Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jonathan Cross je jednou z největších amerických hvězd nejrychlejšího extrémního sportu všech dob, futuristického rollerballu. Společně se svými týmovými kolegy Marcusem Ridleym a Aurorou žije Jonathan život plný slávy, peněz, neuvěřitelných aut, dechberoucí rychlosti a nebezpečných situací. Všechno se však zkomplikuje v okamžiku, kdy tvůrce rollerballu Petrovič zjistí, že sledovanost tohoto sportu prudce zvyšují smrtelné havárie. Jonathan a jeho přátelé začínají hrát o svůj život a ta hra nemá žádná pravidla. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (94)

Kanibal 

všechny recenze uživatele

Tohle dílko působí jako béčko z 80 let... je až nepochopitelné, jak se dá utopit 70 milionů dolarů - co za to dokáže natočit Del Torro a co McTiernan. Tohle je hodně nepovedená jízda na PCP, budeme se tvářit, že tenhle film nevznikl a za největší blbinu Jeana Rena budeme dál považovat Růžového pantera. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Bruslit neumím, házet neumím, ohebný nejsem ani řidičák na áčko nemám, ale přesto jsem přesvědčen, že bych to mohl v Rollerballu dotáhnout až do okresního přeboru. Díky tomuto snímku již konečně chápu pravidla, která mi kdysi originál zatajil a tak nějak se musím uznale poplácat po ramenou za to, že jsem se dokázal bavit o 40% lépe, než zbytek filmového národa. ()

Reklama

Oralfabet 

všechny recenze uživatele

No a tady alespoň prozatím končí moje cesta napříč filmografií Johna McTiernana, a je to tedy konec neslavný. Ještě zhruba první půlhodinu jsem si říkal, že je to sice debilní, ale aspoň dost zábavný. Pak se ale film začal pokoušet o cosi, co by se asi dalo nazvat dějem, a dost rychle mě ztratil. Chris Klein je tady fakt tzv. napřesdržku. Nejzajímavější na celém filmu je, že kvůli ilegálnímu odposlouchávání producenta Charlese Rowena skončil McTiernan ve vězení. 2/10 ()

ExecutorQ3 odpad!

všechny recenze uživatele

Remake stejnojmenného filmu od Normana Jewisona z roku 75? Ne. Pokud Vás tento film láká, jen abyste rádi věděli, co to Rollerball je, tak Vám doporučuji se podívat na jeho předlohu, protože si to rozhodně zaslouží. Tenhle „výtvor“ je zmetek, který měl být utracen už při početí. Omlouvám se za tenhle výraz, ale každý, kdo ten film viděl, mi musí dát za pravdu, že z původního filmu zde nezůstalo prakticky nic až na jména dvou hráčů, jméno korporace a kovová koule, která ve hře figuruje... Ztráta času a hlavně i peněz. ()

robo7773 

všechny recenze uživatele

Ako tak pozeram tak mozno aj jedna hviezdicka bolo vela, tento film sa mi moc nelubil, ale zase by bolo krute mu dat označenie odpad, ja by som skor volil niečo medzi jednou hviezdičkou a odpadom. Ale film nestal za nič, biedne spracovanie, aj keď trochu ocenujem akoze niečo nove ten šport, aj keď to zase nie je ktovie aky šport. Ak niekto si chce niekto pozriet kvalitný film, tak tento to rozhodne nie je, skor prepadak, ktory nezachranila ani krasna Rebecca Romijn z film femme fatale. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (11)

  • Ešte pred premiérou, kvôli slabým ohlasom "testovacieho publika", bol film upravený tak, aby dostal rating PG-13. (m.a.t.o.)
  • Premiéra filmu bola odložená až štyrikrát. Pôvodne sa mala uskutočniť 18. mája 2001, no postupne sa presunula až na 8. februára 2002. (m.a.t.o.)
  • Svoj herecký debut si vo filme odkrútila Matilda Szydagis, no jej scény boli z finálnej verzie vystrihnuté. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama