Reklama

Reklama

VOD (1)

Detektiv Chadwick Boseman dostane na starost případ hromadné vraždy policistů, které někdo zabil v jedné místní restauraci, jež sloužila jako úschovna drog. Aby pachatelé nemohli uniknout, nechá uzavřít všech 21 mostů vedoucích z Manhattanu. V průběhu vyšetřování nachází další stopy vedoucí i do samotného policejního sboru. Podaří se mu dopadnout všechny, kteří jedou v tomto krvavém drogovém byznysu? (TV Nova)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (211)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Dívat se stranou, nebo po zbytek života přes rameno? Kirk vsadil vše na přímočarost a smysl pro čest a spravedlnost chráněný plátem z vibrania. Přestřelky jsou sympaticky drsné, Kitschovi sedí role labilního ostrostřelce, Simmons sází protřelé hlášky a závěrečné řeči „obhajoby“ a „obžaloby“ poukáží na fakt, že nic není černobílé. Slušná žánrovka, která svým tempem omezuje prostor pro pochybnosti. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica filmu, ktorá sa venuje honu policajtov na dvoch nebezpečných zlodejov, ktorý práve pri lúpeži drog zabili 7 policajtov, je vďaka bohatej porcii kvalitných drsných prestreliek strhujúca. Síce mi boli postavy na obidvoch stranách zákona viacmenej ukradnuté, ale prestrelky sú fakt kvalitné. Taký ten oldschool realistickejší prístup. V polovici filmu sa táto línia utne a začneme sledovať x-tú variáciu na postupné precitnutie hlavného hrdinu, ktorý odhalí hniezdo skorumpovaných policajtov a na konci ich všetkých postrieľa. Bohužiaľ tejto línii chýba prepracovanejšia práca s postavami na to, aby poriadne fungovala. Skôr pôsobí ako nasilu vycucaná z prstu, keďže sa prvotná zápletka vyriešila predčasne a do konca filmu ostávalo veľa času a tak scenárista narýchlo opísal Street Kings, Dark Blue a podobné filmy. Škoda, že sa celý film nevenoval honu tých dvoch drsniakov. Hlavne Taylor Kitsch sa v tejto polohe našiel. Takže výsledkom je príjemná ale ničím objavná akčná jednohubka s oldschool kvalitnými prestrelkami. 6/10. ()

Reklama

Remedy 

všechny recenze uživatele

21 Bridges je velmi slušná žánrovka, která se na konci docela zajímavě (jakkoliv předvídatelně) větví a má v podstatě dva závěry. Naturalita přestřelek se místy solidně blíží tomu nejlepšímu od Michaela Manna. Chadwick Boseman se ze všech sil snaží dokázat, že opravdu hrát umí a vlastně se mu to celkem daří. ()

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Mojí velkou chybou bylo, že jsem si před filmem pročetl pár zdejších komentářů v superlativech. Jaké totiž přišlo překvapení, že se přede mnou odvíjí skrz na skrz PRŮMĚRNÁ krimi, jakých jsme viděli už hromadu. Nepřichází to s ničím novým, většina věcí je předvídatlená, třeba scénu v metru jsem přesně odhadnul, jak se bude vyvíjet a jak skončí. A když jedna záporná postava na konci filmu hlavnímu hrdinovi vysvětluje důvod, proč dělá co dělá, nevěděl jsem, jestli se smát nebo brečet, protože tak obehrané klišé přece nikdo v roce 2019 nemohl myslet vážně. Dvě ušmudlané hvězdy za Bosemana (škoda ho), akorát odkaz na Floyda byl trapný. P.S. Je hezké, že v Americe jsou tak přívětiví k retardovaným občanům a umožní jim pracovat u policie. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

21 Bridges. Nenápadný snímek od neznámých tvůrců, který ale ve výsledku překvapí svou slušnou atmosférou, efektními přestřelkami a slušným závěrečným rozuzlením. Nečekejte bůhvíjakou událost, má to své slabší momentky, na druhou stranu to asi ale dopadlo nejlépe, jak mohlo. Tak za hlavní tahák mohu jednoznačně určit Bosemana v roli detektiva, překvapilo mě, jak dobře ztvárnil svou roli, i ty emoce jsem mu uvěřil. Kromě něj bych ještě vyzdvihl J.K.Simmonse, na umění tohoto herce se často zapomíná, což by se stávat fakt nemělo. Přestřelek hafo, ale mám k nim menší výtku. Sází zejména na efekt, což je fajn, ale chyběla mi v nich větší živočišnost a chaotičnost (což se třeba povedlo u obou snímků ze série Sicario), a k těm výstřelům zbraní s tlumičem se radši už nebudu vyjadřovat, málokterý snímek dokáže toto ukázat v tom správném světle. Závěr mě překvapil, i když to mohlo skončit trochu více pesimisticky (ono by se to hodilo k celkovému vyznění filmu více, ale i tak převládá spokojenost). Za mě dávám překvapivých 70 % ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Vrtulníky, které používá NYPD, jsou Agusta A119 Koala. (ČSFD)
  • Natáčelo se od 24. září do 24. listopadu 2018 ve Filadelfii (Pensylvánie, USA). (rafix)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let

Herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let

29.08.2020

Hvězda Black Panthera herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let. Talentovaný herec prohrál svůj čtyřletý boj s rakovinou tlustého střeva. Boseman hrál kromě krále ve filmech od Marvelu také ve… (více)

Reklama

Reklama