Reklama

Reklama

Bojovník

(seriál)
  • USA Warrior
Trailer
USA, (2019–2023), 27 h 20 min (Minutáž: 44–65 min)

Tvůrci:

Jonathan Tropper

Hrají:

Jason Tobin, Andrew Koji, Olivia Cheng, Kieran Bew, Dianne Doan, Dean Jagger, Langley Kirkwood, Rich Ting, Kenneth Fok, Dustin Nguyen, Joanna Vanderham (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Hrůzostrašné a akcí nabyté kriminální drama Bojovník se odehrává během brutálních válek bojových gangů Tong v sanfranciské Čínské čtvrti ve druhé polovině 19. století. Seriál sleduje mladého génia bojových umění Aha Sahma (Andrew Koji), který emigruje z Číny do San Francisca za záhadných okolností a stane se nájemným zabijákem u jednoho z nejvlivnějších gangů Tong (čínská zločinecká rodina). Tento dramatický seriál z produkce Cinemaxu, který se natáčel v jihoafrickém Kapském městě, je inspirován tvorbou legendy bojových umění Bruce Leeho. Tvůrci a výkonnými producenty jsou Jonathan Tropper ("Banshee") a Justin Lin. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (81)

choze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle jsem si hodně rychle zamiloval. Původně jsem doufal v podobně infernální akce jako v Gangs of London a i když jsem je tak úplně nedostal, ve výsledku mě to bavilo ještě víc. Špičková dobová gangsterka se solidními bitkami, skvěle napsanými, obsazenými a zahranými postavami (s řadou silných ženských hrdinek), napínavým dějem plným zvratů, který s postavami pořádně cloumá a každou dřív nebo později srazí na kolena, údernými a vtipnými dialogy a parádní výpravou. Chytlo mě to od prvního dílu a nepustilo. ()

KoRner 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Serial postaveny na trošku nudnom hladaní postáv samych seba, avsak okoreneny vybornymi bojovymi scenami. Hlavny hrdina je sympatak, zaporak excelentný a drsná doba vykreslená primerane spinavo a tažko. Prečo potom zrazam hviezdu? Mam pocit, ze som videl iba úvod pribehu v sérii “0” a to pravé orechové príde až po nej. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Filmům se letos až tak moc nedaří, ale definitivně rok 2019 patří Seriálům! Krom Chernobylu a Deadly Class je zde další záležitost, která splňuje vlhké sny fanoušků. Jonathan Trooper zodpovědný za Banshee nás nyní přivádí do druhé poloviny 19.století do Čínské čtvrti v San Franciscu, kde probíhají války 3 čínských gangů Tong. Hlavní hrdina je inspirován na motivy Bruce Leeho a přijíždí z Číny do San Francisca najít svou sestru, ale aby přežil je nucen se přidat k místnímu gangu. Perfektní takřka v každém ohledu a seriál velmi táhnou skvělé postavy. V nepřátelském gangu se objeví dvě známé martial arts hvězdy ( Joe Taslim z Raidu a Night comes for Us) a také Dustin Nguyen z Vietnamské pecky Rebel. Je zde také skupina Irů, kde vévodí Irský mafián Dean S. Jagger. Potěší i zkorumpovaná policie, politici či bordel máma. Po akční stránce je film bezchybný. Především je seriál velmi brutální a krví se zde nešetří a samotné souboje mají dynamickou a efektivní choreografii ( kouká se na to skvěle). 5 díl je příjemnou Westernovou odbočkou s přestřelkou v hospodě, kterou by záviděl i leckterý Western. Skvělá dobová atmosféra, parádní soundtrack, slušný děj i dějové zvraty, skvělé postavy, které si divák oblíbí ( záporné i kladné) a dostatek akce. Co víc si přát.100% Tohle je regulérní seriálový RAID! " Bojovník má pouze dvě cesty. Buď padne! nebo se zlepší! " !! ()

husokachna 

všechny recenze uživatele

To, co bylo v první sérii zábavná martial art jednohubka říznutá něčím, co se dá velmi opatrně nazvat výletem do historie, se ve druhé sérii zvrtlo v hloupou ne moc záživnou telenovelu. Hodnotím-li první sérii, bylo to fajn, hloupý tak akorát, chvílema osudový, soubojově výživný a se zajímavými postavami...až na hlavního hrdinu, který napříč celým seriálem zůstává nesympatickým k*k*tem. Ale pak přišla série druhá, kterou, k mému nepochopení, někteří častují přídomkem martial art orgie... Všechno se rozplizne, začne natahovat, dějový linky nikam nevedou, protahujou se nebo jsou úplně zbytečný, celej Warrior se změní v takovou čínskou Ulici, kde pro všechnu vatu nezbude ani čas pro pořádnou nakládačku. U třetího dílu jsem to vzdal a dál na zázrak čekat nebudu... tři průměrně rozvařený čulácký misky lejže. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

1. série - 80 % Ze začátku mi chyběl nějaký háček, který by mě donutil ihned skočit na další díl. To se naštěstí změnilo od poloviny série, kdy jsem si na postavy konečně zvykl a začaly mne zajímat. Souboje jsou skvěle vymyšlené, syrové a dobře natočené, jen jich žel není tolik, kolik by divák očekával. Naštěstí to vynahrazuje ne příběh, ale postavy a chemie mezi nimi. V tomto směru skvěle fungují Kirkwood, Bew a Weston-Jones. Jsem zvědav, jak se jejich postavy dál vyvinou. Z bojových scén krom hlavní postavy musím vyzvihnout Taslima, kterému jednoduše vše věříte. Ne, že by uměl tak dobře hrát, ale věřím, že fakt umí nakopat zadek. :) 2. série - 100 % Takový progres jsem fakt nečekal. Už to není bezduchá dobře natočená mlátička, ale dává to smysl, má to spoustu zvratů a skoro u všech postav jdeme do hloubky. Postavy prochází vývojem, mění se dle situace a reagují, tak jak byste asi čekali - i když občas dokážou překvapit. Je to stále velmi syrové, dobře natočené a plné akce, ale dobrý příběh a zajímavé postavy tomu dávají něco navíc a já na tom jednoduše ujížděl. Předposlední díl mě dokázal vyždímat...nemá to chybu a snad bude další řada! ()

Galerie (399)

Zajímavosti (18)

  • Když Bill vyprovodí po večeři Leeho (Tom Weston-Jones), tak za ním zavře dveře. Později, když si jde zakouřit, jsou ale otevřené. (Duoscop)
  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • Když je Sophie (Celine Buckens) se svým nápadníkem v hospodě, tak si objedná pivo, které poté bude držet v ruce. V dalším záběru ale sklenice stojí opět na pultě. (Duoscop)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

11.07.2019

Herec Joe Taslim (The Raid, Rychle a zběsile 6) byl obsazen do role Sub-Zera v připravovaném rebootu akčního Mortal Kombat. Taslim, který v minulosti reprezentoval Indonésii v judu, se naposledy… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno