Reklama

Reklama

Love, Death & Robots

(seriál)
Trailer 1
USA, (2019–2022), 7 h 45 min (Minutáž: 6–21 min)

Kamera:

Ken Seng

Hrají:

Stefan Kapičič, Elaine Tan, Time Winters, Omid Abtahi, Christine Adams, Hakeem Kae-Kazim, Josh Brener, Gary Anthony Williams, Chris Parnell, Emily O'Brien (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(35)

Tim Miller a David Fincher sestavili antologii animovaných filmů, kde není nouze o děsivá stvoření, ďábelská překvapení a černý humor. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (258)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem hrozně žral cinematic filmečky, které doprovázely marketingovou kampaň očekávaných her (nyní už jich ubývá) a roky jsem si přál pořádný renderovaný celovečerák k nějaké mé oblíbené hře (Batman Arkham). Love, Death & Robots mou touhu ukojilo pouze zčásti, už kvůli tomu, že víceméně každá epizoda využívá jiný typ animace a některé díly mi úplně nesedly. Jsem ale rád, že konečně oznámili druhou sezónu a pevně věřím, že Fincher s Millerem a fachmany z oboru přinesou více téhož zábavného. Seriál jsem si postupně dávkoval, ale pokud bych si měl vzpomenout a několik nejoblíbenějších dílů, tak to budou čtvrtý, sedmý a poslední. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krátkometrážní filmečky mám rád. Do 10 minut většinou autoři vměstnají stejný obsah jako do celovečeráku a Vám to nezabere zase tolik času. Krátkometrážní filmy, které mají navíc společnou tematiku ( jak název napovídá ), která je mi blízká, mají navíc velkou šanci u mě uspět. A skutečně se epizody rozjíždí velice dobře, ale bohužel postupem času mají sestupnou tendenci. Nebudu zde hodnotit každý filmeček zvlášť, pouze zmíním ty, které si Váš čas zaslouží: Three Robots, Beyond Aquila Rift, Zima Blue, When Yoghurt took over ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Netflix jede bomby ! Totiž on toho produkuje takové hafo, že ani nestíhám stíhat jen zjistit, z čeho všeho si tedy divák může vybírat. Ale povídkový animovaný seriál, jenž si zakládá na tom, že každý krátký příběh nabídne odlišnou zápletku, to tu fakticky ještě nebylo. Zaujalo mě, že každý díl se pochlubil jinou animací, ať už jednodušší či velice sofistikovanou. Ale přiznávám, že kvalita holt kolísala. Rozjezd docela na jedničku s hvězdičkou, povídku Sonnie's Edge doporučuji. Zajímavý námět s překvapivým rozuzlením. Když už mluvíme o pořádných twistech, tak příběh No 7 mě fakticky šokoval. Tam se mi zalíbila i pekelně dobrá skladba provázející celý díl. Desítka s vlkodlaky v armádě taktéž neudělala ostudu, stejně jako jedenáctka, takové hororovější pojetí Gravitace. Ale závěr BEST OF. Sovětští vojáci bojující s armádou emzáků, jedním slovem LAHODA (jak vizuálně, tak i ten propracovaný příběh by mohl dát za vznik celému samostatnému seriálu). Ani ostatní příběhy bych nezařadil do kolonky nevydařených, ale spíše bych je zařadil k lepšímu průměru. Celkově dávám 8/10 ()

campix 

všechny recenze uživatele

Kompilace kratších animovaných útvarů, které spolu nijak nesouvisí a podílelo se na nich hned několik různých tvůrců. Originalitě se zde meze nekladou. Drtivá většina kraťasů je minimálně hodně zajimavá a nejdou se i kousky, které člověka chytnou. A tím, že se jedná o 18 epizod, tak si každý najde to svoje. Jako celek to ale až zas tolik nefunguje. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedná sa o veľmi podarený projekt. Vždy som mal pri takýchto seriáloch obavy. Pretože rôzni tvorcovia rovná sa rôzne prevedenia, ale musím povedať, že v tomto prípade je to pomerne kvalitná skupina príbehov. Rôzne štýly animácie, množstvo pekných myšlienok a fantastických nápadov. Od steampunku, cez tie filozofické alebo satirické. Viac akčné alebo podivné. Je tu všetko. Niektoré kraťasy si viem predstaviť v celovečernom prevedení a strašne dúfam, že príde rovnako našlapaná druhá séria. Pre mňa spokojnosť. 1. séria - 80% Druhá séria nemá toľko častí( čo zamrzí) na druhú stranu pôsobí omnoho konzistentnejšie. Hoci poviedky samy o sebe znova ukazujú vymoženosti novodobej animácie a spôsoby akým prezentujú príbeh, stále to má tú dravosť, hravosť a túžbu zobrať nás do iných svetoch. A v mnohých ohľadoch sa to sérií darí. Dúfam, že druhou sériou nekončíme. Táto antalógia ma totiž naozaj úprimne baví. 2.séria – 80% Najväčším problémom tretej série je repetitívnosť motívov. Áno, ľudstvo ničí zem, áno vyspelé technológie sú dakedy na škodu a samozrejme chyby čo sme robili v dejinách, robíme aj v budúcnosti. Nič nové. Tvorcovia sa snažia byť aktuálny ale pravdou je, že dakedy je to v rámci príbehu na škodu. Animácia vo všetkých poviedkach je ale výborná. Hoci najviac rezonuje prevedením posledná Jibaro. Mňa osobne bavili tie poviedky ktoré sa na nič nehrali ako Kill Team Kill, Bad travelling alebo Lovecfarftovské In Vaulted Halls Entombed. V zásade prevládajú pozitívne pocity. Bavil som sa. Ale to neznamená, že predchádzajúce série nemali v sebe viac originality a túžby vypovedať aj niečo iné ako agitku. Ale tento Netflixovský projekt mám rád a v zásade som bol potešený. 3. séria 75% ()

Galerie (96)

Zajímavosti (35)

  • V epizodě zazní píseň „Got It Boomin“ od Oren Major & The Grand Mess. (Duoscop)
  • Na začátku je řečeno, že je hlavní hrdinka u „satelitu LV-426“. Což je odkaz na film Vetřelec (1979). (Guilemot)
  • V epizodě zazní píseň „Living in the Shadows“ od Matthewa Perrymana Jonese. (Duoscop)

Související novinky

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

03.06.2023

Herečka Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Národ grázlů, Doktor Spánek) se rozhodně nebojí střídat žánry. Vedle akčních blockbusterů si tak střihla i hororového záporáka, nyní vede sci-fi seriál… (více)

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Fincher oznámil nový film

Fincher oznámil nový film

11.07.2019

Režisér David Fincher (The Social Network, Zodiac) natočil svůj poslední film v roce 2014. Nějakou dobu koketoval s myšlenkou režie sequelu Světové války Z, jenže z toho pak sešlo, a tak jedinou věcí… (více)

Reklama

Reklama