Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Neopatrné pátrání po informacích udělá s Cassiana Andora (Diego Luna) hledaného zločince. (Disney+)

Recenze (52)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem rád, že něco tak originálního vzniklo. Každému se to nebude líbit a každému nebude vyhovovat tempo. Člověk si musí ale uvědomit, že "tady jsme úplně někde jinde". Postupně budujeme atmosféru a zápletku. Vzít život něco stojí. A Star Wars nám konečně ukazují tíhu daného okamžiku a následek, který bude následovat. Už hned z první scény je cítit, jak moc tento projekt bude odlišný. Bordel ve Star Wars jsme tu neměli. Takhle syrovou atmosféru taky ne. Pro začátek dávám 80%, ale stoprocentně jen za odvahu by si to zasloužilo plný počet. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není to prvoplánová juchanda pro děti - to je super. Lépe to koresponduje s atmosférou Rogue One. Co ale úplně neimponuje je pomalé tempo bez cíle. Andor prostě někam chodí… něco dělá… nevíme co. Flashbacky do minulostí mě vůbec nezajímají (a nevím ani proč by měli). Nebavilo mě to. Nechytlo mě to (nenalákalo) dívat se dál. A to je špatně. Hodně špatně. ()

Reklama

peetrejr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilotná časť nebola moc podľa mojich očakávaní. Dej sa rozbieha pomaly, veľmi pomaly a my na začiatku skoro ani nevieme, že kto je hlavná postava. Kostýmy sú opäť geniálne a CGI prostredie je super taktiež. Pochmúrna hudba a atmosféra sú na úrovni tiež. Len chýba mi tu trošku nejaké oživenie deja, niečo čo bude možno aj akčné a aj politické. No dúfam, že sa dej zrýchli. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paci sa mi, ze je to cele vo vaznejsom duchu, v tmavsom "have" a hlavne bez komickych a i logickych blbin, ako vacsina "Lucasfilm-serialov" Starwars univerza poslednych rokov. Po vzhliadnuti prvej epizody s nejednoznacnym nastavenim hrdinu a suvislymi dialogmi som sa blizsie pozrel na tvorcov a zrazu bolo vsetko jasne. Gilroy - tzn. Bourne :) Pohodovy otvarak. Mam z toho dobry pocit. ()

mottleone 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme nejnovější StarWars projekt.. 🌌🛸 Konečně je tu něco opravdu jiného, přízemnějšího, dospělejšího! Žádná hromada akce nebo překypující humor, žádní jediové, jen práce s postavama a jejich vztahy, špinavé "živě" působící prostředí, příjemná panoramatická kamera i kulervoucí práce se zvukem/hudbou - no zkrátka to skutečně působí jako dramatický seriál v kulisách StarWars a mě to neskutečně baví.. Jestli si to udrží kvalitu a nepodrazí si to nohy jako jiné Disney+ seriály, to ukáže až zbytek série.. Prozatím natěšených 80% a nadšené 4* ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Oficiální označení červeného robota je B2EMO. (Veskoslav)
  • Bendine byla společnost na výrobu hvězdných lodí, která vyrobila například XR12 v době Galaktické republiky. Jedna z těch lodí, Satellite Liberator, skončila u Watta na Tatooine v jeho „skládce prvotřídního zboží“. (Veskoslav)
  • Roodown, přezdívaný „Crusher“, je specifický druh, který se používá na těžké práce. Je doslova „zabudován“ do exoskeletu, který zvyšuje už tak přirozenou sílu. Poprvé jsme ho mohli vidět na planetě Jakku ve Star Wars: Síla se probouzí (2015). (Veskoslav)

Reklama

Reklama