Reklama

Reklama

Kung Fu: Legenda pokračuje

(seriál)
  • USA Kung Fu: The Legend Continues (více)
USA / Kanada, (1993–1997), 62 h 41 min (Minutáž: 42–89 min)

Tvůrci:

Ed Spielman

Hudba:

Jeff Danna

Hrají:

David Carradine, Chris Potter, Scott Wentworth, Kim Chan, Richard Anderson, Robert Lansing, David Hewlett, Kate Trotter, John Bourgeois, Soon-Tek Oh (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(87)

Obsahy(1)

Hlavními postavami lehce mystického seriálu jsou šaolinský mnich Kwai Chang Caine (David Carradine) a jeho syn Peter Caine (Chris Potter), který je detektivem. Setkávají se znovu po 15 letech od doby útoku na klášter. V sérii se často vracíme do Peterova dětsví, do kláštera, kde mu otec připomíná zásady šaolinů. (MsWampir)

Recenze (132)

Eeve 

všechny recenze uživatele

Tak toto je zabijačka, do slov a do písmena :) Jeden zo seriálov mého deství, všetci sme to vrele pozerali. Ešte stále sa pamätám na ten zarputilo pokojný a neustále extrémne vážny výraz Davida Carradina, z ktorého sme sa často chichotali :) I keď je seriál miestami z toho všetkého smiešny (na miestach, kde by isto nemal byť), bol to fakt zážitok, vtedy.... ()

B4TM4N 

všechny recenze uživatele

Tak neuvěřitelně slátané, až je to kouzelné. Šaolinský mistr, jeho syn americký polda, klášter v americe, spousta spojených vzpomínek zjevujících se v takřka legendárním dvojstřihu, cestování časem...scénáristovi se nedá upřít nadšení vpravdě americké. Zcela neodolatelný je David Carradine jako chodící zásobárna čínské moudrosti a hlášek Boba Dylana představující se: "Jmenuji se Caine, rád vám pomohu." ()

Reklama

RedDuck 

všechny recenze uživatele

Ano nejedná se o žádné veledílo. Ale ten feeling 90.letech, zákoutí a dvory amerického velkoměsta doby kdy byl svět ještě tak černobílý že za něj stálo bojovat. Do toho se zrodil váš přátelský soused Spide...erm...Kwai Chang Caine aby chránil čínskou čtvrť. Navíc co si budeme povídat, většina z nás skončila s východní filosofií na úrovni tohoto seriálu. ()

billcarson 

všechny recenze uživatele

Průměrný seriál, který ale od dnešních vyblizů má své kouzlo. Počáteční díly měly vysokou úroveń a i svoje poslání, potom už to klesalo dolů a nezachránil to Carradine ani vynikající hudba Jeffa Danny. V dnešní době už to celkově působí velice úsměvně, ale na svou dobu v devadesátých letech, kdy to vysílala Čt 1 kolem 6 večer to byl nejvyšší standart tehdejší televizní zábavy a já jsem si nenechal ujít jediný díl. ()

Dejvi21 

všechny recenze uživatele

Zlatá devadesátá. Vzpomínám, jak jsem jako malý náhrával na kazetu díl po dílu. Má to své kouzlo, dokáže to být vtipné, má to decentní počet epizod, zajímavý příběh, chytlavé a zábavné díly, ALE musím uznat, že to kolikrát tak extrémně přesahuje realitu, že to až bolí. Být ve svých dětských letech, dám 5*, ale nyní dávám 4*. V mém srdci to je pořád na 5*, jenže všechny ty jiné dimenze, procházení hmotou atd., to mě asi na kurzu nenaučí:-) Tenhle seriál si vás buď získá, nebo odežene, načež z vás udělá zarputilého fanouška či odpůrce. Mě si získal...a 45% je ZOUFALE MÁLO. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama