Reklama

Reklama

VOD (1)

Bratr a sestra nabourají Santovy sáně a pak musí celou noc zachraňovat Vánoce. Ještě že si Santa vždycky umí poradit. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (206)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Keď Santovi pokazíte sane a svedomie vás núti zachrániť Vianoce. Herecké obsadenie: Deti neboli vyslovene otravné a odpudivé, čo je v podobných filmoch skôr pravidlo ako výnimka. Čo sa týka Kurta Russella ten sa v role Santa Clausa vyslovene našiel. Prevedenie: Páčilo sa mi zobrazenie Santu, ktorý je dobrý ale nepreháňa to a tak nepôsobí dojmom starého úchyla. Ďalej sa mi páči šedá brada a vlasy, ktoré vyzerajú reálne čo je super. Santovi pomocníci tiež potešili, nakoľko nepôsobili úplne infantilným dojmom a prinášajú do deja trocha humoru. Pocity: Ak by som bol dieťa do 12 rokov asi by som to žral viac, takto som sa musel uspokojiť s pár vtipnými a pár zaujímavými scénami. Jedná sa o lepšiu vianočnú adaptáciu Santa Clausa a tomu nasvedčuje aj moje hodnotenie. Pridaná hodnota: Opäť si myslím že sa nebude jednať o povinnú vianočnú každoročnú jazdu ale rád si tento príbeh pozriem znova. 83% ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Ten film jde hrozně napůl cesty. Má řadu originálních nápadů a skvělého Santu v energickém podání Kurta Russella, ale vesměs nezajímavou režii a rozbředlé tempo, takže kdykoli příběh na delší dobu odbočí od bodrého fousáče, začíná nudit. Jako nová vánoční výplň to šlape bez problémů, ale zaděláno bylo na mnohem zábavnější jízdu, která tak často neřadí ze sympatické akční rychlosti na obyčejný rodinný neutrál. 60% ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Čakal som úplne niečo iné, ale až také sklamanie to zase nebolo. Nečakal som že to bude až tak veľmi pre deti. A navyše tí malí elfovia sa nemohli páčiť ani malým deťom. Neboli ani roztomilí ani smiešni. Miestami sa mi zdalo že niekto kopíruje mimoňov. Tento film sa nezaradí medzi vianočné klasiky, ktoré si pozriete každý rok, ale Kurt Russell to u mňa vytiahol svojim výkonom dosť vysoko. Lepšie stvárneného Santu ste nikdy nevideli, skoro sa pre túto rolu narodil a páčili sa mi tiež detaily ako napríklad že Santova brada nebola typicky biela, nalepená lepidlom, ale pravá prešedivelá, rovnako ako jeho vlasy a tiež červený - tentokrát kožený - kostým robil z Kurta poriadneho frajera. Veľká škoda že ako som písal vyššie to bolo pre deti, miestami to bolo trápne, hlavne keď sa človek díva na dospelých ľudí ktorí veria v Santu. K tomu sa proste dobrý scenár napísať nedá. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Netflix vstoupil na práh vánočních komedií a natočil jeden doslova pohodový kousek, kde nám Santu Clause hraje Kurt Russell. A vlastně nevím, co bych víc musel dodávat, protože v tomto případě je kvalita takového filmu prakticky zajištěna. Na, americkou vánoční komedii zážitek, který jsem o Vánocích dlouho nezažil a jsem rád, že jsem se ho letos mohl dočkat. Celou tu dobu jsem přemýšlel, jak moc jsou ty Kurtovy fousy pravý a na kolik jsou umělý…nastavili mu to ale tak dobře, že rozdíl od opravdového Santy bych nepoznal. :-) ()

Sygauras 

všechny recenze uživatele

Chci v 70 vypadat stejně dobře jako Goldie. Začátek byl hodně fajn a pak to malinko upadlo po tom co se Santa dostal do vězení. I tak se jedná o povedenější každoroční vánoční film. Kurt Russell je prostě frajer ať už hraje cokoliv. Neštvalo mě to jako jiné filmy a za to si to tu jednu navíc zaslouží. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (6)

  • Prvé meno na Santovom zozname mesta San Francisco je Ryder Robinson. Rovnako sa volá aj skutočný syn Kurta Russella a Goldie Hawn, ktorí si tu zahrali Santa Clausa a Pani Clausovú. (Astonko)
  • Na konci závěrečných filmových titulků je věnování pro Peggy. (Rominator)

Reklama

Reklama