Reklama

Reklama

Banda - Série 2

(série)
Trailer 1
USA, 2020, 8 h 14 min (Minutáž: 54–68 min)

Předloha:

Garth Ennis (komiks), Darick Robertson (komiks)

Hrají:

Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Jim Beaver, Aya Cash, Jessica Hecht, Claudia Doumit, Chris Mark, Jennifer Esposito, Colby Minifie, Laz Alonso (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

V intenzivnější a vypjatější druhé sezóně se Butcher, Hughie a ostatní snaží vypořádat se ztrátami z předchozí řady. Na útěku před zákonem stále bojují proti superhrdinům. Vought, společnost, která se stará o superhrdiny, mezitím profituje z paniky, kterou vyvolá hrozba super-padouchů. Objevuje se nová hrdinka, která způsobí ve společnosti rozruch a provokuje už tak labilního Homelandera. (Prime Video)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (99)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti druhej sérii sa poriadne rozbehli zápletky a dokonca aj hrdinovia, ktorí mi prišli nevýrazní, sa tentokrát ukázali v lepšom svetle. Pri všetkých pozitívach tvorcovia naďalej nešetrili množstvom bizarných a humorných scén, ktorými ma neraz vedeli (ne)príjemne prekvapiť. Posledné tri časti sú skutočne napínavé, akčné a perfektne som si ich užil. Eat my shit, you nazi bitch! ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

první řada byla skvělá a i když se druhá snaží jet na stejné vlně,daří se to střídavě a wow efekt který mám spojený s jedničkou se neopakoval.Ne snad,že by tu chyběly zábavné,ujeté a vyloženě povedené momenty,ale je jich méně než sem čekal a výsledkem je "jen"povedený nadstandard.Na třetí řadu se každopádně budu i tak těšit...80% ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti komiksu je to pořád odvárek, ale v televizním prostředí jde pořád o silný nadstandard. Druhá řada je vážnější, osudovější a vyhrocenější... což je všechno v pořádku, ale ubrala na humoru. Vlastně zůstal jen sračkař Deep a jeho sekta. Homelander má spoustu památných scén. Starr exceluje. Nebýt několika vyloženě logických lapsů šel bych na plný počet. ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebylo to pro mě tak záživný jako první série, prakticky se objevily nový postavy, umřely nový postavy, děj se posunul příběhově skokem, ale mně přišlo, že se jen slepě pochodovalo na místě. Vedlejší příběhy o ničem (Deep, A-train, Kimiko etc), slabší gore a krom jednoho fakt cool dílu to nebylo nic světobornýho. Ale pořád je to nejlepší věc o superhrdinech co může být, vedle tohodle se může Marvel plnej kund jít vysrat. 4* a.k.a 80% ()

kocik1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejvypjatější emocionální scény tu člověk najde vždycky uprostřed útoku či útěku, svět se zastaví, nepřátelé si dají voraz a v klídku počkají, než si to všichni vyříkají, tak o tom jsou The Boys nejvíc. Jako jo, The Boys jsou svým způsobem zábavní, myšlenku o manipulaci s davem je třeba lidem opakovat jakýmkoli způsobem, ale jinak je to pořád seriál, který si moc nepodává ruce s logikou, a tak diváka uráží třeba to, že superhrdinové a superorganizace nedokáží ani vystopovat mobilní telefon nebo že superhrdinku, která je denně v televizi, na výletě NIKDO nepozná, aniž by se jakkoli maskovala. To je jako myslet si, že se projdu po městě s Bradem Pittem a nikdo, ale vážně nikdo, se za ním neohlédne. ()

Galerie (158)

Zajímavosti (23)

  • Obytný komplex v Sýrii ve scéně, ve které Black Noir (Nathan Mitchell) likviduje superteroristu Naqiba (Samer Salem) byl vytvořen přesně podle popisu pákistánského úkrytu Usámy bin Ládina. (NiWi)
  • Na začátku epizody hraje „Casquette À L'envers“ od Sexion d'Assaut a po ní následuje „Happy Together“ od The Turtles. Při obědě v Církvi společenstva hraje „Orinoco Flow“ od Enyi a na konci epizody „Thank You For Being A Friend“ od Cindy Fee. (Duoscop)

Reklama

Reklama