekám silné finále. Butcher se totiž zase předvedl, Homelander je jen krůček od exploze a Banda pořád dostává na všech frontách za uši-jednotliví členové jsou na sračky... . ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pobavili azda len vrazdiace sliepky, ovecky a rozdupadnie zajacika, co zasa prinuti tych, co utlocitnost hraju, hrat ju opat pred spoludivakmi. :) A samozrejme prekvapujuca "frekvencno-vibracna schopnost" tatina. Inak sa len nesuroda skupina so zaporakom z predoslych serii, prehana po rozmocenych farmach a mutujuci synak s Homelanderom si "vytvaraju puto". I tak nadpriemer, ale popri hore-uvedenych uletenostiach nadobudam dojem, ze absentuju "zmysluplnejsie" prekvapenia. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama