Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Měňavec má spáchat atentát na Roberta Singera a s podobou Starlight se dostane až přes Bandu. Butcher mezitím leží v nemocnici a vyzve Ryana, aby s ním mohl ještě promluvit. Homelander mezitím odhalí pravou totožnost Vicky a věci se dají rychle do pohybu. (FrankSusta)

Recenze (38)

B.Wilde 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále série se povedlo, ale nějak se nemůžu ubránit dojmu, že po prvních třech sériích jsem z téhle nadšená tak nějak méně. V téhle sérii mi nějak nesedl Billy a ta jeho rozmanitost stavů. Naopak Homelander mi tady konečně začal připadat jako zajímavý charakter, co má konečně i něco hlubšího co nabídnout. Hodně nad vodou to drželi i Frenchie a Kimiko. Vztah mezi nimi mi přijde nejlepší v seriálu... a i když musím říct, že mě bavila i pasáž s Colinem, jejich scény v tomto díle mě totálně přehoupli k tomu, že je chci spolu jak nejvíc to půjde. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celá finální epizoda se nesla v duchu čtvrté řady. A pro mě to je nenaplněný potenciál. Základní prvky pro skvělou sezónu tu byly, ale scénáristi se to nezvládlo. Nebyly tady dostačující kvality. Což prostě zamrzí. Pokud příští rok nepřinesou totální zkázu a zmar, tak se opět promarní možnost kvalitní podívané. ()

Reklama

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Minulá epizoda předvedla slušnou jízdu a byl tu příslib slušného finále. To bohužel ale sklouzlo opět ke své jednoduchosti a jedné velké nudě. Banda zase začíná tam, kde byla. A jedeme znovu pěkně od začátku stále dokola až do zblbnutí. Ne, tohle mě vážně nebaví. Tady se dvacet dílů přemýšlí, jak se sejme Neumanová a následně to jde tím nejjednodušším způsobem? Kripke recykluje už desetkrát recyklované a fakt to nebaví. Dokonce i ty nové postavy mají stále blbější a blbější schopnosti, že se na to nedá koukat. Začátek seriálu byl skvělý a přiblížil situaci, jak by se superhrdinové chovali v reálném světě. A teď už jsme opět u utopie. ()

ADIO45 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako dlouholetý fanoušek seriálu The Boys musím říct, že finále čtvrté série je absolutní pecka! Tahle epizoda byla naprosto strhující od začátku až do konce. Skvěle napsaný scénář, neuvěřitelné herecké výkony a zvraty, které vás nechají s otevřenou pusou. Akce, napětí a humor byly dokonale vyvážené. Nemůžu se dočkat na pátou sezónu, protože pokud bude stejně dobrá jako tahle epizoda, máme se na co těšit. The Boys stále dokazují, že jsou jedním z nejlepších seriálů současnosti. ()

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Špičkové zakončení jinak zatím nejhorší řady. Vytknout mohu jen zbytečnou smrt postavy, která toho měla pořád hodně co nabídnout. Teasovaný návrat Soldier Boy navíc dává naději, že by pátá řada pořád mohla Bandu spasit nějakým fakt kulervoucím finále. Potenciál tam je. ()

Zajímavosti (3)

  • Původní název epizody zněl „Assassination Run“. Kvůli neúspěšnému atentátu na Donalda Trumpa dne 13. července 2024 byl ale nakonec změněn. (BaronMartin)
  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama