Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Divoká dobrodružství na vzdálených planetách i znepokojivá setkání nedaleko domova: cenou Emmy ověnčená antologie se vrací s dalšími příběhy, co vás nenechají v klidu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (85)

UhLee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série - (8/10). Love, Death & Robots se mi se svým Volume 2 dokázal dostat pořádně pod kůži a z mého pohledu je to o chlup lepší Volume, než to první. Je sice pravda, že tady máme o polovinu méně epizod, ale podobně jako u prvního Volume tady byla zhruba polovina epizod naprosto perfektních a pak tady byly o něco slabší kousky. Žádná epizoda však nebyla vyloženě špatná, která by zkazila celé antologii pověst. V paměti se mi nejvíce uchytila epizoda v poušti s trefným názvem Snow in the Desert, která byla krásnou variací na mou milovanou Dunu, která snoubí svoje prvky se Star Wars. Poté tady byla mrazivá epizoda (nebojte, nemyslím Ice), kde jsme byli svědky děsivé předtuchy přelidnění. Poslední epizodu, kterou bych chtěl speciálně zmínit bude hororová podívaná The Tall Grass. Zde jsem si před spaním vybral velice silné sousto a v mých snech jsem poté bloudil v rákosí. Když jsme u těch nočních můr, tak vánoční epizodu All Through the House by měli rodičce povinně pouštět svým zlobivým děťátkům. Na této antologii se mi strašlivě líbí to, že se může některá z epizod stát skutečností a v tomto případě má k nim neblíže asi epizoda s přelidněním. Jedná se o audiovizuálně nápaditou a opojnou antologii, která podobně jako Black Mirror, tak i Love, Death & Robots nastavuje společnosti děsivé zrcadlo a prorokuje děsivé predikce, která budoucnost přinese. Po poslední epizodě však musím konstatovat, že bych si větší porci epizod dal s velkou chutí. Těch 8 epizod je na normální seriál bohatě dostačující, ale zde je to trestuhodně málo. Protože je prazvláštní vyprodukovat za 2 roky pouze 8 epizod, z nichž má většina z nich velice skromnou stopáž. V případě Volume 1 to byl dvojnásobek epizod. Vysvětlení mi z toho plynou dvě - zaprvé nemají tvůrci tolik nápadů, jak v případě Volume 1. Nebo zadruhé měli na přípravu toho Volume 2 daleko méně času a neměli nastřádané do zásoby tolik epizod, jako ze startu. Momentálně už vím, že bude mít i Volume 3 pouze 8 epizod, takže nezbývá než zamáčknout slzu a vychutnat si alespoň takovouto porci. Já jsem každopádně vděčný za jakoukoliv porci epizod, protože tohle jsou z mé strany ideální Večerníčky na dobrou noc. "I've been alive for 218 years. I've seen... too much. But she makes everything new. I love seeing things through her little eyes. They're so bright. They're so full of life. Not Dead. Like Yours." Nejlepší epizoda: Snow in the Desert(S02E04) ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ešte lepšie ako prvá séria, netflix prekvapil a ponúkol dabing. Ozaj teraz dabuje vo veľkom. Ale ako spomenul užívatel David.Darco, chudobnejšia, kratšia porcia minipríbehov už iba osem. Ale stačilo. Boli aj horšie ale aj lepšie. Kľudne nech dajú aj tretiu sériu. Všetci sa budeme tešiť. Možno predčasne som hodnotil celý seriál len priemerom. 4* ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Obecně je to lepší jak první řada, ale hlavně proto, že to má jen osm dílů, jejichž kvalita je tak nějak konzistentní. Že by mi u toho ale nějak výrazně padala čelist až na zem, to asi ne. Všechno jsou to takový videoherní dema bez nosnějších dějových linek, nic z toho mě nelákalo vidět v celovečerní podobě, takže ve výsledku zklamání. 6/10 ()

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám antologické seriály hrozně rád. První sérii jsem fakt jel jak piko a na druhou jsem se hrozně těšil. A musím říct, že jsem dostal přesně to co jsem očekával. To schéma je totiž stejné jako u první série. Polovina epizod je fakt skvělá podívaná a druhá polovina už tak moc ne. Je to problém, kvůli kterému bude mít tenhle seroš vždycky nízké celkové hodnocení. Problémem je taky to, že zatímco u první série ty dobré/špatné epizody byly v poměru 9/9 tady je to jenom 4/4, takže je to jen poloviční nálož jako v roce 2019. Nejlepší epizoda je bezesporu Pop Squad, ta jako jediná dosahuje kvalit Aquilla Riftu. Zdatně ji sekundují Snow in Desert a Tall Grass. Tu hlavní čtveřici dobrých epizod ještě doplňuje The Drowned Giant. Life Hutch je nemastná neslaná kopírka Helping Hand, který se mi líbil mnohem víc. Zbylé tři epizody už jsou docela nic moc, především Ice je fakt slabší. To, že je v sérii méně sexu a násilí, mně nijak nevadí, spíš mě mrzí, že chybí nějaká více vtipná epizoda jako byli Three Robots. Celkové hodnocení série není na místě, má to svoje plusy a mínusy, které se mi nechtějí zprůměrovat. Škoda jen, že Netflix se všemi těmi penězi co vydělá ,vygeneruje za 2 roky čekání 8 epizod, jejichž celková délka není ani dvě hoďky. To mi rozum fakt nebere. ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria sci-fi antologického seriálu je o poznanie chudobnejšia, ako jej vydarená prvá séria (alebo zväzok). Nejde len o holý fakt, že namiesto 18tich epizód sme dostali 8, ale aj o fakt, ktorý z týchto čísel jednoznačne vyplýva. Chýba mi pestrofarebnosť. Chýbajú mi diely ako Sucker of Souls, Three Robots, ale najmä  ako Good Hunting a The Witness. Cyberpunk, erotika, viac Gore scén, to všetko ostalo niekde zabudnuté. Radšej by som si počkal dlhšie a dostal plnší balík, no už je to tak, ako to je a predsa nemôžem hodnotiť to, čo mi nikto neponúka. Jednotlivé epizódy sa podarily, okrem jednej naozaj zbytočnej a jednej, ktorej neviem úplne prísť na chuť sme sa dočkali mnohých svetlých momentov. Highlightmi pre mňa ostávajú epizódy Pop Squad, Lovecraftovina The Tall Grass a Vianočné prekvapenie All Through the House. Teším sa na ďalšiu sériu. ()

Zajímavosti (3)

  • Předlohou pro tuto epizodu je povídka z mezigalaktického světa Řádu „Snow in the Desert“ (2002). Autorem knižních sérií a tvůrcem „Polity Universe“ je Neal Asher. (Draciste)
  • V epizodě se objeví stejný obchod „Ipswich collectibles and antiques“ jako v epizodě Zakázané ovoce (2021). (Guilemot)
  • V epizodě zazní píseň „Got It Boomin“ od Oren Major & The Grand Mess. (Duoscop)

Reklama

Reklama