Reklama

Reklama

Telefon

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Žijí ve stejném bytě, ale každá v jiné době. Sériová vražedkyně se dovolá ženě, od které ji dělí dvacet let, a vsadí její minulost i život, aby změnila vlastní osud. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (173)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

V první polovině si ke mě film teprve hledal cestu, aby mě v té druhé odpálil. Moc nevyhledávám Asijskou kinematografii, ale po tom co hodil velké doporučení EvilPhoEniX ve skupině na FB, musel jsem si to pustit. A jsem za to opravdu rád. Film má skvělou technickou stránku, zajímavý děj, který má hlavu a patu. Dle mého to do sebe vše skvěle zapadlo. Herecké výkony velice dobré, především musím vypíchnout Jeon Jong-seo, která je přímo ďábelská, ta si ukradla celý film pro sebe. Posledních 15 minut jsem s napětím očekával jak to celé dopadne a řeknu vám, ke konci mi dokonce ukápla slza, jen aby mi v poslední scéně spadla huba na zem. Ve finále velice silný nadprůměr, který hodně doporučuji. Palec nahoru. 7,5/10 ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Snímek pracuje s premisou, že pokud někoho zachráníte, můžete ohrozit životy jiných. Co kdyby to byl šílený vrah? Příběh má baladický rozměr - vina si žádá trest a za chyby se platí. Frekvenci si už téměř nepamatuji, a tak nemám potřebu srovnávat. Navíc Asiati nakládají s příběhy jinak, tudíž těžko odhadnout, kdo přežije a kdo nikoliv. Pěkně udělané jsou změny v budoucnosti jako důsledek manipulace v minulosti. Asi nejhezčí je v tomto směru auto v tunelu. Mohlo to být o půl hodiny kratší, ale tentokrát mi film rychle utekl, tudíž mi to až tak nevadilo. Velmi pěkný vizuál doplňuje třeskutá hudba, klidně mohlo být hardcore více, a nepříjemný zvuk telefonu. A popravdě, hlavní postava si svůj osud zcela zasloužila... ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Dovedu si představit několik možností, jak by mohl fungovat časový paradox, ale takhle by to tedy rozhodně být nemohlo. To ovšem nic nemění na tom, že nuda se rozhodně nekonala, napínavé to bylo místy ažaž, a scénář si vystačil s jedním místem a pár lidmi, což jsou prostě parametry dobrého filmu. 70% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Pokud očekáváte horor, tak se snímku velkým obloukem vyhněte. Tento film je hororu vzdálený asi tak, jako Ivan Bartoš inteligentnímu člověku. Nicméně prvotní zklamání z toho, že nepůjde o horor brzy vystřídala spokojenost, že po delší době uvidím velmi kvalitní mysteriózní snímek, který sice nepřichází vůbec s ničím novým, pouze zrecykloval již mnohokrát použitou myšlenku ohledně spojení se s osobou v minulosti, která změnou v minulosti provede změnu v současnosti. Tento nápad tvůrci okořenili typicky šílenou korejskou atmosférou s totálně vyšinutou ústřední vražedkyní. Taky oceňuji, že děj není zcela předvídatelný a má hodně sympatický vývoj. Snad jen nutný úvod byla trochu nuda. [82 %] ()

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele

Jako mnoho ostatních tady i já se pokládám za samozvaného velmistra v časových paradoxech, tudíž můžu se vší smělostí prohlásit, že mi to nedává moc smysl. Pokud jsi však normální člověk a nejsi retardovaný jako já, užiješ si to a budeš nadšený/á. V případě, že nejsi normální a máš potřebu každý film s časovými hrátkami v hlavě celou dobu analyzovat jak totální kretén, tak se v hodnocení shodneme a můžeme si s čistým svědomím podat ruce. Takže pokud dáš logiku pryč, tak je to sice vykradený nápad, ale furt super nápad a to už je od Netflixu vlastně nadprůměr ne? ()

Galerie (50)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení začalo 3. ledna 2019 a bylo ukončeno 2. dubna 2019. (PamPero 1)

Reklama

Reklama