Reklama

Reklama

Banda - Série 3

(série)
Trailer 1
USA, 2022, 8 h 10 min (Minutáž: 60–64 min)

Předloha:

Garth Ennis (komiks), Darick Robertson (komiks)

Hrají:

Karl Urban, Lara Mrkoci, Jack Quaid, Colby Minifie, Laz Alonso, Chace Crawford, Karen Fukuhara, Dominique McElligott, Nathan Mitchell, Erin Moriarty (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Byl to klidný rok. Homelander je pokořen. Butcher pracuje pod dohledem Hughieho pro vládu. Oba muži však touží proměnit tento klid a mír v krev a kosti. Takže když se banda dozví o záhadné antisuperhrdinské zbrani, čeká je k setkání se Sedmičkou, rozpoutání války a pronásledování legendy o prvním superhrdinovi: Soldier Boyovi. (Prime Video)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (100)

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím všemi Boysovskými trademarky nejnabušenější řada, při jejímž sledování jsem chrochtal blahem. Závěr se Soldier Boyem je sice trochu zklamání, ale stále ještě chybí 2 série, takže nebudu vynášet unáhlené soudy. Stále platí, že tahouny jsou Karel Městský a Antonín Hvězdaa. Vývoj jejich postav je v této sérii laskomina. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Totální jízda, která svou bizarností, brutalitou a sílou opět předčí minulé série, co víc, oproti té druhé jde jasně vpřed. Jasně, někdy je to vyhnané do extrémů, ale velice snadno to pobaví tím, jak si to na nic nehraje a je to autentické. Totální fór jsou i camea různých hvězd. Navíc seriál dokázal napínat a strachovat se o hlavní postavy, protože víte, že se s tím moc nesere. I když případných obětí bylo v celku málo. Čtvrtá série bude povinností. A netrpělivě vyhlíženou. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Masami oblíbení Kluci nabrali po trochu krkolomné druhé řadě zase na nekompromisních obrátkách a v téhle osmici epizod snad ani jednou neuhnuli bokem, servírujíc prohláškovanou, zase o ždibec víc explicitní jízdu, jíž rozhodně nic nestojí v cestě. Na další sérii se zadělalo slušně, prý jí vydláždil cestu letošní spin-off Gen V. Tak snad se k němu také (někdy) dostanu. [viděno na Prime Video] ()

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí řadě rozhodně nedochází dech. Ba právě naopak. Musím ocenit to, že se nebojí odklonit od komiksové předlohy (a na kvalitě to vůbec neubírá), díky čemuž člověk neví, co může čekat a tvůrci tak umějí zaskočit. Seriál se nebojí rýpat do politicky nekorektních témat, zesměšňovat v podstatě cokoliv a pokud jde o násilí a erotiku, ani v tomto případě nesundává nohu z plynu. A byť vidím, že se některým nelíbilo finále, mě naopak mile překvapilo a šlo o působivou tečku za celkově povedenou třetí řadou. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím jde o nejlepší sérii tohoto legendárního seriálu. Ta kontroverze a vztyčený prst všem normám i politickým korektnostem mne neskutečně baví. Především tedy oceňuji vyobrazení tupé, stádovité společnosti a způsoby kterými jednotlivé skupiny scénáristé rozdělují. Jediné štěstí, že dokonale zvolená satira působí tak komicky, jinak je to skoro až k pláči, jak moc je to vlastně pravdivé. 90% ()

Galerie (196)

Zajímavosti (38)

  • Ve scéně, kdy Homelander (Antony Starr) dojí krávu, nebyly použity ruce dvojníka. Antony se kvůli scéně naučil, jak krávu podojit. (Smth)
  • V epizodě zazní úryvek písně „You Really Got Me“ od The Kinks. (Duoscop)

Reklama

Reklama