Reklama

Reklama

Telefon

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Žijí ve stejném bytě, ale každá v jiné době. Sériová vražedkyně se dovolá ženě, od které ji dělí dvacet let, a vsadí její minulost i život, aby změnila vlastní osud. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

noriaki 

všechny recenze uživatele

Nemůžu tomu upřít režijní a hereckou kvalitu, ale ten velice svérázný postup při přepisování skutečnosti mě tak neskutečně vytáčel, že jsem film v půlce vypnul. Většinou logiku časových paradoxů neřeším, protože připadá v úvěhu několik způsobů jak by se odehrály. Takhle ale rozhodně ne. Jestli své znalosti fyziky čerpáte z knihy začínající slovy "Bylo, nebylo...", tak se nejspíš budete slušně bavit. V opačném případě bohužel. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Další korejská jízda na vděčné téma časohrátek, která opět dokazuje, kam se za poslední dekádu jejich kinematrogafie dobře financovaná i ze zahraničí posunula. Neskutečně napínavě napsaný scénář, kde vás nachytávají v každé další scéně. Nepředpovídejte jak to bude, to netrefíte. Možná už přespříliš nastavované ke konci a i pár těch lapsů už by paradoxem zřejmě nefungovalo, přesto jsem byl příjemně zděšen, kam toto téma ještě dokáží posunout. 85% ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Odsejpá to a moc hezky se na to kouká i po vizuální stránce, plus člověk netuší, jakej žánr na něj vybafne za dalším rohem; v další čtvrthodině. Co ale nemůžu odpustit, je několik nejasností ohledně pravidel zobrazeného světa, a je škoda, že občas film diváka nepochopitelně zradí ignorováním pravidel, která sám jinak zručně vytváří a dokáže s nimi i překvapit. [Netflix] ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Než začaly titulky, mírně opovržlivě jsem pozvednula obočí nad závěrem, v němž by patos ohromil i Spielberga. Po předchozím velmi sympatickém thrilleru to bolelo jako rána na solar. Ale naštěstí jsem dostatečně líná, abych film vypnula před závěrečnými titulky, takže jsem se dočkala mnohem povedenější verze závěru. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Kórejcom by už niekto mohol povedať, že každý film nemusí trvať dve hodiny. Inak kvalitka, taká jak keby Frekvencia naruby. Inšpirácia zrejmá, ale naložia s tým značne rozdielne a nemilosrdne. Fakt to pretrpíte s hlavnými postavami. V prvej hodine mi tam navyše dobre fungovali emócie a aj zahrané je to fajn, len, ako hovorím; mohli to trochu skrátiť. Ona tá prvá hodina, než vyjde najavo pointa, sa mi páčila viacej, akurát vzhľadom na tú pointu nebolo potrebné, aby trvala toľko. 75% ()

Galerie (50)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení začalo 3. ledna 2019 a bylo ukončeno 2. dubna 2019. (PamPero 1)

Reklama

Reklama