Reklama

Reklama

M*A*S*H - Série 4

(série)
USA, (1975–1976), 10 h 25 min (Minutáž: 25 min)

Tvůrci:

Larry Gelbart

Předloha:

Richard Hooker (kniha)

Hudba:

Pete Rugolo

Hrají:

Alan Alda, Mike Farrell, Harry Morgan, Loretta Swit, Larry Linville, Gary Burghoff, Jamie Farr, William Christopher, Robert Karnes, Reid Cruickshanks (více)
(další profese)

Epizody(25)

Recenze (7)

mcvpn 

všechny recenze uživatele

Trapper a Henry boli jedny z mojich obľúbených postáv a dosť dlho som si zvykal na dve nové postavy, no nikdy to nebolo ono... ()

Reklama

Galerie (7)

Zajímavosti (80)

  • Skladba, kterou malá holčička hraje na klavír v Důstojnickém klubu, je Mozartova „Klavírní sonáta č. 16 C dur“. (sator)
  • Když B.J. (Mike Farrell) běží pomoci se zraněným vojákem, uklouzne a spadne do bahna. Po pádu má celá záda od bahna, ale v následujícím záběru, když se zvedá z bahna, má záda čistá a suchá. (icewhite)
  • Radar (Gary Burghoff) sděluje veliteli (Harry Morgan), že se dovolal k němu domů jen na záznamník. Za první komerční záznamník je považován Electronic Secretary z roku 1949, takže v době korejské války se jednalo o horkou novinku, kterou mělo jen pár lidí. Telefonní záznamník byl vytvořený vynálezcem Josephem Zimmermanem a obchodníkem Georgem W. Dannerem, kteří založili Electronic Secretary Industries ve Wisconsinu. (sator)

Reklama

Reklama