Reklama

Reklama

Telefon

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Žijí ve stejném bytě, ale každá v jiné době. Sériová vražedkyně se dovolá ženě, od které ji dělí dvacet let, a vsadí její minulost i život, aby změnila vlastní osud. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (173)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Neříkám, že jde o naprosto originální počin, který předtím ještě nikdo nevymyslel, ale skoro nechápu, jako moc se jim podařilo udržet příběh nepředvídatelný. Kdykoliv jsem začala mít pocit, že vím, co bude dál, bylo to jinak. Napínavé od začátku do konce, velmi dobře zahrané. Dál to asi rozvádět nebudu, abych nenapovídala. Každopádně, pokud chcete dobrý thriller, tady ho dostanete. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Snímek pracuje s premisou, že pokud někoho zachráníte, můžete ohrozit životy jiných. Co kdyby to byl šílený vrah? Příběh má baladický rozměr - vina si žádá trest a za chyby se platí. Frekvenci si už téměř nepamatuji, a tak nemám potřebu srovnávat. Navíc Asiati nakládají s příběhy jinak, tudíž těžko odhadnout, kdo přežije a kdo nikoliv. Pěkně udělané jsou změny v budoucnosti jako důsledek manipulace v minulosti. Asi nejhezčí je v tomto směru auto v tunelu. Mohlo to být o půl hodiny kratší, ale tentokrát mi film rychle utekl, tudíž mi to až tak nevadilo. Velmi pěkný vizuál doplňuje třeskutá hudba, klidně mohlo být hardcore více, a nepříjemný zvuk telefonu. A popravdě, hlavní postava si svůj osud zcela zasloužila... ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Jeden z najlepších filmov týkajúcich sa cestovania v čase. Tu dokáže cestovať len hlas prostredníctvom telefónu, ale tvorcovia z toho vytrieskali naozaj veľa. Dve časové roviny, dve ženské postavy, jeden dom a kopec jednoduchých, ale pritom skvelo odprezentovaných, domyslených nápadov. Tešil som sa, čo jedna na druhú vymyslia, čím sa pokúsi jedna druhú potešiť alebo... Ide o moje druhé stretnutie s herečkou Jong-seo Jun (Vzplanutí) a tu je teda ešte výrazne zaujímavejšia. Film roka 2020. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Jeden by si myslel, že bude dej, vzhľadom na prvok časovej slučky, ďaleko komplikovanejší. Lenže ono je to podané pomerne jednoduchým spôsobom, pričom samotnú story pochopia aj tí, čo majú v mnohých prípadoch dojem, že im uniká podstata či dejova linka. “Telefón” je taká, nie príliš náročná záležitosť, no stále dostatočne pútavá, tajomná, či mystická zároveň, ktorá si jedonoducho zaslúži pozornosť diváka. Ľahký nadpriemer .. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Známy osvedčený námet tentokrát v príťažlivom kórejskom vydaní, čiže rátajte aj s hororovými prvkami, kde chvíľami dievčatá budú pripomínať klasických vlasatých duchov, známych z nadprirodzených hororov. The Call je ale sci-fi, ktoré si vytvorilo vlastné pravidlá tak, aby ste príliš nerozmýšľali nad logikou, lebo ono to nikdy nemôže sedieť. Napríklad keď sa všetko okolo zmenilo, aj spomienky ľudí, prečo podobný proces neprebehne v hlavnej hrdinke? Predsa tiež zrazu žila posledných 20 rokov iný život. Záverečná pasáž s dvoma navzájom sa ovplyvňujúcimi paralelnými líniami je dobre vymyslená aj napínavá. Ale záver, nech by bol už pôvodný, alebo ten potitulkový, ma proste neprekvapil ani emocionálne nedostal, nehovoriac o nejakom šoku. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení začalo 3. ledna 2019 a bylo ukončeno 2. dubna 2019. (PamPero 1)

Reklama

Reklama