Reklama

Reklama

Jason je znovu zpátky a má už svoji legendární hokejovou masku. Tentokrát, ale nebude fyzická likvidace jednotlivých ubožáků rušící Jasonův klid až tak jednoduchá jako v díle předchozím. Kempaři totiž nejsou jenom nějací, i veverkou k smrti vystrašení studentíci, ale dosti otrlý členové motocyklového gangu. Jason se tedy bude muset hodně snažit, aby popostrčil čísla svého "bodycountu" o nějakou tu cifru směrem vzhůru. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (261)

tron 

všechny recenze uživatele

Sprievodca hrôzy zostáva na slobode. Steve Miner dostal medzi dvojkou a trojkou porážku. Inak si neviem vysvetliť razantný prepad kvality a atmosféry. Jason Voorhees síce prvýkrát v ságe dostáva kultovú hokejovú masku, ale čo z toho, keď 3-D trojka je taká zlá, ako len sequel slasheru môže byť? Nevýrazné a málo vyzlečené postavy, tupý kosič Jason (zbavený tajomstva), triviálna výprava, priemerné vraždy. Pocit ohrozenia prostredníctvom vtieravej kamery zmizol a mrazivé gore takisto nikde nie je. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Jason vyplnil pauzu, než mu zase přivezli čerstvý maso na hraní, návštěvou u holiče a vrátil se v lepší formě, než byl kdy předtím a mám takový tušení, že i potom. Navíc v průběhu filmu vezme do ruky mačetu a na hlavu nasadí brankářskou masku- a máme tu Jasona Vorheese takového, jakého máme nejradši. Plnej počet hvězd hlavně za poslední třetinu, která graduje takovým tempem, až se mi krátce před titulky tajil dech- takovou jízdu ve slasheru jsem asi ještě neviděl, jedním slovem- paráda! Jediná výtka tak patří těm 3D efektům, které mě sraly stejně jako v současných filmech :-) ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak pro mě osobně se jedná o suverénně nejlepší díl celé série a ano já to řeknu na plnou hubu pro mě to je nejlepší slasher všech dob. Zlověstné budování atmosféry v první polovině se v polovině druhé přehoupne do stylového masakru. Tady v tomto díle konečně nacházíme všechny typické trademarky této série. Jason si nasadí hokejovou masku vezme do ruky mačetu a s chutí do toho. Jinak přidám ještě jeden postřeh a sice, že při sledování tehdejších 3D efektů je sranda pozorovat, že do dnešní doby se v podstatě tato technologie nijak zvlášť nevyvinula. No a abych nezapoměl tak skladba která provází úvodní a závěrečné titulky je prostě moje zamilovaná. Navíc to co Miner ještě ve dvojce nezvládl vybrousit tady vylepšil k absolutní dokonalosti. Všechny tyhle aspekty, tak přispívají k tomu, že dle mého názoru už lepší slasher nikdo nenatočí.100% ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Co jiného si pustit na pátek třináctého, než Friday the 13th. Třetí díl, ve kterém si Jason nasadí svoji legendární masku. V ničem jiným už zajímavý tenhle díl ale není. Gore občas vtipný, to vystřelený oko vážně pobavilo, top scéna - zabití dívky harpunou. Jinak chybí tu nahota, což je škoda, pár hezkých hereček tu je. Každopádně, svoji atmosféru to má, časem možná zhlédnu i další pátky, láká mě čtvrtý a osmý díl. Remake z roku 2009, se tenkrát povedl a já stále věřím, že se opět jednou Jason vrátí a bude to stát za to. (Full HD) ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Kromě toho,že to vzal Jason pořádně do rukou,nasadil si masku,zvolil dobře, nejspíš fandí hokeji. Tak se nedržel ani trochu při zemi a všechny pořádně zmasakroval,jen s tou poslední holkou měl trochu víc práce,ale zase se tu objevila jeho matinka a ta jí fakt dodala.Ten rozporcovanej kluk nad houpací sítí,to byla taky lahůdka.Na každýho přišel z něčím jiným,fantazii se meze nekladou. Jen tak dál Jasone,per to do nich,nic jinýho si totiž ty prevíti nezaslouží. ()

Galerie (136)

Zajímavosti (29)

  • Chris (Dana Kimmell) Rickovi (Paul Kratka) říká: "It's hard to believe The Wild Bunch is already in bed“ (Těžko uvěřit, že divoká banda je již v posteli). Jde odkaz na western Divoká banda (1969). (Stocki)
  • S rozpočtem 4 miliony amerických dolarů dosáhl film tržeb 37 000 000 dolarů. (Chatterer)

Reklama

Reklama