Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Divoká dobrodružství na vzdálených planetách i znepokojivá setkání nedaleko domova: cenou Emmy ověnčená antologie se vrací s dalšími příběhy, co vás nenechají v klidu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (85)

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takový úspěch a poptávku asi nikdo nečekal. Seriál totiž se vrací po dvou letech a to dokonce s více než polovičním kvantem zábavy. Záleží, zda kvalitnější. Láska, zmrd a robůtci byla vždy jen nějaká jednohubková záležitost, která ve vás nechala všechno nebo nic. Svědčí o tom i díly, které jsou jen nějakým epizodickým vyřešením situace nebo i takové, které jsou nějakým psychickým náhledem na věc s nějakou formou literárního díla jako je i poslední díl. Asi bych neřekl, že jsou díly, které mě posazují na zadek. Alespoň ne příběhem, kterým by to mělo disponovat. Spíše jde o animaci, která je buď uspokojující nebo fantastická. A to asi stačí. Zůstává to jednohubkou, která někdy chce sežrat moudrost světa, ale vám to ani nijak nevadí, protože se to stejně někdy trefí do noty. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Obecně je to lepší jak první řada, ale hlavně proto, že to má jen osm dílů, jejichž kvalita je tak nějak konzistentní. Že by mi u toho ale nějak výrazně padala čelist až na zem, to asi ne. Všechno jsou to takový videoherní dema bez nosnějších dějových linek, nic z toho mě nelákalo vidět v celovečerní podobě, takže ve výsledku zklamání. 6/10 ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ešte lepšie ako prvá séria, netflix prekvapil a ponúkol dabing. Ozaj teraz dabuje vo veľkom. Ale ako spomenul užívatel David.Darco, chudobnejšia, kratšia porcia minipríbehov už iba osem. Ale stačilo. Boli aj horšie ale aj lepšie. Kľudne nech dajú aj tretiu sériu. Všetci sa budeme tešiť. Možno predčasne som hodnotil celý seriál len priemerom. 4* ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krom toho že je druhá série podstatně kratší je vlastně hodně podobná té první.Některé povídky jsou skvělé (policista řešící přelidnění,Sníh) a některé zase slabší (poslední dvě).A i když mi tu chyběla opravdu epická epizoda jakou byla ta s Rudou armádou v první řadě,pořád je to nadprůměrná zábava a klidně bych si dal keště nášup…80% ()

lemonova 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pre mňa stále platí, že čo sa tohto seriálu týka, jeho vizuálna stránka stojí najviac za zmienku. V prípade druhej série najmä v častiach Ice a The Tall Grass. Avšak príbehovo je to opäť strašne slabučké a väčšinou to neprináša nič nové. Mám rada SciFi aj rôzne typy úletov, ale toto ide skrátka nejak mimo mňa. Najviac ma zaujala posledná epizóda o obrovi a čiastočne epizóda o nesmrteľnosti, pretože tieto dve najviac nastavili zrkadlo súčasnosti, svojím cynickým pohľadom a nostalgiou za budúcou minulou obyčajnosťou. ()

Zajímavosti (3)

  • V epizodě se objeví stejný obchod „Ipswich collectibles and antiques“ jako v epizodě Zakázané ovoce (2021). (Guilemot)
  • Předlohou pro tuto epizodu je povídka z mezigalaktického světa Řádu „Snow in the Desert“ (2002). Autorem knižních sérií a tvůrcem „Polity Universe“ je Neal Asher. (Draciste)
  • V epizodě zazní píseň „Got It Boomin“ od Oren Major & The Grand Mess. (Duoscop)

Reklama

Reklama