Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Známá filantropka Margot je ve svém sídle napadena útočníkem s břitvou v ruce, oblečeném v latexovém obleku. Žena přežije a policisté se od ní dozvědí, že útočník měl jedno oko modré a druhé hnědé. Za několik dní je v automyčce stejným způsobem napadena před svou dcerou jiná žena, která útok nepřežije. Podaří se jim zjistit, že mrtvá žena byla svému muži nevěrná. Útočník zanechá na místě CD s nahrávkou nevěry. Je jasné, že pokud se filantropka Margot nepřizná, bude znovu napadena. Ona však odmítá policejní ochranu. Útočník ji skutečně napadne a v ruce drží dopisy, které psala svému bývalému manželovi. Žena se útočníkovi přizná, že ze soucitu zabila jejich handicapovaného syna. Ten ji sice nezabije, avšak do domu vtrhnou policisté a najdou usvědčující dopisy. Na základě nich je žena zatčena. Útočník, samozvaný soudce se zatím připravuje na další akci. (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

imaginer21 

všechny recenze uživatele

Parádní epizoda s neskutečně tajemným padouchem. Škoda, že se k němu už nikdy nevrátili, jeho dopadení by bylo podívanou roku. ()

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele

Na tento díl jsem si vzpomněla po velmi nepříjemné události z pátečního večera, kdy jsem viděla horor Veronica. Když jsem kdysi dávno u večeře koukávala na kriminálku Las Vegas, tak ve mně zakořenil hlavně tento díl. Dokonce jsem ho musela vypnout, jak mě ten magor v obleku vyděsil. Jeho pohyby naháněly hrůzu samy o sobě. Je škoda, že ho už nikdy nenašli. Včera jsem si teda dala repete jen tohoto dílu. A měla jsem před 10 lety pravdu! Fakt je to děsivý. Tentokrát jsem to ale nevypnula a hrdinsky jsem se dodívala. ()

Reklama

Galerie (15)

Reklama

Reklama