Reklama

Reklama

Love, Death & Robots

(seriál)
Trailer 2
USA, (2019–2022), 7 h 45 min (Minutáž: 6–21 min)

Kamera:

Ken Seng

Hrají:

Stefan Kapičič, Elaine Tan, Time Winters, Omid Abtahi, Christine Adams, Hakeem Kae-Kazim, Josh Brener, Gary Anthony Williams, Chris Parnell, Emily O'Brien (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(35)

Tim Miller a David Fincher sestavili antologii animovaných filmů, kde není nouze o děsivá stvoření, ďábelská překvapení a černý humor. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (258)

LUKICKK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kreativní hřiště pro autory, geniální. Každá epizoda má svoje šílené animátorské prvky a celkově to funguje jako velkolepá animovaná mozaika. Opravdu epické umělecké dílo. Tohle je must watch pro všechny, každý si v tom najde to svoje. Další věc, která mě na tom hodně baví, je délka epizod, prostě 6-20 minutové díly je přesně ta správná volba pro tenhle seriál, víc by ani nemělo smysl a zbytečně by se to natahovalo. Jako jo, sem tam se objeví epizoda, která je divná, slabá nebo nudná, ale určitě se najdou lidi, které bude bavit + udělat prostě tolik hodně příběhů a ještě aby všechny fungovaly perfektně, to je snad nemožně, zvláště v animovaném žánru. Emoce a postavy jsou většina úplně popiči, během té krátké stopáže epizod se mnoho kdy sblížíte s postavou více než s postavami v celovečerním dvouhodinovém filmu. Průměr hodnocení epizod by mi vyšel do celkového seriálu a všech sérií nejspíše na 4 hvězdy, ale tady to jako celek funguje mnohem lépe, i když mnoho epizod bylo na 4 hvězdy, tak už jen díky všem těm originálním a kreativním prvkům, co nabízely musím ohodnotit 5/5, to prostě jinak nejde. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podobný koncept mohu jen kvitovat. Málo známí nebo začínající autoři a CGI studia představí svá díla co největšímu možnému publiku. Snímečky, které by ve víru internetu snadno zapadly, mají možnost oslovit to teď nepředstavitelný počet potencionálních diváků. Podobný projekt bych uvítal i pro krátkometrážní hrané filmy. iShorts je super, ale moc Netflixu je jinde. Jinak Season 1 - 70% ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál má dohromady 18 dílů, kde 4 jsou vyloženě epické a vizuální žranice ( Sonnie´s Edge, Secret War, Shape Shifters a Beyond the Aquila Rift) dalších 10 balancuje mezi nadprůměrem a průměrem a tuším jen 4 jsou lehce pod průměrem, ale věřím, že každý si najde něco jiného, co si oblíbí. Žánrově je to mix Cyberpunku a Hororového Fantasy a rozhodně stojí za to seriál zhlédnout. Vrcholem celého seriálu je povídka Secret War, kde Rusové bojují proti ghoulům a je to ultimátní cinema experience, který tu snad od Avatara nebyl. Vizuálně absolutní žrádlo s epickým hudebním podkresem a výživným Gore. Jsem z té povídky unešený a nevěřím nikomu, kdo bude tvrdit opak. Příběh****, Akce*****, Humor***, Násilí****, Zábavnost****, Hudba*****, Vizuál*****, Atmosféra****, Napětí***. 8/10. ()

Bordoshut 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

6/10 – Nic moc. Pár opravdu dobrých dílů, na můj vkus příliš opravdu nudných dílů, které nepřenesly nic nového ani zajímavého. Na LD&R oceňuji především dvě věci: 1) nápad něco takového udělat a obecně odhodlání to vážně uskutečnit, zrealizovat; 2) variabilitu – každá epizoda si najde vlastní fanoušky a každý divák si najde vlastního favorita mezi epizodami. Já měl zrovna chvílemi pocit, že se mi uživateli lépe přijímané díly líbí méně, než některé s modrou barvou, ale jindy jsem se zase shodoval se všeobecným míněním. Štvalo mě naopak to, kolik neoriginálních a povrchních epizod se ve výběru ocitlo. Zvláště jsem si toho všímal v 1. sérii, možná proto, že byla 2x delší. Já bych zkrátka potřeboval, aby to, na co se dívám, o něčem bylo. Nebaví mě 15 minut sledovat tuctový brak a na konci se usmát pěkné pointě. Více o tom v recenzi na 1. řadu. Jsou epizody, které mě chytli za rozum / srdce / koule, a na které tedy budu ještě vzpomínat (např. Masonovy krysy, Jibero, Zakázané ovoce), ale bohužel jich je žalostně málo. Mnohem více z nich mi své téma buď nestihlo v časovém limitu prodat, anebo nemělo pořádně co prodávat. Asi by se na závěr hodilo dodat, že naanimované to bylo pěkně, pěkně si s tím vyhráli. Škoda jen, že se nepokoušeli ještě více experimentovat s obrazem, ta údajná jako hraná animace se už po tolika dílech slušně ohrála. Do budoucna (jako pesimista věřím v další série) bych doufal ve více artovějších epizod, přinesly mezi ten animovaný SGI bordel svěží vzduch. Otázka do tomboly: "Jsou ty díly ve skutečnosti geniální a jenom já jsem ten ignorantský vošoust?" ()

Toren 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

8/10. Famózní projekt, u kterého se střídala naprostá tvůrčí genialita s nejpůsobivějším vizuálem za několik posledních let. A ten (bohužel ne vždy) naprosto unikátní přístup k odvyprávění děje a charakterizaci postav by měl být inspirací mnoha autorům. Čistá svoboda a umělecká kreativita z toho cáká na míle daleko a já chci podobných projektů víc. Pěkně prosím! ()

Galerie (96)

Zajímavosti (35)

  • Když robot v bazéně připevňuje kachličky, tak jsou některé popraskané. V dalším střihu jsou ale všechny v pořádku. (Duoscop)
  • Postavy Thoma a Grety jsou vytvořeny podle jejich motion capture herců Henryho Douthwaita a Madeleine Knight. (LUKICKK)

Související novinky

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

03.06.2023

Herečka Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Národ grázlů, Doktor Spánek) se rozhodně nebojí střídat žánry. Vedle akčních blockbusterů si tak střihla i hororového záporáka, nyní vede sci-fi seriál… (více)

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Fincher oznámil nový film

Fincher oznámil nový film

11.07.2019

Režisér David Fincher (The Social Network, Zodiac) natočil svůj poslední film v roce 2014. Nějakou dobu koketoval s myšlenkou režie sequelu Světové války Z, jenže z toho pak sešlo, a tak jedinou věcí… (více)

Reklama

Reklama