Reklama

Reklama

Banda - Série 2

(série)
Trailer 1
USA, 2020, 8 h 14 min (Minutáž: 54–68 min)

Předloha:

Garth Ennis (komiks), Darick Robertson (komiks)

Hrají:

Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Jim Beaver, Aya Cash, Jessica Hecht, Claudia Doumit, Chris Mark, Jennifer Esposito, Colby Minifie, Laz Alonso (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

V intenzivnější a vypjatější druhé sezóně se Butcher, Hughie a ostatní snaží vypořádat se ztrátami z předchozí řady. Na útěku před zákonem stále bojují proti superhrdinům. Vought, společnost, která se stará o superhrdiny, mezitím profituje z paniky, kterou vyvolá hrozba super-padouchů. Objevuje se nová hrdinka, která způsobí ve společnosti rozruch a provokuje už tak labilního Homelandera. (Prime Video)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (100)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jízda plná řízné hudby, adrenalinu, černého humoru, laserových očí a krvavých orgií má zelenou. Jízlivé tematizování superhrdinů jako blyštivých celebrit s kontrasty bezohledných činů pokračuje. A Mirek Dušín má volno. Naše parta se skrývá v jedné díře a venku se neukazuje („Tyhle pelechy na sobě mají 31 příchutí spermatu. Budou se ti líbit.“). Zatímco konec první a start druhé série je zábavný a strhující, s přibývajícími díly to dře. Dál všemu vévodí udrsněný Butcher a skvostný sociopat Homelander (Antony Starr je dál kouzelně démonický), očekávaně se objevují nové postavy, především Stormfront, která rozhodně nemá zrovna učesaný slovník. Wow, v Sedmičce nikdy tři ženy nebyly. Další nosnou linií je zmizelá manželka Becca, která žije a Butcher získává přibližnou lokalitu, kde se ukrývá. Mnohé postavy nicméně ve velkém bilancují, přešlapují na místě, vylévají si srdíčka a slibují si, co bude až bude. Navíc dál platí, že větší polovina Sedmičky je nadále zoufale nezajímavá a nevyužitá. Neubráníme se zbytečným scénám, které jen zabíjejí čas, aby si tvůrci mohli šetřit na další sérii. Za mě nicméně nemá smysl dál pokračovat. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

první řada byla skvělá a i když se druhá snaží jet na stejné vlně,daří se to střídavě a wow efekt který mám spojený s jedničkou se neopakoval.Ne snad,že by tu chyběly zábavné,ujeté a vyloženě povedené momenty,ale je jich méně než sem čekal a výsledkem je "jen"povedený nadstandard.Na třetí řadu se každopádně budu i tak těšit...80% ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série začala pomalým rozjezdem. Ovšem zlom nadešel ve třetí epizodě, kdy se celá show rozjela na plné obrátky. Také velice chválím nově vybrané postavy, především tedy jedinečnou Ayu Cash v roli Stormfront. Zakončení série sice kulervoucí, ale i tak cítím úpadek oproti první sérii. 88% ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebylo to pro mě tak záživný jako první série, prakticky se objevily nový postavy, umřely nový postavy, děj se posunul příběhově skokem, ale mně přišlo, že se jen slepě pochodovalo na místě. Vedlejší příběhy o ničem (Deep, A-train, Kimiko etc), slabší gore a krom jednoho fakt cool dílu to nebylo nic světobornýho. Ale pořád je to nejlepší věc o superhrdinech co může být, vedle tohodle se může Marvel plnej kund jít vysrat. 4* a.k.a 80% ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série je též lahůdka hodná binge, ale v porovnání s tou první má spoustu hluchých míst převážně řešení vztahu Hughie/Annie, Deep v sektě (ale jeho pokus s keporkakem byl vynikající), A-Train. Naopak zase valí Butcher, Homie, Storm Front. Příběhově se hodně rychle posouvá kupředu, brutalitou se nešetří. Nebýt té vaty, bylo by to na plnou palbu. ()

Galerie (158)

Zajímavosti (23)

  • V 18. minutě hraje píseň „Show Star“ od dua Ashot Philipp & Galina N. Ajvazjan. Na konci epizody hraje „Dream On“ od Aerosmith. (Duoscop)
  • Ke konci epizody hraje píseň „God Only Knows“ od The Beach Boys. (Duoscop)

Reklama

Reklama