Reklama

Reklama

Síť věznic Vernon Correctional Services poskytuje osobám v naší péči citlivou nápravu a připravuje je na úspěšný návrat do společnosti. Vernon není vězení, Vernon je rodina. (Prime Video)

Recenze (38)

Cermbo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já vám nevím, The Boys mám hodně rád, ale narozdíl od zdejší většiny recenzentů mě ty přehnaný ujetosti a zvrácenosti nebaví. Zajímá mě hlavně příběh, který se ve čtvrté sérii zatím táhne jako smrad. Epizoda měla pár světlých momentů, ale příběhově to bylo slabý a poměrně předvídatelný, zatímco nechutností tlačených na sílu s každou další epizodou přibývá. Dokonce mám pocit, že čtvrtá série je zatím příběhově nejslabší, za to je nejodpornější a nejnechutnější, což není důvod, proč na The Boys koukám. Příště prosím víc příběhu a méně úchyláren. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci Boys byli před lety velmi odvážní s tou extrémní explicitou, kterou začali na diváka zkoušet a zjistili, že si to svou objemnou fanouškovskou základnu najde, stále to ale dokázali udržet tak, aby to mělo smysl a nikdy nezastínilo logiku děje. Teď už mi přijde, že se tu dějí zvrhlosti, které vyprávění příliš neposouvají a jsou tu jen proto, že to jinak velmi citlivá doba stále dovolí. A mě to už trochu unavuje. ()

Reklama

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechutnost této řady už překračuje meze, které dokáží snést i otrlejší jedinci jako já. Hrozně mě to mrzí, jelikož první dvě série byly skvělé, nápadité a promyšlené. Tohle už je jen přehlídka čím dál větších zvrhlostí, kterými si Eric Kripke a jeho banda úchylných scenáristů kompenzují vlastní deviace. A očividně to funguje i na zdejší perverzní publikum, jelikož počet lidí, co tu tomu dalo 5* je docela děsivý. Jinak nějaký příběh už ani nemá smysl očekávat, rádoby zvraty jako ten s Kesslerem jdou vidět na míle daleko a z mé nejoblíbenější postavy se stalo tohle. Odpad nedávám jen z lítosti, jelikož The Boys byli kdysi můj oblíbený seriál. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jo, pojďme si to hezky shrnout. Hughieho tým už asi posté infiltruje nějaký sraz, večírek či akci Sedmičky, kdy se jeden člen jako vždy dostane do naprosto smrtelného ohrožení bez možného úniku, Sedmička ho má namazaného na chlebu, ale zase se nikomu nic nestane a spoutaný Hughie na mučícím stolečku je na konci epizody úplně v pohodě? A ještě k tomu připočítejme, že každý kravaťák v Americe musí být mega zlý, masochistický a mít ty nejhorší sexuální sny. Už jsem si na styl vyprávění a zvrhlost hlavních tvůrců za ty léta zvykl, ale seriál jen vykrádá sám sebe a stále dokola nabízí ty stejné, ohrané linky, které nikam nevedou. Stále to samé dokola. Nechte scenáristy psát příběh k pornu, ale nepouštějte je sem! ()

DavKom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mít v seriálu hnusárny a slizkosti je cool a The Boys tak pracovali od začátku. Ale je rozdíl mít prasárny, které rozvíjejí příběh a postavy, nebo mít prasárny, které tam prostě jen tak jsou... Vraždící ovce a slepice byl alespoň ještě vtipnej a originální nápad, ale celá ta linka s úchylným Tek Knightem byla prostě úplně zbytečná... Jasně, místy vtipná, místy až zamrazilo, ale kam to posunulo příbeh? Jak to proměnilo postavy? Z mně jedna z nejslabších epizod (i když vlastně pořád fajn). ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama