Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třída pražské konzervatoře má na letním soustředění za úkol nazkoušet Starce na chmelu v původní muzikálové podobě. Na výsledku závisí jejich budoucí kariérní život. Studenti jsou ze začátku znechucení, že se budou věnovat klasickému českému muzikálu. Během zkoušení je pohltí kouzlo Starců, ale nechtějí se spokojit se starou choreografií. Do svého nastudování přidají prvky klasického tance, ale i street dance, hip-hop či pohybové divadlo. Neúnavně budují muzikálové představení, do kterého vkládají veškerou svou energii, odvahu a talent.Termín představení se neúprosně blíží a v sázce je mnoho. Úspěch může znamenat vytoužený začátek cesty za uměleckým snem... (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (88)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Jako absolventské představení v DISKu by to ušlo. 1) Jenomže režisérce Slobodance Radunové je 45 let a FAMU vystudovala 18 let před vznikem Muzikálu._____ 2) Taneční pojetí mě nijak neuchvátilo. Atmosféra původní choreografie je v tahu, aniž by ji nahradilo něco zajímavého._____ 3) Nevýrazný scénář i nevýrazná režie dodávají plytkému a snaživě líbivému snímku nevýraznou tvář._____ 4) Nesporně přitažliví herci nedostali příležitost předvést své fyzické přednosti a mnozí z nich ani cokoli jiného. 19letý Adam Mišík moc nezazpíval ani nezatančil, i když oboje dobře umí. 27letý Vladimír Polívka ani 37letý Martin Písařík nedostali prostor uplatnit svůj sex appeal už vůbec. 44letý Roman Vojtek to taky umí rozbalit, což ovšem ve filmu neuvidíme._____ 5) Takže co? Rozblemptaný scénář, režie, taneční scény a nakonec ani sexy kluci nic neukáží (sexy děvčata taky ne). Proč se na takový film dívat?_____ 6) Výstižný koment: anniehall*. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Proč se musíme dívat na protekční děti? To opravdu nemáme žádné jiné, mladé talenty, kteří nenosí slavné příjmení? Bez ohledu na to jde o další zbytečný film s nějakou přidanou hodnotou (obsah, hudba, tanec, herecké výkony). Líbila se mi jen Vica (jako vždycky) a Roman. Kornova role rovněž zbytečná. Bylo to pro mě dokonce zbytečných osmdesát minut, i když se potím v posteli a mohu se na filmy dívat libovolně dlouho. ()

Reklama

zette 

všechny recenze uživatele

Zde jsem necekal vubec nic a nakonec jsem byl celkem mile prekvapeny. Do Starcu na chmelu to ma samozrejme daleko, ale pisnicky jsou stejne a dobre je zvladnuta i choreografie. Mlade holky hezke, kluci sikovni..., neni duvod tento film nejak topit. Z hercu se mi nejvice zamlouval Polivka, naopak Kerekes a Vojtek mi zde moc nesedeli. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Dana Morávková, ultrasuperman Roman a fujtajblzáporák Polívka. Jo a Mišík, jehož Život je bílý dům je opravdu hodně slabý. A to jsem nezpěvák. Ženy málo přitažlivé (Ivana Pavlová ční vysoko nad všemi), Vica má hrát raději děvečky u splavy, dokud to ještě jde, než učitelnice co pomalu rekapitulují život. Kde tam hrál proboha Kotvald? A proč tam hráli proboha Laufer s Kornem? I když se v polovině filmů zpívá a tančí a Radudanka tak neměla tolik času, zařádila si hodně. Scénář je vyloženě bolestivý, ale proč Mišák chrápe na zemi, když mají na chatce dvě patrový postele a spěj po dvou, to asi nevysvětlí nikdo. ()

major.warren 

všechny recenze uživatele

Lepší průměrný český film. Největší selhání leží ve scénáři. Jestli si tvůrci filmu mysleli, že udělají nové Starce na chmelu, tak se šeredně spletli. Film nebyl špatný, ale časté malé chyby jako kopírované scény a slabé dialogy filmu moc nepřidaly. Spíš naopak. Herci, no nebýt Aničky Fialové a Martina Písaříka, tak to nestojí za nic. Vica Kerekes se mi tentokrát vůbec nelíbila a zkrachovalé hvězdy Novy jako Roman Vojtek či Adam Mišík nebo Václav Kopta opravdu filmu nedali vůbec nic. Kamera celkem pěkná a hudba a klasické písně jako Bosanova také ušly. Ale jinak v tom fakt moc není. ()

Galerie (106)

Reklama

Reklama