Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když šílenec unese malého chlapce a nacpe mu spoustu výbušnin, vzepře se Ray svému nadřízenému a vezme věci do vlastních rukou. Začíná souboj s časem, v němž musí zachránit nevinné dítě. (Filmbox)

Recenze (16)

kingik 

všechny recenze uživatele

Wrestleři sobě. Tenhle akční snímek se ani trochu nesnaží přijít se špetkou něčeho nového. V podstatě jen průměrnou formou zopakuje všechno známé z jiných béčkových akčňáků. A to je chyba. Dokonce film podezřívám, že scénář ležel kdesi zapomenutý v šuplíku Stevena Seagala, v dobách jeho největší slávy se nestihl realizovat. Nasadil se krasoň Dolph Ziggler, šampion WWE, jinak známý i coby Nick Nemeth, je tedy hezké, že tvůrci mysleli i na masturbační nároky divaček, který je značně v bitkách nepřemožitelný, hrál fajn. Kupodivu akce je fádní, největší atrakcí filmu je závěrečná automobilová honička policejního dua s autem plným Rusáků. Ale ani tu neshledávám příliš extra natočenou. Samotná zápletka o malém chlapci omotaném výbušninou kdesi na neznámém místě, přičemž ruský iniciátor této pomsty je po smrti a jako jediný věděl, kde se ohrožený chlapec nalézá, by skvěle zapadla jako epizoda do krimi seriálu na odpoledne, z celovečerního hlediska to nemá grády, nevzkypí to krev. Méně náročný divák určitě přijde na chuť dobrému hereckému obsazení. Katharine Isabelle je sice s detektivním odznakem spíše sexy než uvěřitelná, ale je zde i Glenn Jacobs zvaný Kane v kladné roli policejního kapitána, přičemž sympatické obsazení kompenzuje značnou ohranost scénáře. Hlavní hrdina je suspendován, nevyrovnal se s tragickou smrtí svého synátora, masturbuje nad Valerií Kaplanovou a tak dále. Prostě ohranost maximální. John Stockwell a spol. vsadil tentokrát na rutinu. A tak jeho snímek nepřináší nic, co by divák neznal z akčních filmů spřízněné kategorie. Pro někoho může být toto zopakování Matkou akčnosti. 5/10 ()

VelkyMrB 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem měl pocit, že půjde o dobrý akční film, ale vylezl z toho jen další díl nějakého amerického kriminálního seriálu. Film si držel tempo a stopáž 90 minut bohatě stačí. Filmové klišé tu smrdělo už od počátku. Hlavní hrdina je suspendován, ale proti vůli ostatním se snaží případ dokončit. Jeho parťák je úplně k ničemu a vše jen kazí. Než se dostaneme do finále, tak nám hrdinu zavřou, protože to na něj někdo hodil a bla bla bla. I když všechno dobře dopadlo, tak budu mít stejně doživotní následky z počítačových efektů. Bože to zelené plátno při jízdě v autě mě bude strašit ve snech. Nebo závěrečný výbuch byl k popukání. Každopádně bojové sekvence filmu jsou skvělé. A inteligence policajtů na policejní stanici je úchvatná. tolik záporných čísel jsem pohromadě ještě neviděl. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Klasické B-ko, pre mňa osobne s dosť neznámym hlavný hrdinom (N. Nemeth) a fakt peknou herečkou K. Isabelle. Celá koncepcia celkom dobre zvládnutá, ale dosť predvídateľná. Každopádne jeden z tých lepších priemerov, s ktorými so sa v poslednom čase stretol. Osobné hodnotenie: 68% (**) ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tupej film ve kterým je nedostatek akce, nedostatek bitek, nedostatek střílení a vůbec nedostatek všeho. Zato nechybí další necharizmatická držka v hlavní roli jejíž jméno během pár minut zapomenete. Půlhodinu jsem tomu dal šanci, pak už jsem to jenom přetrpěl do konce a kupodivu u toho nezdechnul takže 15% ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Velice na pohodu béčkový počin, kterej Zigler zvládl naprosto v klidu. Jasně, pokud vám Wrestling není cizí, je to určitě plus, protože se může stát, že uvidíte vaše oblíbence na obrazovce a to se počítá. A zas tak tupý to nebylo, ucházející akce, které bylo relativně dostatek. Zdrhá se tu v aréně, z policejní stanice, bitka v autě a stopáž není přehnaná, takže čas uteče a nuda nepřichází. Já jsem v tomto neviděl žádný problém. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama