Reklama

Reklama

Rozhovory s vrahem: Výpověď Teda Bundyho

(seriál)
  • USA Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes
Trailer
USA, 2019, 3 h 55 min (Minutáž: 51–74 min)

Tvůrci:

Joe Berlinger

Režie:

Joe Berlinger

Kamera:

Adam Stone

Hrají:

Ted Bundy (a.z.), Kenneth Bianchi (a.z.)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Aktuální rozhovory, archivní záběry a audio nahrávky pořízené v celách smrti tvoří šokující portrét nechvalně známého sériového vraha Teda Bundyho. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Samozrejme, že ani ja som si nenechala ujsť túto limitovanú sériu o Tedovi Bundym. Podľa názvu série som očakávala niečo trošku iné. Ruka hore kto očakával, že takmer celý dokument bude rozprávať detaily z miest činu.. Napriek mojím nenaplneným očakávaniam, som bola naozaj veľmi spokojná. Veľmi dobre spracovaný dokument a veľmi dobre zvolená hudba, ktorá dodávala tú správnu atmosféru. Ted Bundy mi samozrejme nie je cudzí ale naozaj ma prekvapila, a možno aj zaskočila, jeho arogancia a egocentrickosť, no i humor a charizma. Nie je pre mňa prekvapením, že ženy mali pre neho slabosť, so mnou by to mal asi tiež veľmi ľahké a bol by to rýchly proces. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Prohlídka případem jednoho z nejpamátnějších sériových vrahů, která je jednou velkou kompilačkou archivních a ilustračních záběrů, audio pásek, komentářů tehdy angažovaných osob - tónem akorát tak na pomezí precizní a studená jak psí čumák. Uhlazený Bundy mi vždy unikal a slyšel jsem ten příběh vůbec poprvé, dva útěky a obhajoba sebe sama, toť k úsměvu až neuvěření. Dobrý tease jak na Efrona podání, tak další řadu MINDHUNTER. Snad chystá Netflix servírovat další vrahounský profily. * He’s clean cut, witty, smart; an unlikely murder trial star * ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Bundy pro mě nikdy nebyl tak fascinující pojem jako třeba Dahmer, Gein nebo Chikatilo, ale je fakt, že takhle přehledně a souhrně seřazené za sebou je to poměrně chytlavá kriminálka s prvky černého humoru a momenty tak neuvěřitelnými, že nepsat to život sám asi bych scénáristu káral za přílišnou debilitu. ()

JADIM 

všechny recenze uživatele

Prvá epizóda ma očarila nie len informačnou hodnotou, ale aj zaujímavou atmosférou okolo rozhovoru s vrahom. V ďalších troch bolo smutné to, že sa vo veľa veciach podobali 1. dielu, rôzne veci sa opakovali alebo boli podobné. Nepotreboval som znova počuť to isté, iba s tým rozdielom, že sa jednalo o iné vraždu. Ale ako takú atmosféru a ako takú informačnú hodnotu si to držalo po celý čas. 7/10 ()

cocrHeLL 

všechny recenze uživatele

Dobrá práce, pěkně chronologicky a logicky, podloženě sesumírovaný přehled o jednom z nějvětších hovad 70' a 80' let dvacátého století. Ted Bundy je jméno, které zná prakticky každý, kdo dokáže chodit, číst a počítat, přesto hromada informací mi byla neznámá a Joe Berlinger mi touto minisérií rozšířil moje částečné povědomí a časové zařazení. Tento cestopis západním pobřežím, "Real Escape Exit Game" a kurz maskování, následovaný výukou amerického právního systému mě hodně potěšil. Zajímá mě, koho si na paškál Berlinger vezme příště. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama