Reklama

Reklama

Přátelé - Série 2

(série)
USA, (1995–1996), 8 h 48 min (Minutáž: 22 min)

Kamera:

Mikel Neiers

Hrají:

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer, Lauren Tom, Cosimo Fusco, Buck Kartalian, Jane Sibbett (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(24)

Recenze (20)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Charaktery se usadili a zároveň ještě nesklouzávají k plochosti, začínají dostávat větší prostor, romance Rachel/Ross dostává méně prostoru a není otravná, mizerný opičák je přítomen pouze na chvilku, takže za mě těžká spokojenost doplněná o Toma Sellecka, který výborně funguje jako "ten starší" a jeho knír by měl dostat samostatnou kolonku v titulkách. Prostě super. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nesmírně pohodový sitcom, který leckdo (nebo alespoň ty nejvydařenější díly) schraňoval na véháesky a brzy zjistil, že by musel nahrát prakticky všechno (epizod bylo neuvěřitelných 238 – myslím neuvěřitelných proto, že disponovaly výtečným komediálním timingem a tahem na bránu). Občas měly kolísavou kvalitu a náladu, nejprve se i pomaleji rozjížděly a měly značně neutříděné charaktery, ale pak (a dlouho poté) přinášely neuvěřitelnou radost. ()

Reklama

Sefko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale áno po prvej sérii už je v tom vidieť určité zlepšenie. A to je fajn. Neduhy z prvej série viac menej zostávajú. Opäť pokiaľ ide o vzťahy tak sa ocitneme vždy akosi uprostred. Ale čím ide jedna časť za druhou tak mi to akosi prestáva vadiť a skôr si vychutnávam hlavné postavy. A to je napokon dobre. Veď to celé stojí a padá na nich. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O level kvalitnější než první série, rozhodně po formální stránce, i co se týká jednotlivých charakterů, které začínají prohlubovat dosti důsledně rovněž motivy z minulosti převážně prostřednictvím dialogů.. Pro ty nesmírně bizarní epizody, které se celé v minulosti odehrávají, ještě tvůrci hledali kuráž.. Fanoušek si na ně musel ještě počkat, stejně jako na první hostující hvězdy.. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I přestože tuhle sérii považuji jako celek za lepší počin než sérii úvodní, tak stejné hodnocení jí dát nemohu skrze některé slabší epizodní kousky. Ross se konečně dá s Rachel dohromady a přes všechny nástrahy je nejhorší, že já jsem na jeho straně a rozumím mu. Joey je první v seriálu, kdo opouští partu a zkouší žít sám. Monica chodí s přítelem rodičů. Phoebe doplní Rosse v klubu rozvedených. A Chandler je chudák, že tohle musí nosit, tak snad neumře sám. 95% ()

Galerie (146)

Zajímavosti (280)

  • Autobus, do kterého Chandler (Matthew Perry) a Joey (Matt LeBlanc) nastoupí, jede na Washington Square, které se nachází vedle newyorské univerzity, kde Ross (David Schwimmer) později v seriálu pracuje jako profesor. (griph)

Reklama

Reklama