Reklama

Reklama

VOD (1)

Detektiv Chadwick Boseman dostane na starost případ hromadné vraždy policistů, které někdo zabil v jedné místní restauraci, jež sloužila jako úschovna drog. Aby pachatelé nemohli uniknout, nechá uzavřít všech 21 mostů vedoucích z Manhattanu. V průběhu vyšetřování nachází další stopy vedoucí i do samotného policejního sboru. Podaří se mu dopadnout všechny, kteří jedou v tomto krvavém drogovém byznysu? (TV Nova)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (212)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

poctivý old-aschool akčňák,kterých už se dneska zase tak moc netočí.Jakkoliv se určité věci a zvraty dají odhadnout i dost dlouho dopředu,zvládá film solidně bavit i napínat celou tu hodinku a půl.Akce je povedená,hudba překvapivě velmi dobrá a Boseman je i bez panteřího hábitu sympaťák a podobné filmy utáhne levou zadní...70% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„JAK JE CHCETE DOSTAT?“… „NA MANHATTAN VEDE 21 MOSTŮ. ZATARASTE JE!…“ /// Film plnej profíků…profi banditi, profík polda, profík rejža, profíci scénáristi… Dramatickej a napínavej krimi thriller, ve kterým je dramatická i ta akce (ve který střelci většinou neminou). Nechápu, jak jsem tenkrát mohl ten film minout já? Nikdo nic nevysvětluje, příběh běží parádním tempem a k tomu, aby bavil, můžete bejt klidně bez důvtipu. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Rád koukám zlu do obličeje. 2.) Miluju filmy, ve kterých je víc mrtvejch poldů, než dokážu spočítat. 3.) Thx za titule „vasabi“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ** ()

Reklama

Happens 

všechny recenze uživatele

Asi trochu spletitější příběh, kdy většina podobných filmů končí tím, že hlavní hrdinové (ne)přežijí a tím dojde k rozuzlení v podstaty příběhu, tady protagonisté jsou nositeli informací, které vítězoslavně přebírá nastupující protagonista v poslední třetině filmu, který se odehrává v živém čase a svižně tak odvíjí tempo. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Pocitovo a myšlienkovo to pripomína (veľmi vydarený) remake nejakej spoločensko kritickej kriminálky zo 70. rokov (napr. s Pacinom) natočenej dve dekády dozadu (napr. u Bruckheimera). Čo je v tejto dobe dobre. Prekvapivo veľa akcie (a dosť dobrej), chytľavé postavy a aj atmosféru to má fajn. V rámci mantinelov nevadí ani tá prílišná naivita a prekuknuteľnosť. Nie je to žiadne veľdielo, ale podobne kvalitných spriaznených žánroviek je veľmi málo. A Bosemana je veľká škoda. Silných 7/10 ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Film zaštítěný čínským finančním kapitálem vykazuje podivuhodnou příchylnost k éře let 90.tých. Neohrožený hlavní hrdina, který jde zločinu a korupci tvrdě po krku a nerozhází ho nic, ani jeho podivní kolegové. Sienna Miller ve fázi poctivého milf rozkladu, ale kupodivu její postava do filmu sedí. Místo nějakého promyšlenější reflexe systémového problému korupce se tvůrci spokojí s akční eskapádou. Jenže přiznejme si, tvůrcům jdou akční filmy skvěle, film neškobrtne od začátku do konce, motivace postav, charaktery jasně a dobře podány, vizuálně taky nadprůměr. Scénář není nic objevného, ale plní co si předsevzal mnohem lépe, než celá řada jeho žánrových konkurentů. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se od 24. září do 24. listopadu 2018 ve Filadelfii (Pensylvánie, USA). (rafix)
  • Názov odkazuje na 21 mostov, ktoré umožňujú opustiť Manhattan. V skutočnosti iba 17 z nich je reálnych, zvyšné 4 sú tunely. (Weezy22)
  • Vrtulníky, které používá NYPD, jsou Agusta A119 Koala. (ČSFD)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let

Herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let

29.08.2020

Hvězda Black Panthera herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let. Talentovaný herec prohrál svůj čtyřletý boj s rakovinou tlustého střeva. Boseman hrál kromě krále ve filmech od Marvelu také ve… (více)

Reklama

Reklama