Reklama

Reklama

Telefon

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Žijí ve stejném bytě, ale každá v jiné době. Sériová vražedkyně se dovolá ženě, od které ji dělí dvacet let, a vsadí její minulost i život, aby změnila vlastní osud. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Hm, překombinované ad absurdum. Ale v zásadě ta ústřední myšlenka, že našlápneš na něco, co dělat nechceš, ale tak trochu musíš, protože to někomu dlužíš... a pak už není úniku, ta se povedla hodně. Jinak je tohle téma už až mockrát viděné a zrovna v Koreji během několika málo let vytěžené až do hlušiny. Sympatické herečky. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Frekvence/Butterfly Effect/Saw (tím vizuálem a zaměřením primárně na wow efekt jsem si na něj nějak vzpomněl). Vlastně mě bavila spíš ta první půlka, pak jak už se rozdaly karty a ta na druhém drátu se vybarvila, tak moje nadšení opadlo. Hledat logické lapsy v něčem co neexistuje (jak tu trefně někdo poznamenal) je asi fakt blbost, ale tady prostě haprujou i věci mimo ten motýlí efekt. 6/10 ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Dovedu si představit několik možností, jak by mohl fungovat časový paradox, ale takhle by to tedy rozhodně být nemohlo. To ovšem nic nemění na tom, že nuda se rozhodně nekonala, napínavé to bylo místy ažaž, a scénář si vystačil s jedním místem a pár lidmi, což jsou prostě parametry dobrého filmu. 70% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak nápad je sice okopírovaný z Frekvence, ale jinak si film jede po vlastní ose a dělá to dobře. Skákání v časových rovinách působí přehledně a výborně na sebe navazuje, události z minulosti promítající se do aktuální přítomnosti jsou řešené poměrně elegantně a film nepostrádá slušnou dávku brutality. A líbil se mi i konec. Tvůrci se mohli opřít i o výborné herečky, což platí zejména pro hlavní záporačku, která ale prošla ve filmu určitým vývojem a její představitelka zvládla uvěřitelně obě zásadní polohy. Spokojenost. 80% ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

V první polovině si ke mě film teprve hledal cestu, aby mě v té druhé odpálil. Moc nevyhledávám Asijskou kinematografii, ale po tom co hodil velké doporučení EvilPhoEniX ve skupině na FB, musel jsem si to pustit. A jsem za to opravdu rád. Film má skvělou technickou stránku, zajímavý děj, který má hlavu a patu. Dle mého to do sebe vše skvěle zapadlo. Herecké výkony velice dobré, především musím vypíchnout Jeon Jong-seo, která je přímo ďábelská, ta si ukradla celý film pro sebe. Posledních 15 minut jsem s napětím očekával jak to celé dopadne a řeknu vám, ke konci mi dokonce ukápla slza, jen aby mi v poslední scéně spadla huba na zem. Ve finále velice silný nadprůměr, který hodně doporučuji. Palec nahoru. 7,5/10 ()

Galerie (50)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení začalo 3. ledna 2019 a bylo ukončeno 2. dubna 2019. (PamPero 1)

Reklama

Reklama