Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Nová ředitelka se snaží srovnat do latě neukázněné studenty na „škole sexu“, o které si už cvrlikají i vrabci na střeše. Otis nechce, aby se provalily jeho tajné pletky. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (120)

Disk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I třetí řada mého milovaného seriálu je totální bomba. Hlavně oživující francouzská a nigerijská odbočka. Celé je to totálně boží a moc mě těší, že tvůrčí tým dává velké prostory nejen hetero a LGBT+ lidem, ale i lidem nebinárním. Celé je to navíc totálně britské a kousavé, je to obrovsky spontánní a představa, že na čtvrtou řadu budu zase čekat minimálně celý rok, mě naplňuje smutkem. A ten geniální soundtrack... ()

anura 

všechny recenze uživatele

Bohužel seriál nemá vůbec drive předchozích dvou sérií a hodně na sílu jsou tam tlačená témata menšin aby se dětem ukázalo, že všichni jsme normální a plnohodnotně nás společnost musí přijmout. Po pravdě mne tohle rovnostářství vůbec nebaví, protože je to už skoro ve všech Netflix/HBO seriálech. Ale život tak lehkej vůbec není a někde ve Východní Evropě a podobných zemích se menšinami vůbec nemažou. Přesycenost seriálů tímto tématem nakonec produkuje lidi, kteří znechuceně volají po jakýchsi "tradičních hodnotách" a volí extremisty, kteří jim to naslibují. ()

Reklama

mickyreed 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série pro mě byla vyloženě peklo. Bylo to jako kdyby někdo sepsal na jeden papír všechny charaktery hlavních postav a spláchnul je v třetí sérii do hajzlu jenom kvůli několika wow momentům a brnkání divákům na city. To mi přišlo opravdu dementní a víc 'seriálově' už to natočit asi nešlo. Scénáristi hážou postavám klacky pod nohy už v takové kadenci, že z toho vyloženě bolí oči. Postavy, který sem měl doteď rád nebo sem pro ně měl pochopení se najednou chovají jako pičusové (dokonce si to tam mezi sebou pravidelně říkaj) až za hranou snesitelnosti. Ke konci dostaneme dvě docela srdceryvné scény, ale vzhledem k předchozí přemíře debility a mojí nasranosti na tvůrce, to na mě vlastně vůbec nefungovalo. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejslabší série. Už to nějak ztrácí šťávu, ale velmi, velmi pomalu. Nový pár Otis a Ruby (ta mimochodem totálně vládne!) byl výborný, finále byla správná ždímačka emocí, mix vážných témat a humoru tady opět funguje na jedničku, všichni herci jsou opět naprosto excelentní (a Gillian je opět královna), jen prostřední díly byl tentokrát trochu slabší a občas to ztrácí náboj i v rámci celé série. Ale furt je to celé strašně boží. Jen mě štvaly TQ+ postavy. Nic proti těmto osobám, ale občas toho bylo malinko moc. Na čtvrtou sérii se ohromně těším! Stále klenot. 85%. ()

Marthos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí řada překonává veškerá očekávání. Všechny důležité postavy jsou znovu vystaveny tvrdým zkouškám, v nichž obstojí jen ti nejsilnější. Otis a Maeve, Eric a Adam, Jackson a Cal, Jean a její neplánované těhotenství, nová ředitelka Hope a její teror, školní výlet, který se zvrtne, rozchody a nová sblížení... Přestože seriál výrazně zvážněl a dávno překročil stín nezávazné zábavy, o situace ve stylu funny and crazy není nouze ani tentokrát. Jo, a na závěrečnou epizodu si připravte balík kapesníků. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (23)

  • Keď sa Jackson pýta svojej matky (Hannah Waddingham), či vždy vedela, že je lesbička, odpovedá, že veľa vecí jej bránilo v tom, aby uznala svoju príťažlivosť k iným ženám, keď vyrastala, a na záver povie: „Hanba.“ Waddingham predtým hrala v seriáli Hry o tróny (2011), kde sa jej postava Septa Unella preslávila opakovaným vyslovením slova „hanba“. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama