Reklama

Reklama

VOD (1)

Bratr a sestra nabourají Santovy sáně a pak musí celou noc zachraňovat Vánoce. Ještě že si Santa vždycky umí poradit. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (206)

Flego 

všechny recenze uživatele

Vianoce sú späť ! Aj filmové, lebo v záplave všelijakých vianočných filmov sa konečne natočil film, ktorý má v sebe niečo originálne. Možno je to skvele zahranou cool postavou Santu v podaní Kurta Russella, výborným detským castingom, príjemne moderným poňatím a nenásilným posolstvom. Táto vianočná zmes poteší všetkých, ktorým zostal kúsok dieťaťa v srdci, ale pochopiteľne poteší aj detského diváka. Snímok neskúseného režiséra má však aj svoje nedostatky, ktoré sa snaží ukryť v rýchlom deji, ale ako nenáročná zábava dokáže aj tak zaujať. Moje hodnotenie je trochu nadnesené, ale rozhodne patrí tento film k lepšiemu priemeru. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Velmi pekny film s pravou vianocnou atmosferou,po dlhsej dobe opat nejaka rodinna fantasy komedia,ktora potesi vsetkych tych,ktori maju radi toto nadherne obdobie na konci roka,Kurt Russell bol ako Santa Claus uzasny,vyzeral ako pravy,ozajstny,fakt som sa pri sledovani vratil v mysli do detskych cias,kedy Vianoce boli pre mna to najkrajsie na svete,menej ako pat hviezdiciek nemozem dat...:-) ()

Reklama

Koda 

všechny recenze uživatele

Jo, tenhle film si pamatuji, že jsem někde našel a celkem mě překvapil. Kdysi v roce 2018 jsem si ho pustil... já nevím... v listopadu? A překvapilo mě, že kamera té holky tam měla datum 24. prosince 2018, což v té době ještě nebylo. Velice kuriózní případ, který se nestával moc často a dostal mě do zvláštních pocitů. Film každopádně sám o sobě je velice originální. Úžasné dobrodružství dvou sourozenců, kteří nejsou moc v lásce po smrti otce a nevěří na Santu a kteří v průběhu nešťastné cesty na saních zažijí velkolepá dobrodružství plná pr**rů, honiček, vtipných momentů, kde Santa troluje poldy a všechny v okolí, jak byli hodní, a co si přáli a přejí. Film je též o průběžném pomáhaní jak sourozenců mezi sebou, tak Santovi, aby stihl doručit všechny dárky. Potkáme zde i celkem roztomilé Santovi pomocníky, kteří se sice zdají být roztomilí, ale v těle mají dravého orla, a dokázali zmasakrovat člověka. Nechybí zde ani dojemné momenty, kdy si bratr přeje, aby se mu vrátil otec, i když je to prakticky nemožné. Mě se tehdy ten film strašně líbil, i když je to taková vymyšlená kravinka, která ale má to Vánoční srdce. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Opravdové překvapení a vynikající feeling good počin pro celou vánočně naladěnou rodinu. Na Kurta v červeném pláštíku, bílém plnovousu a při ani kilu navíc se kouká parádně, skřítci mají své kouzlo a i ta děcka nejsou nejhorší. Má to slušný spád a spoustu povedených nápadů, které dokážou udržet pozornost vánočního mrzouta jako jsem já. Goldie jako paní Clausová už je jen třešnička na dortu. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Bál jsem se, že půjde o infantilní rodinný film. Když mi ho však doporučil kamarád, který nemá rád skoro žádný film, tak jsem zbystřil. A ejhle, fakt mě to bavilo. Sice bych Kurta radši viděl v pokračování Útěků, ale role cool ujetého Santy mu šla. Dokonce bych si dokázal představit, že mu scénář popustí uzdu ještě víc, ale chápu, že už by se muselo jít s ratingem nahoru. Příjemné překvapení. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se v Pinewood Toronto Studios v Torontu (Ontario, Kanada). (Rominator)

Reklama

Reklama