Reklama

Reklama

Pach krve

  • USA Wrong Turn (více)
Trailer 1

Parta kamarádů vyrazí na výlet do hor. Zpočátku jde všechno podle plánu, po sletu děsivých událostí však skupinka zjišťuje, že v lese nejsou sami. Opět... (Matared)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (263)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Názvové prepojenie so sériu Pach krve je úplne mimo. Nie je to žiadny reštart. S pôvodnou sériou má spoločné len lesné prostredie a boj o život. Čo sa týka filmu samotného, tak na jedno plus Vám do očí flákne dve mínus. Ak sme v minulosti u hororových vyvražďovačiek nadávali na tuposť obetí, tak v dnešnej dobe budeme nadávať na totálnu nesympatickosť obetí. Je to banda otravných, hipsterských, namysleno uvedomelých existencií, ktorým tú smrť a utrpenie jednoducho prajete. Samozrejme musí tu byť LGBT páreček, pretože bez toho dnes už proste nič natočiť nejde. Kvóty je treba plniť. Je tu fajn kmeňová zápletka, ale nie je nijako zásadne rozvinutá. Miestami to bolo tak blbé, až to bolo dobré. Nič krajšie o tom povedať nedokážem. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Kedysi si to rozdávali v lesoch mešťania s redneckmi, dnes hipsterskí liberáli spoločne s konzervatívnymi redneckmi idú proti kultu. Okrem hlavnej hrdinky sú všetky postavy mladíkov vchádzajúcich do teritória tak nesympatickí, že im okamžite prajete čo najhnusnejšiu smrť. Našťastie McElroy s Nelsonom vám tento pôžitok poskytnú. Ako najväčšie negatívum vidím fakt, že dej v istom momente skočí nečakane vpred a tým pádom som príliš neveril postavám ich, aspoň čiastočný, prerod. V tomto prípade by to elegantne vyriešil formát minisérie. ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

I já jsem se stala obětí omylu a nechala se nachytat, když jsem si myslela, že tento film bude mít souvislost s původním (a původně dobrým) Wrong Turn. I trailer nasvědčoval tomu, že půjde o nějaký vychytralý způsob, jak obnovit a ozvláštnit kanibalskou rodinku tím, že do lesa nastraží pasti. Takže, žádné společné znaky tyto dva filmy v podstatě nemají. Tento kousek je ale co se týče kvality provedení a scénáře velkým rivalem. Má to rozjezd rychlý jako kráva a proto, že trailer skoro vůbec nic neukázal, nešlo si udělat představu o tom, kam se to bude vyvíjet. Ale tohle jediné jsem opravdu nečekala a bylo mi divný, že se tam kosí jedna postava za druhou a to byla stopáž jen asi ve 30ti minutách. Nechci spoilovat a tak řeknu jen, že příběhově je to až překvapivě originální a postaralo se to o několik momentů překvapení, takže těch čtyř hvězd se tentokrát nebojím. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Přiživování se na značce Wrong Turn už dávno nemá smysl. Důkazem je i tenhle novej počin. Už trailer mi napověděl, že asi nepůjde o nic extra a to se i potvrdilo i po dokoukání. Pach krve tu sice cítit je, ale tahle krev je řádně zaschlá a vyčpělá. Nemůžu si pomoct ale bylo to takový nemastný,neslaný. Zbytečně dlouhý a natahovaný, postavy nevýrazný. Čekal jsem aspoň nějaký výživný gore efekty. Ale i na nich se očividně šetřilo a tak je vše mimo kameru. Za mě slabý 2 hvězdy. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(90%) Ačkoliv to není žádné pokračování téhle série WRONG TURN, tak i přesto jsem nesmírně spokojen a i překvapen. Mé hodnocení je možné moc vysoké, ale na to já z vysoka kašlu. Tohle není typ hororu, který se v dnešní době takto kvalitně točí. Společné s touto sérií to má asi tak hluboký les a jeho nástrahy. Podobně jak to píše uživatel CSFD sniper18. Od začátku mě to chytlo a i postavy se nechovají jako totální idioti, což s ohledem na toto téma je bohužel běžné. Takže i ten úvod je vcelku rychlý, seznámíme se s postavami a po cca 20 min tu máme první velkou lesní nástrahu v podobě valící se klády. Neříkám, že jsou pasti v lese moc originální, ale celkově tu máme dost využité Rko. Krvavé scény jsou ok a hlavně realistické. Krom toho tu figuruje i velké napětí. To, jak se děj časem ubere, to je jednak nepředvídatelné, ale chvílemi i děsivé. Nebudu zde popisovat nic konkrétního. Pokles tempa zde nehrozí a finále nemá chybu. Hudba je celkem cajk. Takže já zde chválím nové nápady v ději, reálná krvavost, dobré postavy, napínavost, logika scén atd. Snad bych si i přál, aby to mělo o něco delší stopáž. U těchto obdobných filmů stačí cca 90 min… Takže u tohoto filmu je úplně jedno jak se bude jmenovat, ale kritizovat, že to vykrádá jen název známé série, je v tomto případě scestné. Klasiky jsou klasiky, ale já se remakům nebráním. Některé se povedou, jiné moc ne. V tomto případě je to něco jiného než remake. No, každý ať posoudí podle sebe. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (10)

  • Filmovalo sa v meste Cincinnati a štátnom parku Hocking Hills v americkom štáte Ohio. Natáčacie obdobie trvalo od 9. septembra do 2. novembra 2019. (MikaelSVK)
  • Ačkoli se jedná o sedmý film Wrong Turn, jedná se o „restart“ série. (LUKICKK)
  • Na začiatku filmu policajt povie postave Matthewa Modinea: „Musíte byť hrdý otec.“ Toto je odkaz na postavu Matthewa Modinea v Stranger Things (od r. 2016), deti v Hawkin's Lab ho volajú „Papa“. (Arsenal83)

Reklama

Reklama