Reklama

Reklama

You Should Have Left

  • Slovensko Mali ste odísť
Trailer

S manželstvom Thea a jeho oveľa mladšej manželky Susanny to nevyzerá dobre. Už dlho si navzájom nedôverujú a majú tajomstvá. Víkend s dcérou v odľahlom prázdninovom dome je posledným pokusom o záchranu ich krehkého vzťahu. Tam sa však Theo ocitne tvárou v tvár tajomnej sile, ktorá, ako sa zdá, vie o ňom a Susanne všetko. A začína sa hra na mačku a myš, v ktorej sa ocitnú oni dvaja. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Máma, táta a dcera přijíždí na samotu kdesi ve Walesu a v domě se krátce po nastěhování začnou dít divné věci. Necelou polovinu filmu Koepp bruslí okolo minulosti hlavního hrdiny, aniž by se nějak doslovněji vyjádřil. Sice chápu, že pokud by odkryl karty dřív, vše by bylo jasné i méně bystrému divákovi, ale na druhou stranu v důsledku toho se prvních 45 minut nic moc nedělo. Nicméně jakmile se příběh stal předvídatelným, bylo se na co dívat a hrátky s podivným domem či snové pasáže mě hodně bavily. Jen jsem měl problém s postavou dcerky. Avery Essex jí sice zahrála skvěle a roztomile, ale jsem si zcela jist, že pokud by se svými démony otec musel prát sám, byl by film mnohem intenzivnější a neustrnul by v jakési light verzi. Herecky vše oukej a ačkoliv mi Bacon s Amandou Seyfried nepřišli jako konzistentní pár, bavilo mě se na ně dívat. 60% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Úvod bol zaujímavý, pričom i mysteriózne základy boli položené vcelku fajn. Tiež sa nemôžem ubrániť pocitu, že to malo myšlienku, takže nejde iba o duchovne prázdny horor. Na druhú stranu som čakal trochu lepšie hororové prvky. Tiež tu nefunguje chémia medzi postavami, aj keď Kevin Bacon hral celkom zaujímavo. Vcelku spokojnosť, lepší priemer. 65/100 ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Mám z toho rozporuplné pocity. Režisér sa tu na môj vkus až príliš dlho zahráva s divákovou trpezlivosťou. Síce vytvorí celkom dobrú atmosféru neistoty, že niečo visí vo vzduchu a nie je v poriadku (buď so samotným domčekom, alebo s mysľou hlavného hrdinu... príp. aj aj), ale je to celé strašne spomalené, a pomalé horory nemám rád, lebo pri nich zaspávam. Bacon je našťastie kvalitný herec a ťahá tento film ako sa len dá, samotná pointa je taktiež zaujímavá a do mierneho nadpriemeru to vytiahla predovšetkým záverečná tretina, v ktorej sa konečne niečo začalo diať. V hodine dvanástej teda, lebo už som začínal rezignovať. Sklamaniu sa neubránim, čakal som to celkovo strašidelnejšie. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Čakanie na horor sa zmenilo na zakukanie sa do veľkých modrých očí Amandy a neblahú predtuchu že sa pánovi Slanina už rozpadne ksicht. Nestalo sa a tak najstrašidelnejšie, čo sme videli bol jeho vysušený krk. Tvrdenie, že Kevin Bacon vyzerá už 30 rokov rovnako je upozornením na akútny zápal očného nervu. Hoci nahatý prízrak sa mu snažil zlepšiť vizáž dávkou ústnej vody priamo do tváre, stále ostala len horká pachuť z nevydareného počinu, ktorému chýbala atmosféra a temné dusno. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Osvícení v Pokoji 1408, ovšem s laxním scénářem, zmatenými stopami a ve výsledku i nefunkčně dávkovaným napětím. Navíc s nejméně šťastnou úvodní scénou, která je pro pozorné spoiler maximálních rozměrů. Z lákavé variace na "Když se airbnb změní v hororové peklo" se stal rutinní a ve svých mechanismech a nastaveních extrémně nedotažený thriller. Škoda. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (6)

  • Keď sa Theo (Kevin Bacon) pozrie na telefón svojej manželky, vidíme, že poskytovateľom siete je EE. Kevin Bacon je tvárou EE a vo svojich reklamách vystupuje od roku 2012. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama