Reklama

Reklama

VOD (1)

Agentka FBI je zatažena do vyšetřování kolegy ohledně nadpřirozena. (Disney+)

Recenze (84)

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvost...který se nezapomíná už jenom proto, že je tuzemské televize dávali několikrát po sobě a pak to náhle utnuli...Ač je to pilot tak rozhodně nepostrádá nesmyslnost a nudnost scénáře, ale přináší dvě sympatické hlavní postavy Muldera a Sculyovou, leč oba dva uvažují naprosto jinak...dodávají filmu názor jak ze strany vědecko-technické tak ze strany nevysvětlitelné a to je přesně to co dělá tento seriál tak zábavný....respektive v tomto případě pilot. ()

T2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľký začiatok najlepšieho možného seriálu čo som mal možnosť vidieť a ani nehovoriac ako o samostatnom pilotnom diely, neskutočný začiatok. Herci David Duchovny a Gillian Anderson sú vo svojich úlohách agentov FBI Foxa Muldera a Diany Scully famózny a hneď od prvého momentu dokážu vierohodne upútať ako by sa pre tieto úlohy narodili. Odporúčam zakúpiť DVD vydanie tohto seriálu s výborným CZ dabingom. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No jo, vynikající ufounský rozjezd výborného kultovního sci - fi seriálu. První společný případ Muldera a Scullyově se rozjíždí, a - jak jinak - je pořádně tajemný a záhadný, ale okořeněný Mulderovými hláškami a vztahem obou hrdinů. Konec byl naprosto geniální. Určitě jeden z nejlepších pilotů všech dob. ()

WScully 

všechny recenze uživatele

Temná a tíživá pilotní epizoda pozdějšího seriálového kultu. Pilotní epizoda je jednou z nejlepších epizod seriálu právě pro svou tíživou a temnou atmosféru, pro prvotní seznámení s později velmi populárními seriálovými hrdiny a pro svůj zápal nalézt pravdu, která je tam venku. Již pilotní epizoda poukazuje na směr, kterým se The X-Files budou ubírat, nebude se totiž jednat o detektivku opředenou mysteriosním oparem, která však má čistě vědecké vysvětlení, nýbrž o skutečné řešení případů odehrávajících se mezi nebem a zemí... Povinnost pro každého, kdo jen trochu pochybuje o pravdě, která je nám servírována každý den médii... Navíc si divák užije výtečně vygradovanou atmosféru strachu s výbornými hlavními představiteli. Samé superlativy. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilotní díl nejlepšího scifi seriálu všech dob. Mimozemské únosy, implantáty, první setkání legendární dvojice Muldera a Scullyové a první objevení Kuřáka. Atmosféru to má perfektní a pilotní díl splnil svou úlohu dokonale. Můžeme se tedy vydat na dlouhou cestu paranormalnich jevů a konspirací a, že to bude pekelná jízda o tom není třeba diskutovat. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (26)

  • Ke konci epizody si můžeme všimnout, že hodiny u Scullyové (Gillian Anderson) přeskočí z 11:21 na 11:22. Prvotní čas odkazuje na datum narození Dori Pierson (21. 11. 1948), manželky Chrise Cartera. (Kubaaa97)
  • Když Scullyová (Gillian Anderson) poprvé vstoupí do Mulderovy (David Duchovny) kanceláře a dívá se na zeď, můžeme si všimnout, že plakát „I Want to Believe“ lze vidět celý. V dalším záběru, kdy Scullyová prochází kolem plakátu, je již částečně skrytý za papíry, které jsou před ním naskládané. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama