Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Probíhá VoughtExpo a Vought představuje nové filmy do svých filmových fází. Homelander se mezitím po svém pokouší pomoci Ryanovi s jeho cílem, co chce v životě dělat. Banda hledá za pomoci Stana Edgara virus, který dokáže nakazit a zničit superhrdiny. A Hughie se s jeho matkou musí vypořádat s otcem, jenž je po uzdravení Véčkem zmaten. (FrankSusta)

(více)

Recenze (29)

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel úroveň seriálu ve čtvrté řadě dramaticky klesá a už mě ani nebaví se na to dívat. Roztříštěné nezajímavé linky, vývoj postav na bodě mrazu a jediné, co graduje, je přísun krve a nechutností. Dokonalé alegorické zrcadlo poté nastavuje scéna, v níž se Starlight zarmouceně dívá na staré fotky sebe sama - nejenže se tím (ač asi nevědomky) vysmívá svému zpackanému ksichtu, ale zároveň dává se slzou v oku vzpomenout na zlaté časy Bandy, kdy uměla kombinovat přiměřenou dávku násilí s actually dobrým scénářem. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem rád že se konečně začaly objevovat pomrknutí na Gen V. Epizoda šílená a střelená, ale s dostatečným dějovým posunem a zajímavými událostmi, které posouvají příběh dál. Je mi jasné že pro někoho je to už "zu viel", ale tohle jsou prostě  The Boys jak je známe a máme rádi. A nutno říct, že oproti začátku 4. série to už konečně musí bavit i ty největší morousy. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jediné co funguje je utahování si z Marvelu a atmosféry Comic-Conu a nová myšlenka “super-zvířat”. Jako sice nevíme k čemu to je (ty zvířata), ale hlavně že jsou zase záminky k nějaké digi úchylárně. Rozhodně 15 hvězd u tak skvělé epizody málo (…asi). Pozn.: tak schválně píšete pětihvezdičkári… proč tatík když “vibruje” skrz zdi a věci (a šmelcuje jen lidi), nevibruje i podlahou a bez potíži po ní chodí? A tak je to v současných Hošanech se vším. Jen na efekt. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pobavili azda len vrazdiace sliepky, ovecky a rozdupadnie zajacika, co zasa prinuti tych, co utlocitnost hraju, hrat ju opat pred spoludivakmi. :) A samozrejme prekvapujuca "frekvencno-vibracna schopnost" tatina. Inak sa len nesuroda skupina so zaporakom z predoslych serii, prehana po rozmocenych farmach a mutujuci synak s Homelanderom si "vytvaraju puto". I tak nadpriemer, ale popri hore-uvedenych uletenostiach nadobudam dojem, ze absentuju "zmysluplnejsie" prekvapenia. ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tadyta epizoda mi upřímně vadila tím, že jako kdyby říkala: ''Hele, co všechno dokážeme.'' A o tom The Boys být nemají. Linka s ovcemi je zábavná, ale tak nějak nepřehledná a možná moc natahovaná - za to může ta vědecká linka. Scény s Homelanderem samozřejmě super, ale asi jich bylo nějak málo či nevím co, že nedokázali zapůsobit na to úplné maximum (i když ten potenciál vždy měly, jen to nebylo dotáhnuté do konce). Jediné, co za mě fungovalo na maximum, je linka z nemocnice (i se střízlivým pohledem na eutanázii). ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama