Reklama

Reklama

Annabelle 3

  • Česko Annabelle se vrací 3 (více)
Trailer 3

Annabelle 3 je třetím pokračováním velmi úspěšné hororové série scénáristy a producenta Jamese Wana, ve kterém se opět potkáváme s neblaze proslulou panenkou poprvé představenou ve filmu V zajetí démonů. Ed a Lorraine Warrenovi kdysi bezpečně uložili démony posedlou panenku za posvěcené sklo v místnosti s dalšími artefakty zla a přizvali kněze, aby úkryt zpečetil požehnáním. Kdo mohl ovšem tušit, že Annabelle probudí zlé duchy v blízkosti a svět zažije další děsivý útok temných sil. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (316)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ja ten Warrenovský svet mám rád. Celá tá mytológia okolo ich príbehov sa mi svojou atmosférou a rozprávačstvom páči. Iste nie je to také strašidelné ako druhá časť. Ale v rámci celej trilógie to krásne uzatvára dej. Mladí hrdinovia sú znesiteľní a sympatickí čo je asi najväčšia devíza. A úvod s ústrednou dvojkou sa nesie na rovine prvých dvoch častí Conjuringu. Bolo na moje počudovanie príjemné spraviť si exkurziu do pivnice artefaktov. Zaujímalo by ma nakoľko sú predmety vo filme totožné s tými zo skutočnosti. Za mňa spokojnosť. Bavilo ma to. A Madison Iseman je krásna. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Annabelle Comes Home má na první pohled značný potenciál, avšak režisér Gary Dauberman ho nedokázal využít ani ze čtvrtiny. Ve finále tedy dostaneme nudný a nelogický snímek, v němž se téměř nic neděje a kde se postavy chovají jako naprostí imbecilové. Vážně by mne tedy zajímalo, kdy už někdo KONEČNĚ natočí něco inovativního a řádně hororového. Dočkáme se vůbec někdy? ()

Reklama

Vančura 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně velmi příjemné překvapení, které mě dokonce přimělo k zájmu o předchozí díly série, kterou jsem do té doby neznal (a která si podle mě drží velmi dobrou úroveň). Obsazení a herecké výkony sice za moc nestojí, samozřejmě nechybí nezbytná klišé, a dějově to celkově není nic, co bychom neviděli už stokrát jinde, ale osobně mě prostě bavilo na to koukat a párkrát jsem u toho slušně v kině nadskočil. Atmosféra a soundtrack nemají chybu, byť mě celou dobu strašně sralo, že celý děj je postavený na tom, že nějaká slepice vleze někam, kam je jí desetkrát zopakováno nechodit - byť se to film snaží vysvětlit jejím zájmem o kontakt s duchem mrtvého otce, osobně mě takové scenáristické berličky hrozně iritují. Jak jsem k tomu byl původně skeptický (mj. kvůli graficky ohavnému plakátu), o to víc se mi to nakonec líbilo. Stále ale tvrdím, že mi na té panence jako takové nepřijde nic strašidelného. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Je to naposledy, co jsem šel na horor do kina. Na tu bandu hihňajících se debilů vyzbrojených mobilama a nachos fakt už příště nemám. Upřímně jsem litoval, že nemám sirénu, řehtačku nebo tak něco, abych během nějaké tiché a tmavé scény ty blbky trochu postrašil :-D Annabelle trojka je za tři. Je to celkem příjemná duchařina se sympatickými Warrenovými i sympatickými hlavními hrdiny. Bohužel to docela hodně zabíjí špatné digitální efekty (ten vlkodlak a ďábel/démon byli fakt hrůza) a taky konec, který vyšumí trochu do ztracena. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tak nic no, je to velké zklamání a promarněná příležitost, že místnost která je narvaná super hračkami, se kterými se dá hrát celou noc, zůstala nevyužita. Gary Dauberman, je sice dobrý scénárista, ale průměrný režisér, který se bojí být drsnější, odvážnější, ale zase jeho postavy sou sympatické a nejsou úplně blbý. Až tedy na dynamické duo manželů Warrenových, kteří posadí posedlou panenku na zadní sedadlo, jako by se nic nedělo. Takže je to takový nic moc horor, ale zase sem se nenudil, ale bylo to možná ode mně trochu naivní očekávat, že se z tohohle filmu vyklube další The Cabin in the Woods. Celé to na mně působilo, jako jedna z epizod, ze seriálu Scooby-Doo a i ten pes se dostavil. PS : Více na TVTwixx u kterých si můžete koupit prokleté kolečkové křeslo, které má kola ze zahradní hadice a nebo lokátor duchů, to pokuď nemáte doma zvoneček. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (18)

  • Natáčelo se od 15. října do 14. prosince 2018 v Kalifornii a v Georgii. (Varan)
  • Film je věnován Lorraine Warren, která zemřela dva měsíce před vydáním filmu. (ČSFD)
  • Když Judy sedí u televize a jí pizzu, nemůže najít ovladač, který hledá, protože se televize začala sama ovládat. Tato situace se objevila i ve filmu V zajetí démonů 2 (2016). (poliivka)

Související novinky

Spider-Man letí k miliardě

Spider-Man letí k miliardě

01.07.2019

Spider-Man: Daleko od domova má sice v Americe a ve zbytku světa premiéru až tento týden, stihl si však odbýt start v Číně, Hongkongu a Japonsku, který ho za první víkend vystřelil ke 111 milionům… (více)

Pokračování Annabelle má název

Pokračování Annabelle má název

18.03.2019

Třetí díl hororového spin-offu k sérii V zajetí démonů o panence Annabelle má již oficiální název. Film vstoupí do kin pod titulem Annabelle Comes Home. Název pak odkazuje na fakt, že se třetí díl… (více)

Reklama

Reklama