Reklama

Reklama

Sexuální výchova - Série 3

(série)
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Nová ředitelka se snaží srovnat do latě neukázněné studenty na „škole sexu“, o které si už cvrlikají i vrabci na střeše. Otis nechce, aby se provalily jeho tajné pletky. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (120)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ja mám tie postavy rád. A teším na ne a prežívam s nimi každý nezdar aj každý úspech. Sex Education si našťastie stále drží vysokú úroveň. Scenáristicky je to neprekonateľné. Hlavne v rámci témy akú rozoberá. To, že dokážu herci veľmi prirodzene prechádzať zo silných emócií na humor je dôkazom veľmi silného kreatívneho tímu. Všetko tam funguje ako má. A hoci sa to občas skĺzne po cliffhangeroch, ktoré sú očakávané, to neustále balansovanie medzi čiernou a bielou a ukazovanie, že postavy, zo začiatku nesympatické, majú na svoju povahu tiež svoje dôvody posúva tento film do roviny sociálnej štúdie. Má pobaviť, možno trošku aj pomôcť, ale myslím si, že každý si v nej dokáže niečo nájsť a s niečím sa stotožniť. 3. séria 100% ()

CinemaRanger 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak dlouho jsme čekali a nakonec přišla studená sprcha v podobě zklamání. Kouzlo minulých řad se vytratilo. Tohle není to Sex Education, co milujeme. Jenom pátá epizoda připomene staré dobré časy a vhrne divákům slzy do očí. Scénáristé se bojí šokovat a osmihodinovou stopáž naplňují vatou a zbytečnými dějovými linkami. Postavy se chovají podivně a nejednou se budete divit tomu, co zrovna provádí. Finále je velmi uspěchané. Kdyby to touto řadou skončilo, nezlobil bych se. 7/10 ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I v třetí sérii pořád svěží, výborně natočený a skvěle zahraný inteligentní seriál o sexu a všem kolem něj. Už to není tak svižné a originální jako na začátku, ale fanoušky předchozích sérií určitě nezklame a dokáže jako rozesmát, tak i dojmout. Jeden z mála seriálu, který si svou laťku kvality drží a klidně si dám další sérii. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. série. Ach jo, já nechápu, jak to ty Angláni dělaj, ale tohle vůbec nepolevuje. Opět úžasná citlivá sonda do života našich oblíbených hrdinů. Méně zajímavé nebo ty postavy, co už neměly do příběhu moc co přidat, šly trochu do ústraní a scénář dal prostor těm neprozkoumaným. Dočkáme se opět několika dramatičtějších momentů a vztahy se taky celkem dynamicky proměňují. Taky nám třetí řada přinesla motiv zlé ředitelky, který mi ale přišel, že nebyl ideálně dotažen až do konce a celkem překvapivě vyšuměl do prázdna. Jinak se mi třeba líbí, jak Sex Ed nenásilně a bez propagandy pojímá komunitu LGBTQ+ a není to jako pěst na oko, jako je zvyklá to prezentovat Amerika. Zkrátka opět nádherně sensitivní a oduševnělá série, která, jak je u ní zvykem, pohladila po duši. Prosím další sérii. ()

Marthos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí řada překonává veškerá očekávání. Všechny důležité postavy jsou znovu vystaveny tvrdým zkouškám, v nichž obstojí jen ti nejsilnější. Otis a Maeve, Eric a Adam, Jackson a Cal, Jean a její neplánované těhotenství, nová ředitelka Hope a její teror, školní výlet, který se zvrtne, rozchody a nová sblížení... Přestože seriál výrazně zvážněl a dávno překročil stín nezávazné zábavy, o situace ve stylu funny and crazy není nouze ani tentokrát. Jo, a na závěrečnou epizodu si připravte balík kapesníků. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (23)

  • Dua Saleh, ktorí hrajú Cal, vyrastali v Minnesote, rovnako ako ich postava. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama