Reklama

Reklama

Behind You

Trailer 1

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (20)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sestry, které jsou už samy o sobě poněkud divné, jsou nuceny se nastěhovat k tetě, která je protivná jak pondělí, ačkoliv to se dá pochopit, protože u ní v domě bydlí strašidlo. V zrcadle. Překvapivě. Pak už stačí třikrát vyslovit formulku (kde už jsme to viděli) a zlo je venku. První, co mě uhodilo do očí, bylo neskutečně nesympatické obsazení. Ale budiž, říkal jsem si, hlavně a se straší. A to tak úplně nevycházelo. Taková ta příprava byla slušná. Barák dával solidní prostor, filtrovaný vizuál také nebyl úplně k zahození a nakonec i ten provařený zrcadlový duch se sem hodil. Jenže víc než cokoliv jiného se tu kecalo. Občas se tu objevil nějaký žánrový střípek, ale to spíš aby se neřeklo. Napravit to mohlo finále, ale během něho zhasla prakticky všechna světla. Samotného bubáka si člověk také moc neužije. Občas se mihne v zrcadlových střepech, ale jeho zjevení jsou naprosto nicneříkající a nudná. A takhle se dá vlastně charakterizovat celý film. 30% ()

DeLonge 

všechny recenze uživatele

A máme tu další neuvěřitelnou horůrkovou kokotinu nejvyššího kalibru. Jednoznačně určeno pro 12leté děcka nebo zastydlé puberťáky. Jedinou výjimkou jsou lidé, co se bojí neviditelného strašidla, které to kurevsky umí s dveřma. Pro šťastlivce, kteří ještě toto veledílo neviděli následuje stručný popis děje. Berte ho jako varování, jaxe této demenci na sto honů vyhnout. Hlavní údernou sílu zde tvoří hvězdný čtyřčlenný tým. Ve složení: malá blonďatá sviňka, větší blonďatá sviňka, tetka praštěná traverzou a její amant s dokonale tajemným výrazem jako hrad v Karpatech. Tato fantastická čtyřka běhá zmateně po starém domě, buší na dveře, jenž jim nejdou otevřít a láduje do sebe arašídové máslo. Paxe všude zhasne a oni se vybaví baterkama, lampama a skleněnými střepy. No fakt nekecám, byly to opravdu střepy!! A zase začnou bezradně běhat sem a tam a samozřejmě bušit na dveře, které kupodivu opět nejdou otevřít. A ještě u toho ječí a vřeští jako smyslů zbavení. Občas někdo zmizí, paxe zase objeví. Občas někomu hrábne, pak mu zase odhrábne. Nakonec hrábne všem a v úplném závěru hráblo i mě. Jedna malinká pidi hvězdička za 2 věci. Jednak jsem zjistil, že až na mě někdy vyskočí nějaký bubák, tak prostě jen rozbiju nejbližší sklo a kouskem střepu z něj jednoduše udělám sójovku. A taky za ten naprosto nedobytný dům, kde nefungují absolutně žádné dveře. Tomu říkám kurevská ochrana před zloději. ()

Reklama

goauld 

všechny recenze uživatele

No žádná sláva pane Ránda... Sice něco tam duchařilo, ale... mělo to celkem velkéééé trhliny v příběhu. První "pokus" o vymítání ducha z těla ven sice vyšel, ale duchcá pak poletovalo v baráku. Závěr byl poměrně nesmyslný, bo tetka sice skapala, ale co??? najednou bylo po duchcá??? divný, divný ;-) A co ta policie?? kdo tu zavolal... No nic... jak píše kolega - na jedno zkouknutí ano, ale zítra se TO z hlavy vypaří, jako onen duchcá z těla. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

"Jednohubka“ so známymi prvkami, miestami až príliš snažiaci sa kopírovať klasické a známe šablóny. Tvorcovia by určite mohli viac variovať s príbehom, ako aj lepšie využiť možnosti daného domu. Z hereckej stránky mladé herečky sú dominantnejší. Otvorený záver, čo diváka už v podstate neprekvapuje. P.S.: Myšlienka, že s arašidovým krémom sa podarilo vyhnať zlého démona z tela mladého dievčatka, len na prvý pohľad sa zdá byť zaujímavým. Osobné hodnotenie:  69% (**) ()

SpicyNugget 

všechny recenze uživatele

Dvě sestry se po smrti matky nastěhují k tetě, která je ale tak trochu cáklá. Všude po baráku má rozmístění zrcadla, protože má pocit, že se dovnitř chce dostat duch… Zase omletá odrhovačka se zrcadly a duchu v nich. Nějak mě to nebavilo, zezačátku šel děj okamžitě na věc, vypadalo to skvěle, a pak se to zvrtlo, bylo to hrozně nezáživné. Žádná pointa, žádný děj a ani nápad. Mladší děcko bylo navíc tak tupé, že jsem mu v jednu chvíli tu smrt fakt přála. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama