Reklama

Reklama

Padesát odstínů černé

  • USA Fifty Shades of Black (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Držte si kalhotky i bránice, do kin přichází dráždivá a na padesát způsobů šťavnatá parodie „Padesát odstínů černé". Stejně jako šedé bestsellery přináší některá šokující odhalení a hned tím prvním je, že erotický hit a drzá poťouchlá komedie jdou nehorázně dobře dohromady! Emotivně vypjatá a děsně vážná romance si pořádný výprask hrubozrnou a přímou legrací prostě zaslouží. Cílem proto tentokrát nebudou erotogenní zóny a odvážné představy, ale především centra smíchu. Co kdyby byl Christian spíše Black než Grey, prachy získal dost pochybným způsobem a v posteli by byl úplně marný? (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (251)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem se hodně těšil, protože druhý nejnavštěvovanější film loňského roku v českých kinech si o parodii samozřejmě přímo říkal. Za sebe mám z toho nakonec dost rozporuplné dojmy - místy se mi z toho filmu chtělo zvracet, místy jsem myslel, že umřu smíchy, většinou ale spíš převažovala nuda (hlavně k závěru). Přijde mi škoda, že spousta fórů je prozrazena už v traileru, na druhou stranu si podle něj může člověk udělat představu, jestli mu humor tohoto filmu sedne. Určitě to totiž není film pro každého, lidi na novinářské projekci se z kina průběžně zvedali ve velkém (samozřejmě včetně Spáčilky, která se vytratila přesně po 50 minutách od začátku - schválně jsem se podíval na hodinky). Zkrátka je to film blbý až hrůza, ale kdo se chce prostě jen pobavit a sedne mu tenhle pokleslý druh vtipů, ten si to může užít. Návštěvnost v kinech asi nebude nic moc, ale až to bude ke stažení na netu, mohl by se z toho stát hit - věřím, že spousta lidí už se té chvíle nemůže dočkat. ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

No je to nakládačka:), rozhodně to není pro žádné citlivky ani estetické duše, ale jako parodie je to výborné. Vytýkat tomu slaboduchost děje je nesmysl - téměř otrocky a zrcadlově to exponuje originál. Takže pokud jste "šediny" neviděli ani nečetli - vadí to - přijdete minimálně o polovinu smyslu parodovaného. Zakopaný pes nízkého celkového hodnocení bude tedy nespíš v tom, že ti, co mají originál v nábožné úctě, jsou tímto počinem pobouřeni, a ti, co by dokázali ocenit parodii, zase pohrdají originálem natolik, že ho neznají. Mimochodem ústřední pár je mnohem víc sexy v této "black" verzi, kam se na ně Dakota s Jamiem hrabou... ()

Reklama

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Překvapivě se jedná o příběhově i obsahově daleko snesitelnější a propracovanější dílo, než je jeho originál, který paroduje. Některé scény sice nebyli dvakrát "chutné", ale zvracet se mi (ne)chtělo rozhodně méně, než u sledování originálu, kde člověk nevěděl, zda má zvracet, nebo jen brečet či zemřít nudou. Místy jsem se upřímně zasmál a díky krátké stopáži to působilo poměrně svižně a oddechově - vyjma konce, ten by se bez výčitek dal ještě o něco sestříhat. ()

gegina31 

všechny recenze uživatele

Parodie moc nemusím. A ještě k tomu jsem jedna z mála, které se líbilo Padesát odsínů šedi. Film i knižní předloha. Takže mi bylo jasné, že mě to moc nenadchne. Ale jsem překvapená, že tenhle film neuspěl ani u lidí, kteří nemusí originál. Marlon Wayans je skvělý herec. Škoda že dostává jen takové stupidní role. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Dostanete přesně to, co očekáváte. Blbý humor, který Marlon Wayans docela umí, což rozhodně není lichotka. Jsou zde i nějaké vtipy, které vás donutí se zasmát, protože je toho prostě tolik absurdního a vulgárního, že se to sem tam musí chytnout. Ani na ten průměr se to nedostane, ale pokud vám Marlon sedí, budete se bavit. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v v Hollywoodu a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama