Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Nesebevědomý Otis zná všechny rady na sexuální neduhy. Jeho matka je totiž terapeutka. Rebelka Maeve mu proto navrhne, aby si ve škole otevřel sexuální poradnu. (Netflix)

Recenze (80)

Bordoshut 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. řada – 95 % je zřejmě jedna z nejuspokojivějších sérií, kterou jsem kdy viděl. Je plná "štěstí v neštěstí" momentů a obsahuje snad úplně všechny konflikty z života běžného puberťáka, tudíž snad úplně každému z této věkové kategorie musí při sledovaní vykouzlit úsměv na tváři. Nebo alespoň zlepšit náladu, protože si uvědomí, že – ať už řeší cokoli – není sám. Pokrytí všech možných témat je vskutku obdivuhodné, a přitom vylíčené obdivuhodně uvěřitelně. I přesto však příběh stojí především na postavách. Každá z nich je vypiplaná do detailu a ty, které nejsou, na ty se oko Mordoru zaměří v jedné z příštích sérií. Jejich kvalitní napsání a ztvárnění pěkně ilustruje fakt, že tvůrci mohou v průběhu seriálu z kohokoliv, kdo měl dosud vedlejší roli, udělat protagonistu (byť jen dočasně) a stejně to bude zábavné, koukatelné a co víc – dokážou nás o hrdinovi / hrdince, které jsme si mysleli, že znát nechceme, přesvědčit, že ji znát chceme a to hodně. Napříč seriálem exceluje britský humor, který je vždy ve správný čas na správném místě. To samé samozřejmě platí i o výběru hudby, jak koneckonců bývá u seriálů zvykem. Zamiloval jsem si ústřední duo Otis & Maeve, ale mám rád všechny výraznější postavy, všechny jsou dobře napsané i zahrané – pokud ne uvěřitelné, tak alespoň komické a Sex Education rozhodně není podívaná pro bručouny. Ti ať si jdou bručet jinam. Já se skvěle bavil. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neuveriteľne príjemné a dobré. Funkčné postavy, ktoré dýchajú, sú zábavné a viete s nimi cítiť. Herci bezchybní. Viem si predstaviť, ako si točenie museli užívať. Asa Butterfield rulez! Jeho humorné kreácie a balansovanie medzi looserom a veľmi uvedomelým jedincom je prirozdené a úsmevné.Čo je ale dôležité - veľmi hravou a veselou formou hovorí seriál o dospievaní a vážnych veciach. Hľadá riešenia, motivuje a zároveň je ľudský. Viete presne čo sa bude diať, ale chcete aby sa to tak dialo. Chcete takú tú telenovelu zo života, ktorá funguje na mnohých úrovniach. Pre mňa jedno z najpríjemnejších prekvapení tohto roku. Jasný dôkaz že Netflix vie ktorému nápadu dať zelenú. Teším na druhú sériu. Prvá séria - 100% ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série: Neskutečně brilantní záležitost z britské seriálové dílny, která mě po dlouhé době fakt absolutně pohltila, nesmírně pobavila a překvapila a bylo mi strašně líto, že už to končí. Dlouho se mi nestalo, abych si díly některého seriálu pouštěla znovu a znovu, ale na tohle mám chuť prostě furt. Postavy jsou ohromně milé, jejich osudy jsou srdceryvné, ale i k popukání. Osobně se mi vryl pod kůži hlavně Eric, který má podle mě úžasně našlápnuto do herecké kariéry vyššího levelu. I ten vizuál stojí určitě za velkou zmínku, protože vám dlouho trvá se zorientovat, v jaké době se to vlastně odehrává, když se všichni oblíkají tak podivně, ale zároveň vidíte, že civi do MacBooku. Styl to má prostě neobyčejný a myslím, že už dlouho jsem se s takhle dobrým komediálním seriálem nesetkala. Už se nemůžu dočkat druhé série. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriálová učebnice pro mrduchtivé delikventy, která nenápadně a zábavně vyučuje jedince sexuálním stykem nepolíbené. Aneb exkluzivní sexpertýza v praxi - vše zcela komplet bez cenzury a navíc famózní komediální formou, kterou umí jenom britové. Jak jednou pravil Komenský: "Sexuální výchova hrou!" Asa Butterfield je zde ve svý nejstylovější roli jeho dosavadní kariéry. Za mě spokojenost.... [VERDIKT: 8,5 vibrátorů z 10] ()

nineweh 

všechny recenze uživatele

Zvyknout si na podivně ahistorické a neukotvené prostředí seriálu (mobily versus osmdesátková estetika, britské přízvuky herců versus americká high school) mi trvalo poměrně dlouho, ale pak mě postavy i děj začaly docela bavit. Ale už jsem asi stará, protože víc než teenageři mě tu bere Gillian Anderson... ()

Galerie (76)

Zajímavosti (26)

  • V epizodě řekne Otis (Asa Butterfield) příteli své matky, že je levák, ale v zápětí si maže máslo na chleba pravou rukou. (Modnar)
  • V epizodě se Otis (Asa Butterfield) připravuje na školní ples a čeká na chvíli, kdy ho má vyzvednou Ola (Patricia Allison). Je oblečený v obleku a lze vidět, že má uvázanou kravatu velmi krátce. Poté, co Ola zazvoní, se rozhodne jí otevřít a velmi rychle běží ve schodů. V tom jde vidět, jak má kravatu uvázanou jednou tak dlouze, než v předchozím záběru. (Jimmy15)

Reklama

Reklama