Reklama

Reklama

Síť věznic Vernon Correctional Services poskytuje osobám v naší péči citlivou nápravu a připravuje je na úspěšný návrat do společnosti. Vernon není vězení, Vernon je rodina. (Prime Video)

Recenze (31)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I could cure cancer, reverse global warming, but what's the point?!" "Humans are animals". ..uff :) Pobavila Kimiko vysvetlujuca "titulmi knih".."What the HELL just happened?" A rozhodenie rukami. :) Nuz a sukromny "dungeon" bolo miesto vyberanych chuti. Prva epizoda v tejto serii, ktora mala koncentrovanu esenciu tohoto serialu. ()

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechutnost této řady už překračuje meze, které dokáží snést i otrlejší jedinci jako já. Hrozně mě to mrzí, jelikož první dvě série byly skvělé, nápadité a promyšlené. Tohle už je jen přehlídka čím dál větších zvrhlostí, kterými si Eric Kripke a jeho banda úchylných scenáristů kompenzují vlastní deviace. A očividně to funguje i na zdejší perverzní publikum, jelikož počet lidí, co tu tomu dalo 5* je docela děsivý. Jinak nějaký příběh už ani nemá smysl očekávat, rádoby zvraty jako ten s Kesslerem jdou vidět na míle daleko a z mé nejoblíbenější postavy se stalo tohle. Odpad nedávám jen z lítosti, jelikož The Boys byli kdysi můj oblíbený seriál. ()

Reklama

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jo, pojďme si to hezky shrnout. Hughieho tým už asi posté infiltruje nějaký sraz, večírek či akci Sedmičky, kdy se jeden člen jako vždy dostane do naprosto smrtelného ohrožení bez možného úniku, Sedmička ho má namazaného na chlebu, ale zase se nikomu nic nestane a spoutaný Hughie na mučícím stolečku je na konci epizody úplně v pohodě? A ještě k tomu připočítejme, že každý kravaťák v Americe musí být mega zlý, masochistický a mít ty nejhorší sexuální sny. Už jsem si na styl vyprávění a zvrhlost hlavních tvůrců za ty léta zvykl, ale seriál jen vykrádá sám sebe a stále dokola nabízí ty stejné, ohrané linky, které nikam nevedou. Stále to samé dokola. Nechte scenáristy psát příběh k pornu, ale nepouštějte je sem! ()

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sexually confusing episode. Spoilery >>>> Hughie se v převleku za Webweavera, což je něco jako perverzní verze Spidermana (dál to rozebírat nebudu), infiltruje nejdřív na party velkých zvířat (Homelander, Neuman), kde má nastražit štěnice a pak vylákat Tek Knighta ven, jenže ten ho postupně zavede do své pracovny a pak výtahem (ztráta signálu pro ostatní) uvede až do svého dungeonu, kde se nejdřív oddávají všem možným úleťárnám (výbava tam je něco), aby pak, po zjištění, že je to Hughie to vzali ještě na další level. Hughie si tam projde těžce traumatizující zkušeností, speciálně závěr, kdy chce Tek Knight do spoutaného a bezmocného Hughieho udělat díru a tu ojet. 'The Boys' jdou na rescue, přičemž MM zastřelí Sage (ta ho ale ještě stihne mentálně tak rozjebat, že mu to způsobí srdeční kolaps, ale A-Train MM zachraní), Sage se pak mozek sice regeneruje zpět, ale trvá to nějaký čas, takže je intelektuálně jako malé dítě a Homelander je na party, kde chce předvést velikým zvířatům svoji vizi, zesměšněn jako blb, který nerozumí vysoké politice. Neuman se chopí otěží za něj. Kimiko a Starlight na poslední chvíli zachrání Hughieho a začnou pak mučit Tek Knighta, který si to ale náramně užívá. ("How do you torture a masochist?") Gimp, který je ale v řetězech v dungeonu (děsně mi ta scéna připomínala Pulp Fiction rape scénu) unikne a pak ukáže hrdinům, že můžou Tek Knightův majetek a peníze rozházet, kam chtějí, když mu oskenují sítnici, což také udělají a začnou ho mučit ztrátou peněz. Tek Knight pak přizná, že udělal deal s Homelanderem a Sage, kteří můžou použít jeho věznice. Tek Knight je pak následně uškrcen vlastním sluhou "He always admired David Carradine." "Zendaya. The safe word. It was Zendaya." V naprosto nečekaném twistu s Firecracker a Homelanderem, je "snadno lapen" jejím "mateřským mlékem", což mě děsně rozesmálo, jakej power move na Homelandera to je, kojit ho, cáknout na něj mléko, jak fixovaný je i přes svoje problémy mateřským motivem. Butcherův problém se mezitím potvrdí (narazil jsem na tu teorii o Joe Kesslerovi už dřív). Samir mu mezitím vysvětlí, že vytvořit virus, co by byl tak silný, aby zabil Homelandera, by znamenalo udělat něco tak potent, že by to vyhubilo všechny supes na planetě. ()

Cermbo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já vám nevím, The Boys mám hodně rád, ale narozdíl od zdejší většiny recenzentů mě ty přehnaný ujetosti a zvrácenosti nebaví. Zajímá mě hlavně příběh, který se ve čtvrté sérii zatím táhne jako smrad. Epizoda měla pár světlých momentů, ale příběhově to bylo slabý a poměrně předvídatelný, zatímco nechutností tlačených na sílu s každou další epizodou přibývá. Dokonce mám pocit, že čtvrtá série je zatím příběhově nejslabší, za to je nejodpornější a nejnechutnější, což není důvod, proč na The Boys koukám. Příště prosím víc příběhu a méně úchyláren. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama