Reklama

Reklama

VOD (1)

Detektiv Chadwick Boseman dostane na starost případ hromadné vraždy policistů, které někdo zabil v jedné místní restauraci, jež sloužila jako úschovna drog. Aby pachatelé nemohli uniknout, nechá uzavřít všech 21 mostů vedoucích z Manhattanu. V průběhu vyšetřování nachází další stopy vedoucí i do samotného policejního sboru. Podaří se mu dopadnout všechny, kteří jedou v tomto krvavém drogovém byznysu? (TV Nova)

(více)

Videa (9)

Trailer 4

Recenze (212)

verbal 

všechny recenze uživatele

Černý panter opět zasahuje, aby ukázal, zač je toho Wakanda dalším zasraným zkorumpovaným bílým hubám. Tentokrát však vyndal srolované ponožky z rozkroku, pastelové pitkáče a homopelerínku vyměnil za elegantní negrokancelářský formál a naprudko to rozbalil ve svižném, sysluplném, hlavopatoidním a poctivě natočeném napínači, plném DžejKeje, kulantních přestřelek, zrady, zášti a správňáckých čokoameričanů. Sice nic nového pod sumcem, nicméně sytá a masitá porce psích granulí, po které váš televizor spokojeně zavrtí anténou. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

21 Bridges. Nenápadný snímek od neznámých tvůrců, který ale ve výsledku překvapí svou slušnou atmosférou, efektními přestřelkami a slušným závěrečným rozuzlením. Nečekejte bůhvíjakou událost, má to své slabší momentky, na druhou stranu to asi ale dopadlo nejlépe, jak mohlo. Tak za hlavní tahák mohu jednoznačně určit Bosemana v roli detektiva, překvapilo mě, jak dobře ztvárnil svou roli, i ty emoce jsem mu uvěřil. Kromě něj bych ještě vyzdvihl J.K.Simmonse, na umění tohoto herce se často zapomíná, což by se stávat fakt nemělo. Přestřelek hafo, ale mám k nim menší výtku. Sází zejména na efekt, což je fajn, ale chyběla mi v nich větší živočišnost a chaotičnost (což se třeba povedlo u obou snímků ze série Sicario), a k těm výstřelům zbraní s tlumičem se radši už nebudu vyjadřovat, málokterý snímek dokáže toto ukázat v tom správném světle. Závěr mě překvapil, i když to mohlo skončit trochu více pesimisticky (ono by se to hodilo k celkovému vyznění filmu více, ale i tak převládá spokojenost). Za mě dávám překvapivých 70 % ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Svižná kriminálka, která si drží slušné tempo, což je na jednu stranu fajn, ale na druhou stranu, jde to všechno rychle, takže žádné hloubkové vyšetřovaní se nekoná. Což je škoda, protože je tady prostor pro širší rozvoj postav a taky korupce, která má tady klasickou logiku "Policajti sou chudáci, nikdo se o ně nepostará a tak musí pašovat drogy" říká týpek, který bydlí v luxusní čtvrti. Chadwick Boseman mně hodně bavil, Taylor Kitsch byl zase solidně vyšinutý a ten zbytek byl slušný. Po akční stránce, nelze nic vytknout tři kvalitní přestřelky a jedna solidní naháněčka. Kdyby film, neměl tak profláklou příběhovou linku, tak bych dal i víc. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Černýmu panterovy umlátili tátu a tak v řadách policie čistí ulice o něco důkladněji než jeho kolegové a radši padouchy ukončí, než aby je vzal do vazby. Ideální člověk pro hoňku po Manhattanu se dvěma zloději, kteří postříleli osm policajtů a zmizeli s padesáti kily neřezaného kokainu. Akční klasika (přestřelky jsou pěkně přehledné, honičky svižné) v druhé půli malinko změní směr a je mnohem chytřejší než se na první pohled zdálo. Hlavně stále skvěle odsypá. Morální závěr paradoxně z hlavního hrdiny vůbec nedělá dobrého člověka jako spíš skvěle fungující stroj sloužící k prosazování moderního světového řádu. ()

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Mojí velkou chybou bylo, že jsem si před filmem pročetl pár zdejších komentářů v superlativech. Jaké totiž přišlo překvapení, že se přede mnou odvíjí skrz na skrz PRŮMĚRNÁ krimi, jakých jsme viděli už hromadu. Nepřichází to s ničím novým, většina věcí je předvídatlená, třeba scénu v metru jsem přesně odhadnul, jak se bude vyvíjet a jak skončí. A když jedna záporná postava na konci filmu hlavnímu hrdinovi vysvětluje důvod, proč dělá co dělá, nevěděl jsem, jestli se smát nebo brečet, protože tak obehrané klišé přece nikdo v roce 2019 nemohl myslet vážně. Dvě ušmudlané hvězdy za Bosemana (škoda ho), akorát odkaz na Floyda byl trapný. P.S. Je hezké, že v Americe jsou tak přívětiví k retardovaným občanům a umožní jim pracovat u policie. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Názov odkazuje na 21 mostov, ktoré umožňujú opustiť Manhattan. V skutočnosti iba 17 z nich je reálnych, zvyšné 4 sú tunely. (Weezy22)
  • Vrtulníky, které používá NYPD, jsou Agusta A119 Koala. (ČSFD)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let

Herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let

29.08.2020

Hvězda Black Panthera herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let. Talentovaný herec prohrál svůj čtyřletý boj s rakovinou tlustého střeva. Boseman hrál kromě krále ve filmech od Marvelu také ve… (více)

Reklama

Reklama