Reklama

Reklama

VOD (1)

Bratr a sestra nabourají Santovy sáně a pak musí celou noc zachraňovat Vánoce. Ještě že si Santa vždycky umí poradit. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (206)

Kvasekus 

všechny recenze uživatele

Co se týče vánoční televizní zábavy, tak u mě jednoznačně vedou český filmy a pohádky...snad jedinej americkej film, kterej o svátcích rád vidim je Sám doma a ani tenhle film made in USA to nezmění, i když Kurt je velkej sympaťák. Ale ty hodně divný elfové, zpívání ve vězení atd...to už pro mě nejni ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Ten film jde hrozně napůl cesty. Má řadu originálních nápadů a skvělého Santu v energickém podání Kurta Russella, ale vesměs nezajímavou režii a rozbředlé tempo, takže kdykoli příběh na delší dobu odbočí od bodrého fousáče, začíná nudit. Jako nová vánoční výplň to šlape bez problémů, ale zaděláno bylo na mnohem zábavnější jízdu, která tak často neřadí ze sympatické akční rychlosti na obyčejný rodinný neutrál. 60% ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Největší vánoční překvapení, jaké jsem za poslední roky viděla! Trochu mě po shlédnutí filmu mrzelo, že jsem čekala do dalšího roku než jsem se na film podívala. Bála jsem se totiž, že mě to zklame, ale nakonec jsem byla opravdu hodně nadšená! Jestli Santa vůbec někde existuje, tak pevně věřím, že je to Kurt Russell, nejlepší filmový Santa všech dob. Dokonce i hlavní dvojice dětí mi byla velmi sympatická. Příběh je originální, moderně zpracovaný, ale ne zase natolik, abyste si ťukali na hlavu. Má to obrovskou vánoční atmosféru, emoce, napětí, honičku a taky Santovu vězeňskou píseň. Konec s paní Clausovou byl jen třešnička na dortu a já budu doufat, že jestli se vážně natočí chystané pokračování, tak tam manželská dvojice Clausů dostane větší prostor. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Milé prekvapenie. Zábavný a oddychový film čo sa nehrá na nič viac a ajkeď má muchy, ide svojím spôsobom o sviežu jazdu pri ktorej som sa bavil. Vianočné filmy posledných rokov zastupovali béčkovu kategóriu. Aj tu mi vadili malo sympatickí detskí herci, priemerný príbeh a možno aj iné veci, no Kurt Russell bol proste frajer čo celok dosť pozdvihol. Keby niektoré vtipy neboli na silu, možno by som dal ešte lepšie hodnotenie. Uvoľnený zážitok čo navodí atmosféru sviatkov ajkeď má ďaleko od niečoho čo vyčnieva a vracal by som sa k tomu každý rok. ()

JustMeeKatie 

všechny recenze uživatele

Zdá se, že Netflix šlápnul na plyn a na konec roku 2018 si pro nás přichystal nálož docela dost očekávaných filmů. U mě to začalo s "The Christmas Chronicles", o jehož existenci jsem až donedávna vůbec nevěděla. Musím ale říct, že tak milý a velice dobře natočený film jsem už dlouho neviděla. Úplně to naladí na vánoční atmosféru, navíc má poměrně originální příběh. Hodně se mi líbilo, že si do role Santy zvolili Kurta Russella, kterému to šlo nejen po herecké stránce, ale taky vážně dobře vypadal. Body dávám i za roztomilé a nově pojaté skřítky a rozhodně za finální scénu s paní Clausovou, jejíž herecké obsazení mě vážně moc potěšilo :). ()

Galerie (7)

Zajímavosti (6)

  • Na konci závěrečných filmových titulků je věnování pro Peggy. (Rominator)

Reklama

Reklama