Reklama

Reklama

Banda - Série 2

(série)
Trailer 1
USA, 2020, 8 h 14 min (Minutáž: 54–68 min)

Předloha:

Garth Ennis (komiks), Darick Robertson (komiks)

Hrají:

Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Jim Beaver, Aya Cash, Jessica Hecht, Claudia Doumit, Chris Mark, Jennifer Esposito, Colby Minifie, Laz Alonso (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

V intenzivnější a vypjatější druhé sezóně se Butcher, Hughie a ostatní snaží vypořádat se ztrátami z předchozí řady. Na útěku před zákonem stále bojují proti superhrdinům. Vought, společnost, která se stará o superhrdiny, mezitím profituje z paniky, kterou vyvolá hrozba super-padouchů. Objevuje se nová hrdinka, která způsobí ve společnosti rozruch a provokuje už tak labilního Homelandera. (Prime Video)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (101)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá sezóna u mě už nebodovala tak jednoznačně jako ta první, protože vykazovala až do čtvrté epizody (včetně) poněkud kolísavou úroveň, takže jsem se chvílemi silně obával, že budu těžce zklamán. Nestalo se. Od pátého dílu už to zase byla pořádná jízda se stříkající krví, poletujícími součástmi lidské anatomie, spoustou cynismu a černého humoru. No a co, že jsem ujeté hovado, mě to prostě baví. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po výborné první sérii jsem se hned vrhl na tu druhou a i když jsem byl v první osmici epizod vesměs fakt spoko, v té druhé se pocity hlavně zpočátku dost obrátily a místy jsem koukal jen ryze z důvodu, abych se prodral i k sezóně třetí a měl (prozatím) zkompletováno. Naštěstí se v druhé polovině zase pořádně sešlápnul plyn a ukázal se nezměrný budget Amazonu, díky němuž mají zdejší akční sekvence filmové rozměry. Ty pak naštěstí v posledních pár dílech doprovodí zas našlapaný děj a naláká vás se těšit na další dění. [viděno na Prime Video] ()

Reklama

KoRner 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále vyššie než väčšina seriálov, ale presne tu sa ukázala chyba vysielať to po týždni, pretože ako celok to funguje a zapadá do seba postatne viac. Homelander je stále dokonalý, a šak od Stormfront som čakal oveľa viac. Butcherova partia je stále sympatickejšia a najmä, každý má čo hrať. Úžasné je, že sa to scenáristom nerozpadlo, aj keď si tam každý dal niečo zo svojho politického presvedčenia a postavy vôbec nevyzerajú smiešne aj keď sú sociopati, či iní vyvrheli. ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebylo to pro mě tak záživný jako první série, prakticky se objevily nový postavy, umřely nový postavy, děj se posunul příběhově skokem, ale mně přišlo, že se jen slepě pochodovalo na místě. Vedlejší příběhy o ničem (Deep, A-train, Kimiko etc), slabší gore a krom jednoho fakt cool dílu to nebylo nic světobornýho. Ale pořád je to nejlepší věc o superhrdinech co může být, vedle tohodle se může Marvel plnej kund jít vysrat. 4* a.k.a 80% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(Filmová) kvalita zůstala na místě, stejně jako se prohloubily výtky, které k The Boys mám. Naše "banda" se sice skládá z fajn týpků, jelikož ti však řeší hlavně sebe a svoje rodinně-vztahové city, celou dobu stojí mimo hlavní dění (které, pravda, rozhýbávají). Že jsou ještě naživu, za to vděčí spíše náhodám, popř. blahosklonnému rozmaru těch nahoře – Voughtu i labilní superhrdinské sebrance, jež má svých trablů, úchylek či kostlivců nad hlavu. Reálně proti nim nezmůžou nic, tudíž mě vždy (útrpně) rozesmálo, když se, spravedlivě nakrknutí, vrhli s brokovnicí či páčidlem proti nezranitelnému supermanovi… aby se samozřejmě bolestivě proletěli. Stále mi tu chybí pořádná konfrontační akce, vzhledem k výše zmíněnému nejspíš bohudík. Nějak mi ale přišlo ve 2. sérii těch hlušších míst více. 7/10 ()

Galerie (158)

Zajímavosti (23)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno