Reklama

Reklama

Já, padouch 4

  • USA Despicable Me 4 (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Čas se nedá zastavit a platí to i pro padoucha Grua, který lehce „zfotrovatěl“ a místo geniálních zlodušských plánů vymýšlí, jak se vetřít do přízně svého malinkého synka, Grua juniora. Ten má totiž výrazně raději maminku Lucy a tátu permanentně vytáčí. O něco hlubší vrásky však Gruovi způsobuje darebák jménem Maxime Le Mal, který ho šikanoval už na základce. Právě utekl z vězení, kam se dostal s Gruovým velkým přispěním, a ze všeho nejvíc se touží pomstít. A protože Anti-velepadoušská liga v tom vidí hrozbu z nejhrozivějších, zařadí Grua s rodinou do programu na ochranu svědků, což znamená nové identity a poklidný život na předměstí. A jako by to nestačilo, zapojí se pět mimoňských dobrovolníků do speciálního programu, který je má vybavit superschopnostmi pro případ, že by se Gruovo krytí provalilo. Ambiciózní plán má samozřejmě mouchy obřích rozměrů, protože Super-Mimoňové jsou super-magnety na katastrofy nejrůznějšího druhu a protože vedle Gruova nového domu bydlí puberťačka, jež touží po kariéře superpadoucha a Grua okamžitě pozná. A touží po tom, aby ji tenhle mistr zaučil. Zapomínat nesmíme ani na pomstychtivého Maxima, který čeká na svou šanci. (Cinemart)

(více)

Videa (6)

Trailer 4

Recenze (87)

ForGump 

všechny recenze uživatele

Malí pišišvorové Mimoni zůstávají Mimoni, sehrávají více či méně podařené groteskní scénky a Gru jim k tomu přispívá svým Gruovstvím také obvykle a jak je divák animáků od studia Ilumination zvyklý. 60% za udržování standardu svých bláznivých komediálních animáků, ve kterých série Grua a Mimoňů velmi zdatně funguje a je to další značka, která vydělá Universalu peníze a člověku to přijde v pořádku. Dobrá poťouchlá zábava. ()

Ondatra 

všechny recenze uživatele

Upřímně doufám, že tento díl byl opravdu už poslední, protože každým dílem to jde čím dál tím víc dolů. Pamatuju si, že u prvního dílu jsem se mega bavil a hodně jsem se nasmál. Tady v tom díle je všechno pořád stejné a vtipy mě bohužel už netankujou. Věřím, že ale když se na to podívají děti, tak je to pořád bude bavit. Film nepřináší nic nového, kromě nového záporáka. Ten se mi líbil podstatně víc než ve třetím díle. Jednou jsem zkrátka tento film viděl, ale za týden si na něj pravděpodobně nevzpomenu a nemám potřebu ho vidět podruhé. 5/10 ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Príliš bezpečný a rutinný (miestami plochý) príbeh, ktorý kvalitatívne je blízky k predchádzajúcemu tretiemu dielu. Nejaký posun vo vývoji charakterov postáv smerom dopredu tu nečakajte (spíš sme sa nikam nepohli). Ako to bolo minule, celý animák zachraňujú Minoni: napr. scény fantastickej štvorky, či postaranie sa o bábätko – tu napríklad dosť dobre funguje pesnička Hot for Teacher od Van Halen. Na ľahký oddych v letných horúčavách, či na spoločný čas s malým detskom sa to však určite bude hodiť. Osobné hodnotenie: 73% (***) ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Po čtvrtý to samý a už to nedávám. Jednička je fajn jednohubka s ultra roztomilýma holkama. Všechno ostatní je čím dál tím větší peklo a čtyřka to celé jen korunuje. 5 minut po konci regulérně nevím o co tma vlastně šlo. Nutno taky dodat, že jsem po 10 minutách přestal vnímat, jak mě to nudilo. Mimoni furt fungují, nevěřím, že to řeknu, ale raději bych třetí Mimoně, ti blbci jsou ideální pro jednoduchý pobavení. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Po delší době jsem byl s dětmi v kině a volba (jejich) padla na film Já, padouch 4. Kdysi dávno jsem viděl jedničku, která je pro mě průměrným animákem a dala vzniknout mimoňům, což je její hlavní plus. Čtvrtý díl prakticky pokračoval v nastoleném trendu z jedničky (jiné díly jsem neviděl). Nesympatická animace, šablonovitý neoriginální příběh, jelo se vše dle tradičního mustru a humor táhli jen mimoni. Navíc to bylo vždy sotva v pár vteřinových scénách. Jinak jsem se převážně nudil. Děti se taky nějak moc nebavily. Většinou povedené filmy chtějí vidět znovu, tady z jejich strany poptávka moc nebyla. Za ně to byl průměr a za mě ještě o hvězdu méně. ()

Galerie (35)

Související novinky

Horor s Nicolasem Cagem je nečekaným hitem

Horor s Nicolasem Cagem je nečekaným hitem

15.07.2024

Ač víkendovým tržbám v Americe bez větších překvapení vede pokračování oblíbené animované série Já, padouch 4 a na vysoké příčce se i měsíc po svém domácím uvedení stále drží taky miliardový hit V… (více)

Druhé V hlavě je obrovský hit

Druhé V hlavě je obrovský hit

17.06.2024

Rozjuchané emoce nejsou pouze předmětem nového animáku V hlavě 2, neboť neskrývanou radost v současnosti jistě prožívají i u studia Pixar, potažmo u Disneyho. Film, v němž sledujeme myšlenkové a… (více)

Ani Furiosa nezabrala, lidé do kin nechodí

Ani Furiosa nezabrala, lidé do kin nechodí

29.05.2024

Pohled na celosvětové tržby kinařů je tento rok týden od týdne smutnější. O potenciální blížící se krizi kin i velkých filmových studií se mluví už poměrně dlouho a důvody jsou nasnadě. Vzestup… (více)

Reklama

Reklama