Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třída pražské konzervatoře má na letním soustředění za úkol nazkoušet Starce na chmelu v původní muzikálové podobě. Na výsledku závisí jejich budoucí kariérní život. Studenti jsou ze začátku znechucení, že se budou věnovat klasickému českému muzikálu. Během zkoušení je pohltí kouzlo Starců, ale nechtějí se spokojit se starou choreografií. Do svého nastudování přidají prvky klasického tance, ale i street dance, hip-hop či pohybové divadlo. Neúnavně budují muzikálové představení, do kterého vkládají veškerou svou energii, odvahu a talent.Termín představení se neúprosně blíží a v sázce je mnoho. Úspěch může znamenat vytoužený začátek cesty za uměleckým snem... (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (88)

ForGump 

všechny recenze uživatele

Fajn, takže Muzikál? Hodně se tam o něm mluví a dokonce dojde i na čtyři výstupy (z toho jeden 2x), které jsou vcelku zajímavé. Pardon, ale stejně mi toho přijde nějak málo. A zbytek? Fádní zápletka, kterou normálně vymýšlí scénárista Ulice, ze které se dozvíte třeba to, že Petr Kotvald je otcem Adama Mišíka. Jasně. Čekal jsem pohodový letní příběh a dostal jen nezajímavou lovestory s tanečními vsuvkami, kde naštěstí všichni, co zde účinkují nejsou dřevění a prostředí je pěkné. Ale nedá se to nazvat jinak, než Promarněná šance. 30% ()

zette 

všechny recenze uživatele

Zde jsem necekal vubec nic a nakonec jsem byl celkem mile prekvapeny. Do Starcu na chmelu to ma samozrejme daleko, ale pisnicky jsou stejne a dobre je zvladnuta i choreografie. Mlade holky hezke, kluci sikovni..., neni duvod tento film nejak topit. Z hercu se mi nejvice zamlouval Polivka, naopak Kerekes a Vojtek mi zde moc nesedeli. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

A to jsou ty FAMU výsledky. Absolventka FAMU točí film z prostředí konzervatoře na letním soustředění. To je prostě konec. Zatímco předchozí film Slobodanky prakticky nikdo neviděl, na ničem nevyšel a knížka se dodnes válí v LK, tak tohle je zase pozdní příklad z rodiny falešné nostalgie. Tak dík za další zbytečný film o dnešní mládeži. Spousta promarněných šancí, zejména ta, ve které neexistuje žádný argument pro změnu názoru konzervatoristů, kteří jsou nejprve proti zkoušení Starců a pak hned po jedné kouzelné projekci jen jedna z nich zahlásí, že si v tom každý něco najde. S takovou si opravdu každý to něco najde úplně ve všem a teoretické předpoklady by měly zmizet nejen z těch bájných AMU škol. Sbohem do kamen. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Kupodivu tato adaptace Starců na chmelu nebyla až tak strašná. Vica Kerekes s její příšernou česko-slovenštinou ovšem zklamala na celé čáře. Adam Mišík i Vladimír Polívka skvělí. Líbila se mi i choreografie tanců a samozřejmě nestárnoucí písně z uvedeného muzikálu. Trochu romantiky, trochu chlapeckého soupeření, docela inteligentní konec. Znovu bych na to nešla, ale za ztracený čas tu hodinku taky nepovažuji. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Proč se musíme dívat na protekční děti? To opravdu nemáme žádné jiné, mladé talenty, kteří nenosí slavné příjmení? Bez ohledu na to jde o další zbytečný film s nějakou přidanou hodnotou (obsah, hudba, tanec, herecké výkony). Líbila se mi jen Vica (jako vždycky) a Roman. Kornova role rovněž zbytečná. Bylo to pro mě dokonce zbytečných osmdesát minut, i když se potím v posteli a mohu se na filmy dívat libovolně dlouho. ()

Galerie (106)

Reklama

Reklama