Reklama

Reklama

Krok za krokem

(seriál)
Komedie / Rodinný / Romantický
USA, (1991–1998), 58 h 40 min (Minutáž: 22 min)

Kamera:

Tony Askins

Hrají:

Patrick Duffy, Suzanne Somers, Sasha Mitchell, Bronson Pinchot, Staci Keanan, Angela Watson, Christopher Castile, Brandon Call, Josh Byrne, Christine Lakin (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(160)

Zatímco manželé Carol a Frank se mají rádi, jejich děti z prvních manželství se upřímně nenávidí a dělají si samé naschvály. (oficiální text distributora)

Recenze (849)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Pravda, už je to nějáký ten rok starý seriál ale kromě oblečení, které už se teď nenosí. Nezestárne. Výborné hlášky, skvělý členové rodiny. "Couďáka" bych musela zabít kdyby tam vystupoval déle, takže ještě, že tam nebyl celou dobu. Mohli by si odpustit ty morální poučky na konci každého dílu a bylo by to dokonalé, stejně ale 5* Nejoblíbenější postava: Rich, Dana, Al, Karen ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Výborný seriál na který se jako u Přátel dá dívat i po několikatý za sebou. I přes jeho stáří neztrácí ani dnes nic ze svého kouzla a jedinečnosti. Rád se na něj vždycky při repríze podivu. I když mi občas leze na nervy, jak je v každém dílu na konci nějaké morální poučení. Ale nic přeci není dokonalé. ()

Reklama

flanker.27 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snad úplně první sitcom v českých televizích a tehdy vůbec nejsledovanější pořad. První série mne tehdy jako kluka pubertálního věku nadchla (patřím k těm, kteří odrůstali spolu se seriálem), pak to ovšem šlo silně dolů hlavně kvůli tomu vlezlému moralizování. Ne že by se stále nenašlo dost dobrých vtipů (a proto jsem taky na seriál nikdy nezanevřel), ale můj vrozený odpor k morálním poselstvím pro průměrného Američana to poněkud pokazil. Nemanželský sex? Verboten. Sprostá mluva? Verboten. Vlastní názor? Verboten. Leč Dana a Cody mají v mém srdci místo navždy. A rovněž je třeba pochválit vynikající český dabing. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Naprostá stálice mezi reprízami televizí z rodiny Nova, takže Krok za krokem je tady s námi znovu a znovu. Nutno říct, že ty nejstarší díly pořád fungují. Není to žádný zázrak, ale ani po těch letech to člověka neurazí. A pokud ano, tak je to stejně jenom Štěkna. Pamatuju si, že když běžela premiéra 7. série, napsala jsem jeden ze svých prvních televizních referátů o Jean-Luc Rieupeyrouxovi. ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Seriál, u kterého jsem se sem tam uchechtla, navzdory tomu rodinnému dramatu, kolem kterého se vše točí. Některé postavy dokázaly být mnohdy otravné, stejně jako příjemné. Spojení dvou naprosto protikladných rodin a sledování jejich střetů byla zpočátku priorita seriálu, stejně tak jejich společné sžití. Jako takový spojovací článek mi tam přišel spíše Cody, nežli Carol a Frank. Cody měl za každou cenu pozitivní myšlení, sice lehce natvrdlé, ale podle všeho geniální. Abych pravdu řekla, po jeho odchodu odešla část mého zájmu seriál sledovat. Cody byl hodný, čestný, vtipný a podle mě i nejpropracovanější postavou celého sitcomu. Nicméně, zkrátka a jednoduše, jde o seriál plný pěkných střetů dvou skupin, kdy přijdou chvíle soupeření nebo naopak spojenectví. Pro tento seriál platí zlaté rčení 'co se rádo škádlívá, to se rádo mívá'. - "Dude." ()

Galerie (926)

Zajímavosti (187)

  • Patrick Duffy (Frank) se vrátil do seriálu Dallas (od r. 1978) na základě dohody se společností Lorimar/Warner Bros., že po skončení seriálu Dallas bude obsazen do dalšího seriálu. Tímto seriálem se nakonec stal Krok za krokem. (Roby)
  • Veľmi nepríjemnú skúsenosť má za sebou predstaviteľka Karen Angela Watson. S popularitou seriálu sa zvýšili aj príjmy detských predstaviteľov. Watson sa tak už v mladom veku dostala k veľkému množstvu peňazí. Ale o peniaze ju pripravili jej rodičia. Tí ich investovali do vlastných záľub, hazardu a akcií, kvôli čomu takmer o všetko prišli. Herečka sa preto rozhodla po skončení filmovania založiť organizáciu, ktorá pomáha mladým hercom naučiť sa spravovať vlastné finančné prostriedky. (Raccoon.city)
  • Seriálová rodinka mala k sebe blízko aj mimo kamier. Po záverečnej epizóde ich odlúčenie najťažšie niesol Patrick Duffy (Frank Lambert), ktorý párkrát neúspešne inicioval ich návrat na scénu. Jeho seriálové deti mu pravidelne posielajú pozdrav nielen na Vianoce, ale aj na Deň otcov. (Raccoon.city)

Související novinky

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama