Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Měňavec má spáchat atentát na Roberta Singera a s podobou Starlight se dostane až přes Bandu. Butcher mezitím leží v nemocnici a vyzve Ryana, aby s ním mohl ještě promluvit. Homelander mezitím odhalí pravou totožnost Vicky a věci se dají rychle do pohybu. (FrankSusta)

Recenze (38)

Redcomb3D 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všichni furt nadávají na čtvrtou řadu, ale není k tomu žádný důvod. Tahle série měla za svoji stopáž tak moc vedlejších dějových linií, že bylo na čase se od toho úvodu do Kripkeovy vize konečně přesunout až k tomu krví nabitému vyvražďovacímu souboji superhrdinů v overalech, ale mimo Marvelovská pouta pg13. Je tak téměř jisté, že 5. série bude prostě triumfální závěr. Všem nám je jasné, že čtvrtá série byla vlastně jen brutální výplň času před finální řadou. Ale i přes to vše, po celou dobu stopáže, náhodně a bizarně umíraly jak méně důležité postavy, tak camea, i ti úplně zbyteční co třeba jen dělali hidden product placement tyčince almond joy. Umřely i fanoušky oblíbené postavy. A v této epizodě to platí ještě třikrát víc. Když k tomu nakonec ještě přidáme cliffhanger, který lidé naposledy viděli, tak někdy na konci sedmé série Walking Dead a taky desetiminutový finální fanouškovský servis, nemůžu tomu dát nic jiného než 10/10. Co dodat... Hloupá, chytrá, násilná, ale ikonická ptákovina. Navíc, všichni už skoro oplakali A-Traina. Takže vůbec nevěřím těm lidem, co říkají, že to bylo pouze nudné a předvídatelné. (R.I.P Tek Knight) ()

ADIO45 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako dlouholetý fanoušek seriálu The Boys musím říct, že finále čtvrté série je absolutní pecka! Tahle epizoda byla naprosto strhující od začátku až do konce. Skvěle napsaný scénář, neuvěřitelné herecké výkony a zvraty, které vás nechají s otevřenou pusou. Akce, napětí a humor byly dokonale vyvážené. Nemůžu se dočkat na pátou sezónu, protože pokud bude stejně dobrá jako tahle epizoda, máme se na co těšit. The Boys stále dokazují, že jsou jedním z nejlepších seriálů současnosti. ()

Reklama

Cermbo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Temné, avšak pro mě osobně nedostatečně uspokojivé finále. Příprava na poslední sérii sice probíhá v plném proudu, ale tato série to prostě neuchopila úplně dobře. Končíme v podstatě happy endem pro panáky a tragicky pro většinu klaďasů. Některá rozhodnutí tvůrců obalená do zvratů prostě nemohu hodnotit pozitivně (konec Neumannové, chování Ryana). Nedává mi to smysl prostě a čekal bych lepší vývoj postav. Jinak skvělé napětí a rozhodně to čekání na další díly bude dlouhé... ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nesnáším seriály!!! Chytám z toho deprese a chce se mi brečet, ale jak kurva mám vydržet 2 roky čekat na závěrečnou 5 sérii? Finále S04 je nejlepší finále ze všech sérií, totální nářez, husina, huba na zemi...doprdele já tak nesnáším seriály. Máte někdo prosím vás stroj času? Chci do roku 2026. To čekání bude šílený...ale do té doby si to někdy zopakuji celý od začátku. Díky 4 sérii jsem konečně zničil tu stěnu, kterou jsem během sledování měl a poprvé za celou dobu jsem si uvědomil, jak moc miluju tuhle show (ty emoce v posledních dílech tomu extrémně napomohli). Do teď jsem to měl strašně rád a chválil jsem to, ale až nyní se mi to dostalo pod kůži a prožívám vám to jak nikdy. Jo, a ještě jedna věc. Eric Kripke a spol se drží komiksové předlohy a čeká nás brutální podívaná ve finále. Jsem hodně zvědaví, jak to zpracují, snad se jim to povede. Držím palce. P.S. Závěrečný song Heart Shaped Box od Nirvany to jenom zdokonalilo, už takhle vynikající epizodu. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celá finální epizoda se nesla v duchu čtvrté řady. A pro mě to je nenaplněný potenciál. Základní prvky pro skvělou sezónu tu byly, ale scénáristi se to nezvládlo. Nebyly tady dostačující kvality. Což prostě zamrzí. Pokud příští rok nepřinesou totální zkázu a zmar, tak se opět promarní možnost kvalitní podívané. ()

Zajímavosti (3)

  • Původní název epizody zněl „Assassination Run“. Kvůli neúspěšnému atentátu na Donalda Trumpa dne 13. července 2024 byl ale nakonec změněn. (BaronMartin)
  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama